05 / 05 / 2024

hemen kiralık yazlık

hemen kiralık yazlık

HemenKiralik.com, Endonezya’dan Finlandiya’ya, Ürgüp’ten Ayder Yaylası’na kadar geniş bir coğrafyada, çam ormanlarının kokusu, taş evlerin gizemi ve modern evlerin lüks özellikleriyle alternatif tatilin kapılarını aralıyor...

1945'te yazlık evlerin fahiş kira bedelleri çileden çıkarttı! İşte Büyükada ve Suadiye'deki kiralık yazlık evler

1945 yılında kiralık konut bedelleri ile ilgili yapılan denetimlerde fahiş fiyata yazlık ev kiralayanlar mahkemeye verilmiş.

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Kiralık ve satılık yazlık arayışlarında 2022 telaşı!

Yazlık fiyatlarında yaşanan rekor yükselişlerden cebi yanan tüketici, gelecek yaz için arayışlarına başladı. En çok kiralık yazlığın Çeşme'de, satılığın ise Ayvalık'ta arandığı belirlendi. 

En çok kiralık yazlık evler nerede arandı?

Zingatcom tarafından açıklanan verilere göre 2021 yılının ilk yarısında en çok kiralık evler Kuşadası'nda arandı.

Kiralık yazlık fiyatları dudak uçuklattı!

Kovid-19 salgını ve tam kapanma kararı yazlık bölgelere göçü artırdı. Çeşme’den Fethiye’ye kadar olan sahil kısımlarında kiralık yazlık talebi de katlandı. Sezonluk yazlık fiyatları 750 bin TL'ye kadar ulaştı...

Kiralık yazlıklarda koronavirüse karşı sertifikalı ev modeli!

Saros Körfezi'nin Erikli ve Yayla sahillerindeki kiralık yazlıklarda Kovid-19'a karşı sertifikalı ev modeli uygulanıyor.

Koronavirüs kiralık havuzlu villalara talebi artırdı!

Ulusal Havuz Enstitüsü Başkanı Korcan Kurtoğlu yaptığı açıklamada Ege ve Akdeniz bölgesinde Çeşme ve Bodrum gibi tatil mekanları başta olmak üzere insanların yazlıklarını kiraladığını söyleyerek, kiralık havuzlu villalara rağbeti artırdığını belirtti.

Otel fiyatları arttı, tatilci kiralık eve yöneldi!

Otel fiyatların da meydana gelen artış tatilcileri sahil şeridinde bulunan kiralık, satılık yazlıklara yöneltti. Milyon liralara satılan yazlıkların günlük kirası, 200 ile 8 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Kiralık yazlık konut ilanı aramaları arttı!

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla, şehir hayatının yoğun temposundan uzaklaşıp yazın keyfini çıkarmak isteyenler için kiralık yazlık konut ilanları sahibinden. com’da en dikkat çekici başlıklar arasında yerini aldı...

Mayıs'ta kiralık daire aramaları yüzde 24 arttı!

Yazlık kiralık ev arayışı internet üzerinden kiralık daire aramalarını artırdı. Mayıs ayı verilerine göre kiralık daire aramaları Nisan ayına göre yüzde 24’lük bir yükseliş gösterdi.

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor!

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor. Konut, ofis, otel ve ticaret alanlarının yer aldığı Nef 12 Merter projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Nef 03 Kağıthane'de kiralık daireler 1.500 TL'den başlıyor!

Nef 03 Kağıthane'de aylık 1.500 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık daireler bulunuyor. Hemen teslim edilen Nef 03 Kağıthane'de dairelerin satış fiyatları 360 bin liradan başlıyor...

hemen kiralık yazlık Haberi

hemen kiralık yazlık

Günlük, haftalık, aylık olmak üzere kısa süreli konaklama şartlarıyla ev, villa ya da apartman dairesi kiralama hizmeti sunan HemenKiralik.com, 60 ülke ve 487 şehri kapsayan portföyü ile bu bayramda da geleneksel otel konaklamasına alternatif arayanlara, yurtiçinde ve yurtdışında birbirinden farklı seçenekler sunuyor.

“Bayramda en çok rezervasyonu Bodrum, Çeşme, Beyoğlu, Antalya, Kuşadası ve Fethiye alıyor” diyen HemenKiralik.com Kurucu Ortağı Okan Barlas, Ramazan Bayramı’nda tatilcilere sundukları kiralık ev seçenekleriyle ilgili şunları söylüyor: “Geleneksel otel konseptinden uzaklaşarak seyahat edilen yerin yerel kültürünü ve doğal dokusunu hissetmek isteyenler, Prag’dan Tunus’a, Rize’den Pozantı’ya kadar yurtiçi ve yurtdışı kiralık ev seçeneklerimizle farklı bir deneyim yaşayabilirler. Bayram tatilinde kalabalıkların arasına girmek istemeyen ailelerin ve çiftlerin, bu bayram tatilinde de esnek süreli konaklama şartlarıyla maliyet açısından kendilerine en...