01 / 05 / 2024

Helis More web adresi

Helis More web adresi

Toplam 49 bin metrekare inşaat alanına yayılan projenin 7 bin 400 metrekare ofis alanına ayrılıyor. Proje 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Helis More nerede?

Web Tapu'ya Kovid-19 talebi!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından "randevu krizi" yaşandığına yönelik iddialarla ilgili açıklama geldi. Web tapu sistemine de değinilen açıklamada, web tapu sistemiyle günlük ortalama 20 bin tapu işleminin doğrudan vatandaşlar tarafından başlatıldığı belirtildi.

Şeker GYO'nun web sitesi 'Muse Creative Awards'dan 2 ödül aldı!

Şeker GYO'nun web sitesi Real Estate kategorisinde Gold Winner, Property/Developer kategorisinde ise Silver Winner ödüllerini aldı...

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

Web-Tapu uygulaması İstanbul genelinde yaygınlaştırılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'un 10 ilçesinde hayata geçen "web-tapu" uygulamasını tüm kent genelinde yaygınlaştırmaya hazırlanıyor. 

Busıness And More Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness And More Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Salah Navar tarafından kuruldu.

Web Tapu ile Esenyurt'ta 150 bin işlem gerçekleşti!

Web Tapu sistemini kullanan ilk ilçelerden biri olan Esenyurt'ta son 10 ay içerisinde  150 bin tapu işlemi gerçekleştirildi. 

Mistral GYO'nun web site adresi güncellendi!

Mistral GYO'nun kurumsal web site adresi güncellendi. Karar Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Web Tapu'dan yapılan satışlar koronavirüs salgını döneminde 4 kattan fazla arttı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı yaptığı açıklamada, koraonavirüs salgını döneminde Web Tapu üzerinden yapılan satışların 4 kattan fazla artarak 1 milyon 350 bine ulaştığını söyledi.

More Kontrat Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi Tuzla Osb Şubesi açıldı!

More Kontrat Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi Tuzla Osb Şubesi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Karaman tarafından açıldı.

Dumankaya İkon'un 'şehir efsaneleri' web sitesi oldu!

Dumankaya'nın İkon projesinin şehir efsaneleri ''İkon hakkındaki şehir efsanelerini unutun!'' sloganıyla web sitesi oldu. 

Tapuda geçen ay her 3 satıştan biri web üzerinden yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan verilere göre, Haziran ayında, tapudaki 357 bin satış işleminin 113 bini web tapu üzerinden yapıldı.

Sinpaş More Suits&Residences fiyat!

Sinpaş More Suits&Residences fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Suits&Residences fiyat bilgisi ve proje detayları...

Helis More web adresi Haberi

Helis More web adresi

Toplam 231 tane daire, 52 tane ofis ve 6 tane mağazadan meydana gelen projenin toplam 5 bin 200 metrekare mağaza alanı yer alıyor. 


Lansmanının 2015 CNR Emlak Fuarı'nda gerçekleştiği proje toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Projenin 7 bin 400 metrekare ofis alanına ayrılıyor.


Ortak alanları arasında More Cafe, tiyatro sahnesi, kokteyl-fuaye alanı, toplantı odaları,  2 bin 500 metrekarelik sosyal tesis alanı, otopark, özel depolama alanları, fitness, sauna, buhar odası ve Türk hamamı gibi alanlar yer alıyor. 


Toplam 49 bin metrekare inşaat alanına yayılan projede teslimler 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Helis More nerede?

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen proje Kadıköy-Kartal metrosuna, Pendik Marina'ya, hızlı tren istasyonuna, Marmaray'a, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ve Körfez geçiş köprüsüne yakın bir bölgede bulunuyor.


Telefon: 0 216 306...