03 / 05 / 2024

hendek yeni muhtarlık binası

hendek yeni muhtarlık binası

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hendek Belediyesi, ihtiyaç duyulan mahallelere yeni muhtarlık binaları inşa ediyor.

Mersin'in muhtarlık binaları çağdaş mimariyle yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçede bulunan tüm muhtarlık binalarını yeniliyor. Yeni binalar çağdaş mimariyle yeniden inşa edilecek.

Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesi kararı mecliste!

Üsküdar Belediyesi'nin Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesine dair karar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından inşa edilen Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

Lüleburgaz'a 3 yeni muhtarlık binası!

Lüleburgaz Belediyesi’nin talepler doğrultusunda baştan aşağı yenilediği Atatürk, Barış ve İnönü Mahalle Muhtarlıkları yeni hizmet binalarına kavuştu.

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Beypazarı'nın yeni kaymakamlık binası yapıldı!

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yeni kaymakamlık binasının yapımı bitirildi.

Kocaeli'ye yeni muhtarlık binası inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yaptı.

Karacabey’e yeni şehir kütüphanesi hedefi!

Bursa'da Karacabey Sadık Yılmaz İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Sedat Özden'la buluşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, kütüphanenin işleyişinin ve imkanlarının daha kullanışlı hale getirilmesiyle fikir alışverişi yaparken ilçeye yakışacak standartlarda yeni bir kütüphane kurulması için de çalışma

Yeni Gökırmak İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Gökırmak İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Gökırmak tarafından kuruldu.

İzmit Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi inşa etti.

Hasarlı binada muhtarlık hizmeti!

İstanbul'da 26 Eylül'de yaşanan 5.8’lik deprem sonrası içinde muhtarlık ve köy kahvehanesi de bulunan Arnavutköy Çilingir Mahallesi'ndeki binada çatlaklar meydana geldi. Mahalle muhtarı Halit Şenel, "Her tarafı çatlaklarla dolu bu binada hizmet vermeye çalışıyoruz. Kahvehaneye vatandaşlar korktuklar

Kiracı muhtarlık binaları TBMM gündeminde!

Muhtarlık hizmet binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

hendek yeni muhtarlık binası Haberi

hendek yeni muhtarlık binası


Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Hendek Belediyesi, ihtiyaç duyulan mahallelere vatandaşların daha çağdaş ve daha sağlıklı hizmet alabilecekleri muhtarlık binası hizmeti de görecek muhtarlık binaları yapıyor.


Hendek Belediyesi'nin sınırları dahilinde hizmet veren mahalle muhtarlık binalarının daha sağlık koşullarda hizmet verebilmesi adına, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün talimatıyla başlatılan çalışmalarla ihtiyaç duyulan mahallelere muhtarlık binaları inşa ediliyor. İlçedeki bazı binaların ise tadilatı yapılıyor. 


Kaliteli ve sağlıklı hizmet


Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü konuyla ilgili olarak, "İhtiyaç duyulan mahallelerimize modern ve ferah bir şekilde tasarlanan muhtarlık binası yapıyoruz. Burada hem muhtarlarımız hizmet edecekler hem de köy halkı ve köye gelenler yararlanacaklar. Yürütülen çalışma kapsamında Sarıyer, Yukarı Çalıca, Akarca, Hallaç, Karadere, Hamitli, Dereköy, Sukenarı ve Karatoprak mahallerinde mevcut olan binaların tadilat ve restorasyonu yapıldı....