07 / 05 / 2024

hema

hema

10,2 milyon TL muhammen bedelle ihaleye çıkan ve 10 firmanın katıldığı ihalede en uygun teklifi veren Hema firması ile en geç önümüzdeki hafta sözleşme imzalanacağı belirlendi...

Türkiye ile Polonya ortak traktör fabrikası kurma kararı aldı!

Türkiye ile Polonya arasında yatırıma yönelik önemli kararlar alındı. Hattat Holding'in traktör şirketi Hema, Polonya'da toplam değeri 350 milyon euro olan 5 bin traktörlük satış anlaşmasına imza attı

Hattat Holding'ten Büyükçekmece'ye dev yapay ada projesi! 1.730 rezidans ve 390 odalı otel yapılacak!

Hattat Holding’in girişimi olan Hema Endüstri Pearl of İstanbul için düğmeye bastı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan proje 963 milyon TL'ye mal olacak.

Hillgarden216'da yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla!

Hema İnşaat tarafından Çengelköy Bahçelievler Mahallesi'nde yükselen Hillgarden216'da yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Hema Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hema Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Evren Alyurt, Ali İşbilir ve Hüseyin Zengin ortaklığında kuruldu.

Hema Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hema Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  2 milyon TL sermaye bedeli ile  Ali Evren    Alyurt, Ali İşbilir ve Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Hema Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Hema Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sefa Alagöz tarafından kuruldu.

Hema Proje Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Hema Proje Danışmanlık Limited Şirketi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile Halil Emrah Avcı tarafından kuruldu.

Hema Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hema Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Şengezer ve Murat Acat ortaklığında kuruldu.

Hema Zemin İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliye Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hema Zemin İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliye Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Kop tarafından kuruldu. 

Hema Grup Çelik Konstrüksiyon İnşaat Mimarlık Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hema Grup Çelik Konstrüksiyon İnşaat Mimarlık Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Heşe tarafından kuruldu. 

Amasra Hema Termik Santrali'ne itiraz var!

Amasra’da Hema Termik Santrali’nin yapımına olanak sağlayan imar planlanın değiştirilmesine karşı harekete geçen Bartın Plartformu #İtirazımVar sloganı ile Bartın ve Amasra’da imza stantları açtı.

Diamond of İstanbul'un yüksekliği 191 metreye indirildi!

İSTANBUL Maslak’ta, yüksekliği 235 metre olarak planlanarak inşaatına 2003’de başlanan Hema Endüstri A.Ş’ye ait ‘Diamond of İstanbul’, Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü’nün ‘Diğer gökdelenlerden yüksek olmasın’ talebi üzerine 191 metreye indirildi.

Hattat, Çerkezköy tesisini büyütüyor!

Otomotiv, havacılık ve savunma sanayilerine üretim yapan Hema Endüstri, Credit Suisse ile 250 milyon euroya kadar sendikasyon kredisi anlaşması imzaladı.

Hema İnşaat Pearl of İstanbul iletişim!

Toplam 1.800 adet daireden meydana gelen proje 11 blok şeklinde yükseliyor. Hema İnşaat Pearl of İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 285 22 40 olarak belirlendi.

hema Haberi

hema

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından İznik Gölü ile Karsak deresi yatağına yakın bir bölgede kurulması planlanan Atıksu Arıtma Tesisi’nin eylül ayında yapılan inşaat ihalesi sonuçlandı. 10,2 milyon TL muhammen bedelle ihaleye çıkan ve 10 firmanın katıldığı ihalede en uygun teklifi veren Hema firması ile en geç önümüzdeki hafta sözleşme imzalanacağı belirlendi.


Orhangazi Belediyesi’nin Kanalizasyon Şebeke ve Atıksu Arıtma tesislerinin geliştirilmesi projesi kapsamında Orhangazi Belediyesi ile İlbank 15 Haziran tarihinde alt kredi anlaşması imzalayarak uygulama aşamasına geçmişti. İlbank yaptığı değerlendirmeler sonrasında yapılacak olan atıksu arıtma tesisi ile ilgili olarak jıca kredisinden faydalanması ile ilgili talebi değerlendirerek onay vermiş, Arıtma ve Atıksu Tesisi inşiaat tarihini de 17 Eylülde yapılmıştı. Orhangazi Belediyesi’nin hayata geçireceği Atıksu ve Arıtma Tesisi İnşaatı ihalesi Orhangazi Belediyesi ihale komisyonu...