03 / 05 / 2024

Hep İstanbul ne zaman bitecek

Hep İstanbul ne zaman bitecek

2017 yılının Nisan ayında teslim edilecek olan Hep İstanbul Tekfen projesinde 1424 tane daire yer alıyor. Projede devam eden Hep Avantaj kampanyası için son gün 30 Eylül...

Hep İstanbul Tekfen'de 267 bin TL'ye daire!

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Hep İstanbul Tekfen projesinde dairelerin fiyatları 267 bin TL'den başlıyor.

Hep İstanbul Tekfen Emlak Geliştirme!

Hep İstanbul Tekfen Emlak Geliştirme projesi E-5 ve Tem Otoyolu bağlantı noktasında yükseliyor. net tavan yüksekliğinin 2.70 metre olarak tasarlandığı projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairler bulunuyor.

Esenyurt HEP İstanbul ne zaman bitecek?

Tekfen Emlak Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçirilen HEP İstanbul projesinde 1 oda 1 salon daireler 370 bin TL'den başlıyor...

Hep İstanbul Esenyurt ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan Hep İstanbul Esenyurt projesinde daire fiyatları 370 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Hep İstanbul Esenyurt ne zaman teslim?

HEP İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

HEP İstanbul Evleri fiyatları 343 bin TL'den başlayarak değişiyor. HEP İstanbul Evleri projesinde 0,70 faizle 10 yıl vadeli ödemeler yapılıyor...

HEP İstanbul GYODER kampanyasına dahil oldu!

Tekfen Emlak Geliştirme, ekonomik büyümeye destek olmak ve gayrimenkul sektörüne hız kazandırmak için “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Bir Türkiye” kampanyasına “HEP İstanbul” ile destek veriyor.

Tekfen HEP İstanbul'da yaşam Nisan 2017'de başlayacak!

HEP İstanbul’dan banka kredisi ile ev alanlar 2016 yılı boyunca hiç taksit ödemeyecek, ödemelere 2017 yılında başlayacak. Yüzde 25 peşinat ödeyerek, banka kredisi kullananlar vadesi ne olursa olsun ödemelerine Ocak 2017’de başlayacak.

Tekfen Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

11 blok şeklinde yükselen proje İstanbul 'un Esenyurt İlçe' sinde hayata geçiriliyor. Proje toplam 1424 daire yer alıyor. Peki Tekfen Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

Tekfen Hep İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Toplam 1424 daireden meydana gelen Tekfen Hep İstanbul Evleri'nde peşin ödeyenlere yüzde 6 indirim fırsatı sağlanıyor. Peki Tekfen Hep İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Esenyurt Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile inşa edilen Hep İstanbul projesi 11 blok şeklinde yükseliyor. Projede daire fiyatları 267 bin TL'den başlıyor. Peki Esenyurt Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

Esenyurt Hep İstanbul ne zaman teslim?

Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile hayata geçirilen Hep İstanbul Evleri fiyatları 267 bin TL'den başlıyor. Proje 11 blok halinde yükseliyor. Peki Esenyurt Hep İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Tekfen Emlak Hep İstanbul ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 6 indirim yapılan proje 14 sıra bina ünitesi şeklinde yükseliyor. Proje 1424 daireden bulunuyor. Peki Tekfen Emlak Hep İstanbul ne zaman teslim?

Hep İstanbul Evleri Esenyurt teslim tarihi!

Tekfen Emlak Geliştirme imzasıyla yükselen Hep İstanbul Evleri İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Peki Hep İstanbul Evleri Esenyurt teslim tarihi ne zaman?

Hep İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Toplam 1.424 adet daireden meydana gelen proje Bakırköy-Beylikdüzü metro güzergâhına yürüme mesafesinde yükseliyor. Proejde daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki Hep İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Hep İstanbul'un bu ay 3 bloğu daha satışa çıkacak!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin bugüne kadarki en büyük konut projesi olan HEP İstanbul’da satışta olan dairelerin yüzde 70’i satıldı. Projede 3 blok daha düzenlenecek kampanyayla satışa çıkarılacak

Hep İstanbul ne zaman bitecek Haberi

Hep İstanbul ne zaman bitecek

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen Hep İstanbul projesi 2017 yılının Nisan ayında teslim edilecek. Proje 11 blok olarak yükseliyor.


Tekfen Emlak Hep İstanbul projesinde devam eden HEP Avantaj kampanyası için son gün 30 Eylül olarak belirlendi. Projede toplam 1.424 tane daire yer alıyor. 


HEP AVANTAJ kampanyasında;

1. pakette yüzde 25 peşinde yüzde 6 indirim,

2. pakette 15 bin TL peşinde yarısı yüzde 50 banka kredisi

3. pakette yarısı peşin kalan 2 taksitte ödeniyor.


Tekfen Hep İstanbul projesi Esenyurt'ta yükseliyor. Projedeki 2 oda 1 salon daireler 387 bin 500 TL'den, 3 oda 1 salon daireler 459 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


SATIŞ OFİSİ 

Zafer Mahallesi Adile Naşit Bulvarı No: 54 

34513 Esenyurt, İstanbul 


Tekfen Hep İstanbul iletişim

Telefon: 444 8 437

Web: