05 / 05 / 2024

hemşin deresi elektrik

hemşin deresi elektrik

Rize'nin Hemşin İlçesi'nde belediye tarafından Hemşin Dersi üzerinde oluşturulan yapay göl sayesinde ilçenin elektrik ihtiyacı üretilecek. Elektriğin bir kısmı ise ulusal hatta verilip gelir sağlanacak..

Çimento fiyatlarına yüzde 43'lük dev zam! Hem inşaat sektörüne, hem vatandaşa zarar!

Çimento fiyatlarına yüzde 50'ye yakın zam geldiği açıklandı. Gazeteci Zafer Şahin, X sosyal medya hesabından duyurdu ve hem vatandaşın hem de inşaat sektörünün zarar göreceğini söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Rize Hemşin TOKİ projesinde son dakika: Kentsel dönüşümde binalar çürük zemine yapıldı iddiası! 

Rize'nin Hemşin ilçesinde inşa edilen binaların çürük zemine yapıldığı, kentsel dönüşüm adı altında bölgenin doğal güzelliğine zarar verildiği ileri sürüldü. İşte ayrıntılar....

TOKİ Rize projesi için beklenen tarih geldi! Çamlıhemşin'e 49 konutluk yeni proje!

TOKİ Rize projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen projeyle Çamlıhemşin'e 49 yeni konut geliyor...

Yeni Evim kampanyası hem inşaat firmalarının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü! Fiyatlar ne olacak? 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, orta gelirliye yönelik yeni konut finansman modeliyle hayata geçirilen "Yeni Evim" kampanyasının hem inşaat firmalarının hem de vatandaşın yüzünü güldürdüğünü, iki tarafa da olumlu yansıyacağını belirtti. Peki ev fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Elektrik süpürgesinden sıkılanlar için! İşte Xiaomi akıllı süpürgeleri Mart 2022 fiyat listesi…

Elektrik süpürgeleri, evlerin en ihtiyaç duyulan yardımcılarından. Süpürgesinden memnun olmayanlar ya da yeni bir süpürge arayışında olanlar için Xiaomi elektrik süpürgelerinin Mart 2022 fiyatlarını derledik…

Manisa'da elektrik akımına kapılan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler'de çalıştığı inşaatta elektrik akımına kapılan işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İnşaatta elektrik akımına kapılan müteahhit hayatını kaybetti!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir inşaatta beton dökülmesi esnasında kopan elektrik kablosu sebebiyle elektrik akımına kapılan müteahhit yaşamını yitirdi. 

Rize Hemşin'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Hemşin'deki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, proje kapsamında hayata geçirilecek olan 12 bloktan 8'inin tamamlandığını söyledi.

Fırtına Deresi imara mı açıldı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize Çamlıhemşin Fırtına Deresi kenarında yer alan alana toplu konut, turizm, ticaret ve cami alanı yapımı için acele kamulaştırma kararı aldı.

Rize Çamlıhemşin için kamulaştırma kararı!

Rize ili, Çamlıhemşin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çamlıhemşin Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tadilatı için Bartek Elektrik ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın elektrik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Bartek Elektrik Sistemleri Sanayi ve Ticaret ile anlaştı.

Rize Hemşin'de TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası TBMM'de!

Rize'nin Hemşin ilçesinde mahkeme kararına rağmen TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rize Hemşin için acele kamulaştırma kararı!

Rize ili Hemşin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

hemşin deresi elektrik Haberi

hemşin deresi elektrik

Rize'nin Hemşin İlçesi'nde belediye tarafından Hemşin Dersi üzerinde oluşturulan yapay göl sayesinde ilçenin elektrik ihtiyacı üretilecek. Elektriğin bir kısmı ise ulusal hatta verilip gelir sağlanacak. 

İlçe Belediye Başkanı Kazım Bekar, ilçede 7 yıl önce TOKİ işbirliği ile kentsel dönüşüm çalışması başlatıldığını ifade ederek, "Projede 166 konut, 45 dükkan ve bir motel bulunuyor. Ayrıca proje kapsamında ilçeden geçen Hemşin Deresi üzerine yapay bir göl oluşturuldu. Etrafında park ve bahçe düzenlemesi yapacağız. Projenin kamulaştırma bedeli yaklaşık 9 milyon lira. İnşaat ve çevre düzenleme bedeli de yaklaşık 20 milyon lira. Toplamda 30 milyona yaklaşan bir proje. 

İlçe belediyesi olarak tek başına yapmamız mümkün değil. TOKİ ile süreci yürütüyoruz." dedi. 


YAPAY GÖLDE 1.3 MEGAVVATLIK HES İLE ENERJİ ÜRETECEĞİZ


 Yerel yönetimlerin kendi kaynaklarını oluşturmasının çok önemli olduğuna dikkat...