04 / 05 / 2024

her mevsim karadeniz yatırımları

her mevsim karadeniz yatırımları

Rize ve Trabzon'un turizme en elverişli alanları Her Mevsim Karadeniz projesi ile belirlenecek, bu belirlemenin ardından yatırımcılar bölgeye davet edilecek

Enerji tasarruflu çift kapılı buzdolabı Beko'da! 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabını yenilemek isteyenler geniş aileler için Beko, gıdaları dondurmak için soğutma gücü yüksek teknolojiye sahiptir. Soğutma gücünün her mevsim devam etmesini sağlayan tasarıma sahip buzdolabı çift kapılıdır. 

7 Çekmeceli Dondurucuya her şeyinizi sığdırabileceksiniz! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

Her mevsim taze meyve ve sebze tüketmek isteyenler için Arçelik, oda sıcaklığından etkilenmeyen ve 4 farklı soğuma teknolojisiyle aylarca gıdalarınızı muhafaza edebileceğiniz 7 çekmeceli dondurucuyu hizmetinize sunuyor.

Baymak Elegant Klima  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

 Artık her mevsim ihtiyacımız olan klimalar için fiyat araştırması yapanlar, bu haber sizin için,  Baymak marka klima fiyatlarını öğrenmek  için haberimize bakın  Peki Baymak Elegant Plus 9000 BTU Inverter Split Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Siemens derin dondurucu indirimli fiyatları ne kadar? Siemens derin dondurucu 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

FreshSense teknolojisi sayesinde uzun süreli tazelik sağlayan Siemens derin dondurucular şimdi indirimli fiyatıyla Hepsiburada.com’da. Siemens derin dondurucular, mevsiminde aldığınız meyve ve sebzelerinizin her mevsim aynı tazelikte kalmasını sağlar. İşte, 13 Eylül 2022 fiyat listesi..

Karadeniz'de otel sayısı artmalı!

Son yıllarda Körfez bölgelerinden gelen turistlerin sayısının her geçen gün arttığı Karadeniz’de otel sayısının da artması yönünde talepler var..

Gaziantep'e Ramada geliyor!

Gaziantep, son dönem turizmdeki yükselişiyle dikkat çekiyor. UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te artık her mevsim turist var.

Uludağ Sarıalan Eğitim Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Uludağ’ın her mevsim cazibe merkezi olmasına yönelik projelerine bir yenisini ekliyor. Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Sarıalan Eğitim Merkezi, çok yakın bir zamanda gençlerin hizmetine sunulacak.

Mevsim Mudanya Atış Yapı fiyat listesi!

Mevsim Mudanya Evleri projesi 11 blok olarak Atış Yapı tarafından hayata geçirildi. Bursa'da yer alan Mevsim Mudanya projesi 'Her Mevsim Deniz' sloganıyla tanıtılıyor...

Mevsim Erdemir: Konutta arz ve talep her zaman olacak!

Oryataş Satış ve Pazarlama Koordinatörü Mevsim Erdemir, Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında konut sektörünün son 15 yılını değerlendirdi...

İşte Bolu'ya çağ atlatacak projeler!

Her mevsim farklı güzellikleri barındıran Bolu dört mevsim turizm potansiyeline sahip olduğunu yeni projelerle bir kez daha kanıtladı.

Karadeniz Sahil Yolu yeni yüzüne kavuştu!

Ordu’nun Altınordu ilçesi otogar mevkiinde, her gün binlerce aracın geçtiği Karadeniz sahil yolu üzerinde ana kollektör hattında meydana gelen çökmenin ardından, Büyükşehir Belediyesinin etkin ve anında müdahalesiyle sahil yolu trafiğe açıldı.

İşte yeni dekorasyon trendleri!

Her mevsim dekorasyon trendleri değişiyor. Ancak çok radikal değişiklikler olmadığı sürece bir yazlık evin çok demode kalması mümkün değil ama yine de yenilikleri bilmekte fayda var.

Batman'ın çehresi değişiyor!

İnşaat sektörünün her mevsim canlı olduğu Batman'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen binalar, bir dönemler besicilerin merkezi olan GAP ve Belde semtlerine hayat verdi.

her mevsim karadeniz yatırımları Haberi

her mevsim karadeniz yatırımları

Trabozn Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalioğlu, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Turizme Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali desteği hazırladıkları projenin Trabzon ve Rize için çok öenmli olduğunu belirtti. Her Mevsim Karadeniz projesi ile Rize ve Trabzon'da turizme en elverişli alanlar belirlenecek ve yatırımcılar bölgeye davet edilecek. 18 ayda tamamlanması planlanan projenin 400 bin liraya mal olması...