05 / 05 / 2024

Hep İstanbul yeni yıla özel kampanya

Hep İstanbul yeni yıla özel kampanya

Konut teslimlerinin 2017 yılı Nisan ayı içerisinde yapılması planlanan Hep İstanbul Evleri İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. İşte Hep İstanbul yeni yıla özel kampanya detayları...

HEP İstanbul'da 5 yıl vade farksız taksit imkanı!

Tekfen Gayrimenkul tarafından Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişme noktasında inşa edilen HEP İstanbul’da konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlatıldı.

HEP İstanbul kampanyası yeni!

Toplam 1.424 daire ve 11 dükkandan oluşan HEP İstanbul projesi Tekfen Emlak Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. HEP İstanbul kampanyası yeni...

HEP İstanbul’da ödemeler Mayıs 2017’de başlıyor!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesiştiği bölgenin en iyi lokasyonunda geliştirilen HEP İstanbul, Ramazan Bayramı’nın yaklaştığı dönemde başlayıp yıl sonuna kadar devam edecek yeni bir kampanya başlattı.

HEP İstanbul'da yıl boyunca taksit ödemesi yok!

Tekfen Emlak Geliştirme, inşaatı devam eden HEP İstanbul Projesi’nde de bulunduğu çevreye değer katan, sürdürülebilir ve kaliteli yeni yaşam projeleri üretme anlayışını devam ettiriyor.

HEP İstanbul 'Taksite Mola' kampanyasında ödemeler 2017'de başlıyor!

Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirilen HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi” yeni kampanyası ‘Taksite Mola’ ile yine bir fırsat sunuyor.

Hep İstanbul'da 3 ayrı ödeme kampanyası başladı!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen HEP İstanbul "Hayatımın Evi Projesinde yaz ayları boyunca devam edecek avantajlı paketlerin sunulduğu yeni bir kampanya başladı.

Esenyurt Hep İstanbul'da yaz kampanyası başladı!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen HEP İstanbul "Hayatımın Evi" Projesinde yaz aylan boyunca devam edecek avantajlı paketlerin sunulduğu yeni bir kampanya başladı.

Hep İstanbul'da bahar kampanyası!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından Beylikdüzü-Esenyurt-Avcılar bölgelerinin tam kesişiminde yer alan HEP İstanbul "Hayatımın Evi Projesi"nde yeni bir kampanya başlattı.

Tekfen Hep İstanbul Evleri'nde 1+1'ler 247 bin TL'den başlıyor!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından Beylikdüzü-Esenyurt-Avcılar bölgelerinin tam kesişiminde yer alan HEP İstanbul "Hayatımın Evi Projesi"nde yeni bir kampanya başlattı..

Tekfen Hep İstanbul'da yeni kampanya! 15 bin TL'ye peşinatla!

Daire fiyatlarının 247 bin TL'den başlangıç gösterdiği Tekfen Hep İstanbul projesinde yer alan konutlar için uygulanan yeni kampanyayla peşinatlar 15 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

HEP İstanbul’da fiyatlar 247 bin TL'den başlıyor! 15 bin TL peşinatla!

Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul’daki yeni projesi HEP İstanbul için yepyeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında HEP İstanbul’dan 2+1 ve 3+1 daire sahibi olmak isteyenler 15 bin TL peşinat ödeyerek bu hayallerine kavuşabilecek.

HEP İstanbul ikinci şans kampanyası 15 Mayıs'a uzatıldı!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin İstanbul’daki yeni projesi HEP İstanbul için başlattığı ‘İkinci Şans’ kampanyası ev sahibi olmak isteyenler tarafından yoğun ilgi görüyor. Tekfen, ‘İkinci Şans’ kampanyasını 15 Mayıs’a kadar uzattı.

Tekfen Hep İstanbul 2. etap teslim tarihi!

Tekfen Hep İstanbul 2. etap teslim tarihi olarak Nisan 2017 yılında gerçekleşmesi planlandı. Bakırköy-Beylikdüzü metro güzergâhına yürüme mesafesinde yer alan projede 3 yeni blok satışları devam ediyor.

Hep İstanbul yeni yıla özel kampanya Haberi

Hep İstanbul yeni yıla özel kampanya

Hep İstanbul yeni yıla özel kampanya detayları hakkın bilgi vermeden önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Tekfen Emlak Geliştirme imzası taşıyan proje 1.424 adet daireden oluşuyor.


Satışları devam eden Hep İstanbul Rezidans 'ta 1 oda 1 salon konutlar 193 bin lira, 2 oda 1 salon konutlar 320 bin lira, 3 oda 1 salon konutlar ise 425 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Hep İstanbul Esenyurt 'ta yer alan evlerin alanları 70 metrekare ile 179 metrekare arasında değişiyor. Proje 14 sıra bloğu ile 11 yüksek blok halinde yükseliyor.


Tekfen Hep İstanbul 'un sosyal alanları içerisinde spor alanları, oyun alanları, buhar odası, fitness center, bisiklet parkuru, yürüyüş yolları, cafe, açık - kapalı yüzme havuzları ve sauna yer alıyor.


Hep İstanbul yeni yıla özel kampanya!
-Yüzde 25 peşinatta, kalan...