05 / 05 / 2024

her türlü danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu

her türlü danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu

Tunusluoğlu Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Tunusluoğlu imzasıyla kuruldu.

Türsa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Türsa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Türlü tarafından kuruldu.

Tma Temel Mühendislik Araştırma Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tma Temel Mühendislik Araştırma Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Önçel tarafından kuruldu.

Ensa Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ensa Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Engin Solmaz tarafından kuruldu.

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kaya tarafından kuruldu.

Maab Yapı İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Maab Yapı İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Küçükçekmece'de Nejdet Telsaç tarafından kuruldu!

Dydk Yalıtım Danışmanlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dydk Yalıtım Danışmanlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Osman Duydukoğlu tarafından kuruldu.

Kuzey34 Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey34 Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmuttalip Düner tarafından kuruldu.

Kantarcı Avcı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kantarcı Avcı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ece Avcı tarafından kuruldu.

Newist İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newist İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Enver Işık ve Selman Karmaz ortaklığında kuruldu.

Profin İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Profin İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet selam Elver tarafından kuruldu.

Hmf Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hmf Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Feyzullah Ağma, Hadi Yurdakul ve Metin Ağma ortaklığında kuruldu.

Yunus Ekin Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Ekin Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Ekin tarafından kuruldu.

Akgür Enerji İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgür Enerji İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Selahatdin Akgüre tarafından kuruldu.

her türlü danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu Haberi

her türlü danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu


Tunusluoğlu Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Tunusluoğlu imzasıyla  kuruldu. 


Tunusluoğlu Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1-Yurtiçinde ve yurtdışında finans, ekonomi, ticari,mali ve idari tüm alanlarda yönetim, finans ve danışmanlığı yapmak kaydıyla, her türlü danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu, yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerinin danışmanlığını temsilciğini ve yönetimini üstlenmek. 2-Kurulmuş veya kurulacak şirketlerin sermaye ve yönetimine katılarak bunların, finansman, organizasyon ve yönetim meselelerini toplu bünye içerisinde ve ekonomik dalgalanmalara karşı yatırımların güvenliğini artırmak ve böylece bu şirketlerin sağlıklı şekilde ve milli ekonominin gereklerine uygun olarak gelişmelerine ve devamlılıklarını teminat altına almak ve bu amaca uygun ticari sınaî ve mali girişimlerde bulunmaktır.  3-İştirak...