16 / 05 / 2024

Her isteyen mortgage sisteminden yararlanabiliyor mu

Her isteyen mortgage sisteminden yararlanabiliyor mu

Mortgage kullanarak konut sahibi olmak istediğinizi farz edelim. Her isteyen mortgage sisteminden yararlanabilir mi, diye merak ediyorsanız yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Anne babalar dikkat! O yardıma zam geldi: Artık her ay 3.708 TL karşılıksız ödeme alacaksınız!

Devlet durumu olamayan okumak isteyen her öğrenciyi desteklemektedir. Bu destekler her çağdan öğrenciyi kapsıyor. Bu yıl çocuğu okula giden her aileye destek ödemelerine devem ediyor. Ödemeler ne kadardır ve nereden başvuru yapılır. İşte detaylar…

Yeni dönem başlıyor! Her isteyen çalışamayacak!

TBMM'ye sunulan Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Kanun Teklifi kapsamında müteahhitler sınıflandırılacak ve kayıt altına alınacak.

Müteahhitlere '7 kat' sınırı! Her isteyen yapamayacak!

İzmir depremi sonrasında müteahhitlerin yeterlilikleri yeniden tartışma konusu oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından müteahhitlerin sınıflandırma ve yeterlilik kriterleri yeniden belirlendi. 

Türkiye'de her 3 kişiden biri krediyle ev aldı!

Konut kredi faizlerinin yüzde 1’in inmesi ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankalara akın etti. Son verilere göre banka kredisi ile konut satın alma oranında geçen yıla göre yüzde 724 artış yaşandı. Her üç kişiden 1’i konut satın alırken kredi kullandı.

Her isteyen konkordato ilan edemeyecek!

Balıkesir SMMMO Başkanı Metin Yalçın, son dönemde ülke gündeminde yerini koruyan konkordato ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kayseri'de kapı numarası almak isteyen vatandaşlara kolaylık!

Kayseri Büyükşehir'in hayata geçirdiği örnek proje ile Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İlçe belediyeleri sınırları içerisinde her hangi bir yapı için kapı numarası almak isteyen vatandaşlar artık Büyükşehir Belediyesi'ne gelmek zorunda kalmayacak

Deniz Karataş: Türkiye'de her isteyen müteahhitlik yapmamalı!

ANTMUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, 'Türkiye'de her isteyen müteahhitlik yapmamalı ve sektördeki çürük elmaları temizleyebilmek için müteahhitlik hizmet yasası bir önce meclisin gündemine getirilmeli" dedi

İflas erteleme isteyen şirket sayısı arttı!

İflas erteleme isteyen şirketlerin sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle yüksek istihdama sahip, ilk 500 firma içindeki şirketlerin son dönemde iflas erteleme istemesi, 2016’da özel sektöre yönelik endişeleri artırıyor.

DenizBank’tan ortak mortgage konut kredisi!

Yenilikçi ve ihtiyaca yönelik ürün ve hizmetleriyle farklılaşan DenizBank, hayalindeki eve sahip olmak veya yatırım amacıyla ev satın almak isteyen müşterilerine özel olarak sunduğu “Ortak Mortgage Konut Kredisi” ile herkesi ev sahibi yapıyor.

Garanti Mortgage'tan Öğretmenler Günü'ne özel kampanya!

Garanti Mortgage'tan yapılan açıklamaya göre, şirket, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hayata geçirdiği kampanyası ile ev almak isteyen öğretmenlere uygun koşullarla kredi kullanma imkanı sunuyor.

Wyndham İstanbul Petek Hotel her zaman fit, her zaman zinde!

Yeni sezona özel indirimli üyelik paketlerinin yanında tesisi denemek isteyen ziyaretçilerine ücretsiz 3 günlük deneme fırsatı da sunuluyor.Wyndham İstanbul Petek Hotel her zaman fit, her zaman zinde.

Mortgage ve konut kredisi aynı şey mi?

Ev sahibi olmak isteyen ancak elinde yeterli nakit parası bulunmayan kimselere bankalar tarafından sunulan krediler mortgage ve konut kredisi aynı şey mi? Farkları varsa nelerdir?

Mortgage kredisi almak için gerekli belgeler!

Mesken sahibi olmak isteyen kimselerin uzun vadede düşük faiz oranları ile kredi kullanabiliyor. Peki mortgage kredisini kimler kullanabilir? İşte mortgage kredisi almak için gerekli belgeler..

Her isteyen mortgage sisteminden yararlanabiliyor mu Haberi

Her isteyen mortgage sisteminden yararlanabiliyor mu

Her isteyen mortgage sisteminden yararlanabilir mi?

Mortgage sistemi, kullanıcılara uzun vadede belli miktar taksit ödeyerek konut sahibi olma fırsatı sunuyor. Peki er isteyen mortgage sisteminden yararlanabilir mi diye merak ediyorsanız hemen yanıtlayalım.


Her isteyen mortgage sisteminden yararlanabilir mi?

Mortgage sisteminden faydalanabilmek için aranan ilk şart 18 yaşından büyük olmaktır. 18 yaşını doldurmuş her kimse, mortgage sistemine başvurabiliyor.


Ancak mortgage ile konut alabilmeniz için kredi kullanacağınız kuruluşun kriterlerine uygun olmanız gerekiyor. Örneğin kredi çekeceğiniz banka sizin bu borcu ödeyip ödeyemeyeceğinizi tespit eder ve ona göre başvurunuzu onaylar.




Işıl Seren...