04 / 05 / 2024

Henry Onyekuru transfer

Henry Onyekuru transfer

Henry Onyekuru yeniden Galatasaray'a transfer oldu. Nijeryalı oyuncu için Monaco ile her konuda anlaşıldı. Onyekuru, kendisi için İstanbul'dan ev aramaya başladı.

Henry Ford'dan zengin olmak isteyenlere 10 altın kural!

Amerikalı sanayici, iş patronu, Ford Motor Company'nin kurucusu Henry Ford zenginliğin gizli formülünü verdi. İşte ayrıntılar...

Borç batağındaki kulüplerin transfer harcamaları parmak ısırttı

Süper Lig kulüpleri 2022 - 2023 sezonu için transfere 108 milyon 195 bin Euro harcadılar. Finansal darboğazdaki futbol kulüplerinin bu dönemdeki gelirleri ise  104 milyon 237 bin Euro olarak gerçekleşti. Bu dönemde net transfer bakiyesi ise -3 milyon 958 bin Euro oldu.

Henry Ford'dan 10 adımda zenginlik kuralları!

Dünyanın en zengin üç kişiden biri olan Henry Ford kimdir? Peki Henry Ford'a göre zenginliğin 10 kuralı nedir? İşte Henry Ford'un zorluklarla geçen hayatının başarı öyküsü...

WhatsApp kripto para transfer özelliğini ABD'de hizmete açtı!

WhatsApp, kripto para transfer özelliğini ABD'de sınırlı sayıda kullanıcısının hizmetine sundu.

Dere yatağındaki konutlar güvenli yerlere transfer edilmeli!

Son dönemde meydana gelen sel felaketleri, dere yataklarına yapılan konutların yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Dere yatağında inşa edilen birçok konutun yer aldığı Türkiye'de yeni felaketlerin meydana gelmemesi için bu konutların güvenli bölgelere transfer edilmeli.  

Marmara İnovasyon Arge Teknoloji Transfer Anonim Şirketi kuruldu! 

Marmara İnovasyon Arge Teknoloji Transfer Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurt ve Mustafa Çelen ortaklığında kuruldu.

Henry Onyekuru Florya'da ev tuttu!

Galatasaray'ın anlaşma yaptığı Henry Onyekuru için Florya'da ev tutuldu. Onyekuru sezon sonuna kadar 1 milyon euro kazanacak.

Henry Onyekuru İstanbul'dan ev bakıyor!

Henry Onyekuru yeniden Galatasaray'a transfer oldu. Nijeryalı oyuncu için Monaco ile her konuda anlaşıldı. Onyekuru, kendisi için İstanbul'dan ev aramaya başladı.

HalkBank Transfer Konut Kredisi'nde faiz oranı ne kadar?

HalkBank Dost Evim Konut Kredisi ürünü kapsamında konut kredisi transfer ediyor. HalkBank konut kredisi transferinde ne kadar faiz oranı uyguluyor?

İstanbul Gedik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Gedik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Anonim Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Utlu ve Mustafa Koçak tarafından kuruldu.

HalkBank transfer konut kredisi faiz oranları!

HalkBank daha önce çekilen konut kredilerini HalkBank Dost Evim Konut Kredisi ürünü ile düşük faiz oranı ve uzun vade fırsatları sunarak transfer ediyor...

Sama Transfer Grup Gayrimenkul Otomotiv ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sama Transfer Grup Gayrimenkul Otomotiv ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmadreza Rahımı tarafından kuruldu.

ETD Enerji Transfer Dağıtım Limited Şirketi kuruldu!

ETD Enerji Transfer Dağıtım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Metin Öngül, Michael Auta Ayuba ve Onur Altındere ortaklığında kuruldu.

Henry Onyekuru transfer Haberi

Henry Onyekuru transfer

Sarı-kırmızılı takım sezon başında Nijeryalı oyuncuyu 1,5 yıllığına kadrosuna kattı. Onyekuru, gelecek ve resmi sözleşmeye imza atacak. 

Sporx'te yer alan habere göre; sarı-kırmızılılar, Onyekuru için Monaco'ya 1,5 yıllığına 2,5 milyon euro kiralama ücreti ödeyecek.

Galatasaraylılar, yarım dönem için 1 milyon euro, gelecek sezon ise 1 milyon 750 bin euro garanti ücret...