20 / 05 / 2024

herdem kafe zinciri

herdem kafe zinciri

Kahramanmaraş’ın meşhur lezzeti Karpedo Dondurma ile Osmanlı’nın özgün tadı Adıyaman Kervansaray kahvesi gibi özgün lezzetlerin dağıtım ve pazarlama faaliyetlerini yürüten Herdem, daha fazla kişiye ulaşmayı planlıyor...

Milli emlak zinciri firması kurulacak!

Türkiye’de gayrimenkul sektöründe uzun süredir Franchise firmaların elde ettikleri cirolar üzerine hükümete yakın çevreler harekete geçti. Yerli emlak zinciri kurulması için çalışmalara başlanıyor…

Atmaca Grup Yapı İnşaat Gıda Kafe Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Atmaca Grup Yapı İnşaat Gıda Kafe Otomotiv Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Atmaca tarafından kuruldu.

Hande Ataizi Nişantaşı’nda kafe açacak!

Etiler’de yer arayan Hande Ataizi, bir arkadaşıyla evinin yakınında Nişantaşı’nda kafe açacak.

Berk Suyabatmaz restoran zinciri kuruyor!

Burcu Esmersoy’un eşi Berk Suyabatmaz ve Gökhan Yüzbaşıoğlu Smart Kitchen adlı restoran zinciri kuracaklar. Ortaklar bir yıl içinde Miami’nin farklı bölgelerinde de beş şube daha açmayı planlıyor.

Pendik Bosnalı Parkı'ndaki bina ‘Kütüphane Kafe’ olacak!

Pendik Sapanbağlar Mahallesi’nde bulunan 13 bin metrekarelik Bosnalı Şehit Çocuklar Parkı’na tek katlı bir bina inşa eden Belediye, binanın ne amaçla kullanılması gerektiğini halka sordu. Halk oylamasında 'Kütüphane Kafe’ 658 oy aldı.

Beylikdüzü'ndeki Kuba Kafe mahkeme kararı beklenmeden yıkıldı!

CHP’nin İBB adayı İmamoğlu, Beylikdüzü'nde ortak olduğu işletmelerin manzarasını bozuyor diye sahibi AK Partili olan Kuba Kafe'yi mahkeme kararını beklemeden yıktı.

Konya'ya 3.7 milyonluk kafe ve süs havuzu inşa ediliyor!

Kentteki yatırımlarımlarına devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi kente 3.7 milyonluk kafe ve süs havuzu inşa ediyor.

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Sapphire Workinton şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Sapphire Workinton şubesi bugün Kağıthane'de 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi bugün Bağcılar'da 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

Fidelis Turizm Konaklama Kafe Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Fidelis Turizm Konaklama Kafe Otomotiv Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Murat Özbey ve Aykut Tan ortaklığında kuruldu. 

Diyarbakır'da ilk kitap kafe hizmete açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından kitap kafe hizmete açıldı. Sosyal yaşam alanlarına kadar pek çok alanda uyguladığı projeler kentin çehresini değiştiriyor.

Gemlik'te tek katlı kafe için imar barışı başvurusu yapıldı!

Bursa Gemlik'te önünde sundurma bulunan tek katlı kafe için, '3 katlı yapı' gibi gösterilip imar barışı başvurusu yapıldığı iddia edildi. Konuyla ilgili Gemlik Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

Harry Potter temalı kafe Trabzon'da açıldı!

Dünyada ikinci Türkiye'de ise ilk Harry Potter temalı kafesi Trabzon'da hizmete açıldı. Hogwarts Express isimli kafe, konseptiyle misafirlerin ilgisini çekiyor. 

herdem kafe zinciri Haberi

herdem kafe zinciri

Herdem, daha fazla kişiye ulaşmayı planlıyor. Şirket, Adana başta olmak üzere Akdeniz ve İç Anadolu Bölgelerinde franchise sistemi ile cafe zinciri oluşturacak.


Kahramanmaraş’ın meşhur lezzeti Karpedo Dondurma ile Osmanlı’nın özgün tadı Adıyaman Kervansaray kahvesi gibi özgün lezzetlerin dağıtım ve pazarlama faaliyetlerini yürüten Herdem, daha fazla kişiye ulaşmayı planlıyor. Şirket, Adana başta olmak üzere Akdeniz ve İç Anadolu Bölgelerinde franchise sistemi ile cafe zinciri oluşturacak.


Projelerini anlatan firma pazarlama müdürü Kübra Çelik, şirketlerinin geçtiğimiz yıl Adana’da faaliyetlerine başladığını belirtti.  Herdem Dağıtım ve Pazarlama’nın, Türkiye’nin seçkin firmalarıyla anlaşma yaparak bölge müdürlükleri ve bayiliklerini aldığını dile getiren Çelik, kısa sürede Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesinde farklı çalışmalar yaptıklarının altını çizdi. Çelik, Kahramanmaraş Karpedo dondurmasının ve Adıyaman Kervansaray kahvesinin kendilerine bağlı olan bölgelerde daha çok...