10 / 05 / 2024

Maraş dondurmasının dağıtıcısı Herdem kafe zinciri kuruyor!

Maraş dondurmasının dağıtıcısı Herdem kafe zinciri kuruyor!

Kahramanmaraş’ın meşhur lezzeti Karpedo Dondurma ile Osmanlı’nın özgün tadı Adıyaman Kervansaray kahvesi gibi özgün lezzetlerin dağıtım ve pazarlama faaliyetlerini yürüten Herdem, daha fazla kişiye ulaşmayı planlıyor...



Herdem, daha fazla kişiye ulaşmayı planlıyor. Şirket,  Adana  başta olmak üzere Akdeniz ve İç Anadolu Bölgelerinde franchise sistemi ile cafe zinciri oluşturacak.


Kahramanmaraş’ın meşhur lezzeti Karpedo Dondurma ile Osmanlı’nın özgün tadı Adıyaman Kervansaray kahvesi gibi özgün lezzetlerin dağıtım ve pazarlama faaliyetlerini yürüten Herdem, daha fazla kişiye ulaşmayı planlıyor. Şirket, Adana başta olmak üzere Akdeniz ve İç Anadolu Bölgelerinde franchise sistemi ile cafe zinciri oluşturacak.


Projelerini anlatan firma pazarlama müdürü Kübra Çelik, şirketlerinin geçtiğimiz yıl Adana’da faaliyetlerine başladığını belirtti.  Herdem Dağıtım ve Pazarlama’nın, Türkiye’nin seçkin firmalarıyla anlaşma yaparak bölge müdürlükleri ve bayiliklerini aldığını dile getiren Çelik, kısa sürede Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesinde farklı çalışmalar yaptıklarının altını çizdi. Çelik, Kahramanmaraş Karpedo dondurmasının ve Adıyaman Kervansaray kahvesinin kendilerine bağlı olan bölgelerde daha çok kişiye ulaşması için faaliyetlerini devam ettirdiklerini söyledi.


Osmanlı’ya özgü mekanlar


Öncelikli olarak Adana’da “Kervansaray Life” ismiyle faaliyete geçecek olan cafelerinin önümüzdeki yılın sonunda hizmete gireceğine dikkat çeken Çelik, bu konudaki çalışmalarına değindi. Çelik, “İlk olarak Adana'da gençlerin yoğun olduğu yerlerde Kervansaray Life Cafe gibi cafeler açmayı hedefliyoruz. Daha sonra Osmaniye Mersin ve Hatay bölgesinde de o yöreyi andıran Osmanlı’ya özgü cafeler açarak bu sektörde genişlemeyi hedefliyoruz. Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesinde farklı firmalara franchise vermek istiyoruz” diye konuştu.


Ürünlerine de değinen Herdem Dağıtım ve Pazarlama Müdürü Kübra Çelik, çeşitlerinin oldukça fazla olduğunu vurguladı. Çelik, “Soğuk-sıcak içecek tüketiminin satışlarını yapıyoruz. Ayrıca bir cafe de ihtiyaç duyulan ekipmanları tedarik edebiliyoruz. Kısaca bir cafede kullanılan tüketim ve ekipman malzemeleri bünyemizde mevcut” dedi.


Herdem Dağıtım Pazarlama olarak kalitesine inanmadıkları hiçbir ürünün pazarlamasını yapmadıklarının altını çizen Çelik, önce ürünü kendileri tattıklarını ve ürünün üretim yerini birebir görüp emin olduktan sonra pazarlama kararı aldıklarını belirtti.


Aslı Ügüten/Kobiden


Geri Dön