20 / 05 / 2024

kübra çelik kimdir

kübra çelik kimdir

Kahramanmaraş’ın meşhur lezzeti Karpedo Dondurma ile Osmanlı’nın özgün tadı Adıyaman Kervansaray kahvesi gibi özgün lezzetlerin dağıtım ve pazarlama faaliyetlerini yürüten Herdem, daha fazla kişiye ulaşmayı planlıyor...

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ne iş yapmaktadır?

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in kim olduğu ve Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik, kimdir?

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik’in mesleği nedir? Mahmut Sefa Çelik nereden mezundur? İşte detaylar!

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Avni Çelik nerelidir? Ne iş yapıyor? Hangi bölümden mezun oldu?

Servet GYO Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Avni Çelik kimdir? Avni Çelik ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte Avni Çelik hakkında merak edilen tüm detaylar...

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Kübra Sarıdaş tarafından kuruldu.

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Necdet Utkanlar kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Necdet Utkanlar kimdir? Kaç yaşında? Necdet Utkanlar  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Necdet Utkanlar 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Necdet Utkanlar 'ın hayatına dair merak edilenler.

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Ömer Faruk Çelik Kimdir?

Ömer Faruk Çelik kimdir? Ömer Faruk Çelik’in mesleği nedir? Ömer Faruk Çelik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kıvanç Zaimler Kimdir?

Kıvanç Zaimler kimdir? Kıvanç Zaimler’in mesleği nedir? Kıvanç Zaimler hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ata Köseoğlu kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Ata Köseoğlu kimdir? İşte HAta Köseoğlu'nun biyografisi...

İhsan Gökşin Durusoy kimdir? 

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İhsan Gökşin Durusoy kimdir? İhsan Gökşin Durusoy, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İhsan Gökşin Durusoy'un biyografisi...

kübra çelik kimdir Haberi

kübra çelik kimdir

Herdem, daha fazla kişiye ulaşmayı planlıyor. Şirket, Adana başta olmak üzere Akdeniz ve İç Anadolu Bölgelerinde franchise sistemi ile cafe zinciri oluşturacak.


Kahramanmaraş’ın meşhur lezzeti Karpedo Dondurma ile Osmanlı’nın özgün tadı Adıyaman Kervansaray kahvesi gibi özgün lezzetlerin dağıtım ve pazarlama faaliyetlerini yürüten Herdem, daha fazla kişiye ulaşmayı planlıyor. Şirket, Adana başta olmak üzere Akdeniz ve İç Anadolu Bölgelerinde franchise sistemi ile cafe zinciri oluşturacak.


Projelerini anlatan firma pazarlama müdürü Kübra Çelik, şirketlerinin geçtiğimiz yıl Adana’da faaliyetlerine başladığını belirtti.  Herdem Dağıtım ve Pazarlama’nın, Türkiye’nin seçkin firmalarıyla anlaşma yaparak bölge müdürlükleri ve bayiliklerini aldığını dile getiren Çelik, kısa sürede Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesinde farklı çalışmalar yaptıklarının altını çizdi. Çelik, Kahramanmaraş Karpedo dondurmasının ve Adıyaman Kervansaray kahvesinin kendilerine bağlı olan bölgelerde daha çok...