01 / 05 / 2024

hendek terfi merkezleri

hendek terfi merkezleri

Hendek Altındere ve Çamlıca Grup Kanalizasyon İnşaatı projesinin faaliyete alınmaya hazır olduğunu belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “35 kilometrelik hattın ve 3 terfi merkezinin inşası tamamlandı" dedi

Sakarya Hendek'teki 3 terfi merkezinin inşaatı tamamlandı!

Hendek Altındere ve Çamlıca Grup Kanalizasyon İnşaatı projesinin faaliyete alınmaya hazır olduğunu belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “35 kilometrelik hattın ve 3 terfi merkezinin inşası tamamlandı" dedi

Bartın'daki terfi merkezleri Eylül ayında faaliyete geçiyor!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ''Yıllardır uğraş verdiğimiz ve başardığımız bu çalışma Bartın’ı daha sağlıklı bir şehir yapacak. Eylül ayı itibariyle hem terfi istasyonlarımızın, hem de arıtma tesisimizin faaliyete geçmesini planlıyoruz.''dedi.

Hendek'teki muhtarlık lokalinde çalışmalar hızlandı!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Dereköy Mahallesi’nde 1000 m2 kilitli parke çalışması yaparken muhtarlık lokali ve köy konağında tadilat çalışmasına başladılar.

YNS Alışveriş Merkezleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YNS Alışveriş Merkezleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Çolak tarafından 1 milyon TL sermaye ile 23 Aralık'ta Arnavutköy, Bolluca Mahallesi, Battalgazi Caddesi'nde kuruldu.

Yeni Hendek Devlet Hastanesi 14 Aralık’ta hizmete giriyor!

Hendek’te yapımına başlanan 100 yataklı Devlet Hastanesi tamamlandı. 14 Aralık Pazartesi günü yeni yerinde hizmete girecek olan yeni hastane TOKİ tarafından 17 milyon TL’ye ihale edilerek iç donanımlarıyla birlikte 30 milyon TL’ye mal oldu.

Hendek Belediyesi Aralık ayı toplantısı yapıldı!

Hendek Belediyesi aralık ayı olağan toplantısı Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Başkanlığında Belediye meclis salonunda gerçekleşti, toplantıda bulunan on madde tek tek görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Adese Alışveriş Merkezleri arsa ihalesini kazandı!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret, İstanbul Başakşehir'de 115 bin metrekare alan üzerinde bulunan taşınmazların arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemi ile satılması ihalesini kazandığını KAP'a bildirdi.

Daikin Hendek Üretim Tesisleri'ne Çevreci Fabrika sertifikası!

Daikin Türkiye’nin Hendek Üretim Tesisleri “Green Heart Factory” sertifikasını almaya hak kazandı. Daikin’in global kriterlerini tutturan Daikin Türkiye, bu konudaki duyarlılığını ‘Yeşil Kalp’ sembolü ile taçlandırdı.

Adese Alışveriş Merkezleri faaliyet raporunu açıkladı!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin faaliyet raporu...

Adese Alışveriş Merkezleri Keçiören'de mağaza açacak!

Adese Alışveriş Merkezleri A.Ş., Keçiören Ankara'da 700 metrekare büyüklüğünde bir mağaza kiraladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten konuya ilişkin KAP'a yapılan açıklama...

Datça AAT Ana Terfi Merkezi yenilendi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su Ve Kanalizasyon İdaresi (Muski) Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanlığı tarafından, Datça Atıksu Arıtma Tesisi Ana Terfi Merkezi revize edildi.

Datça Arıtma Tesisi terfi istasyonunda yenileme!

MUSKİ ekipleri halk sağlığı ve daha verimli arıtma gerçekleştirebilmek için Datça Atıksu Arıtma Tesisi (AAT) ana Terfi istasyonunu yeniledi.

Hendek'teki sıra köfteciler yeni dükkanlarına kavuşuyor!

Prestij Caddeye uyumlu hale getirmek adına, alınan kararla sıra köfteci dükkanları yıkılıyor. İki katlı olarak planlanan projede, sıra köfteciler daha modern ve daha geniş ortamda Hendek halkına hizmet verecek.

hendek terfi merkezleri Haberi

hendek terfi merkezleri


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Altındere ve Çamlıca Grup Kanalizasyon İnşaatı projesinin faaliyete alınmaya hazır olduğunu açıkladı. Rüstem Keleş, “SASKİ olarak şehrimizin sağlam altyapıya kavuşması adına önemli bir projemizi daha tamamladık. Çalışmalarımız kapsamında Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesinde 35 kilometrelik kanalizasyon hattı ve 3 terfi merkezinin inşa çalışmaları tamamlandı. Hattı kısa süre içerisinde devreye alacağız” dedi.


35 Kilometrelik Hat Açılıyor

Hattın faaliyete geçmesi ile birlikte bölgede atıksu sorunun tamamen ortadan kalkacağını belirten Rüstem Keleş, “Bölgede inşa ettiğimiz 35 kilometrelik kanalizasyon hattı ve 3 terfi merkezi vasıtasıyla atıksular, Hendek Atıksu Arıtma Tesisi’ne ulaşacak. Bu tesiste arıtılarak doğal ortama deşarj edilecek. 35 kilometrelik hattın ve 3 terfi merkezinin inşası tamamlandı. Mekanik aksanlarımızın testleri de yapıldı. SASKİ...