01 / 05 / 2024

Hereke Çevre Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Altunok

Hereke Çevre Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Altunok

Nuh Çimento’nun 2003 yılında yaptırdığı dört bölümden oluşan limanların kaldırılması için mahkeme kararı çıktı. Hereke Çevre Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Altunok kararı basın mensupları ile paylaştı.

Nuh Çimento limanlarına yıkım kararı!

Nuh Çimento’nun 2003 yılında yaptırdığı dört bölümden oluşan limanların kaldırılması için mahkeme kararı çıktı. Hereke Çevre Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Altunok kararı basın mensupları ile paylaştı.

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği 2. Etap 163 konut ihalesi bugün!

Batman Merkez Yenişehir Mahalesi Kuyubaşı Mevkii 1199 ada, 1 parsel; Batman Emekliler Derneği 2. Etap 163 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği 2. Etap'ta 163 konut yaptıracak!

TOKİ Batman Merkez Yenişehir Mahallesi Kuyubaşı Mevkii 1199 ada, 1 parsel Batman Emekliler Derneği 2.Etap 163 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 27 Ekim'de gerçekleşecek.

Fatsa Yapı Müteahhitleri Derneği kuruldu!

Fatsa Yapı Müteahhitleri Derneği (FA-MÜ-DER), Fatsa ve çevre ilçelere ne kadar faydalı oluruz düşüncesinden yola çıkarak, katılımın oldukça yüksek olduğu toplantıda 70 firma temsilcisi birlik ve beraberlik mesajı verdi..

Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği, bilgilendirme toplantıları yapacak!

Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sözlü ve yazılı taleplerde bulunduğu yükseklik, kiralar ve diğer sıkıntılı maddeler ile ilgili bilgilendirme toplantıları düzenleyecek.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yelken sporu ile turizmi güçlendiriyor!

Sporcu Deniz Öksüz ve Antrenör Cemal Özdiyar, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) yönetimini ziyaret ederek yelken sporuna verdikleri destekten dolayı yönetim kurulu adına ALTİD Başkanı Burhan Sili’ye teşekkür plaketi verdi.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Kültürel Aşçı Değişimi Projesini başlattı!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Fushun Turizm Bölgesi işbirliğinde Kültürel Aşçı Değişimi Projesi yürütülecek. Kültürel Aşçı Değişimi Projesi, Club Paradiso Hotel'de düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı.

Erciyes Üniversitesi yeni hizmet binası için İstanbul Develiler Derneği ile protokol imzalandı!

Erciyes Üniversitesi'ne yeni hizmet binası İstanbul Develiler Derneği ile Erciyes Üniversitesi ( ERÜ ) arasında Develi Seyrani Kampüsüne yeni hizmet binası yapılması için protokol imzalandı....

Demirtaş Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni binası açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Demirtaş Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni binası, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ’nin de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Soma'daki anaokulunu açtı!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin 23. Anaokulu, 13 Mayıs 2014’te Türkiye’yi yasa boğan maden faciasının yaşandığı Manisa’nın Soma ilçesinde 18 Eylül 2014 Perşembe günü düzenlenen törenle açıldı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 23. Anaokulunu Soma'da açıyor!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 23. Anaokulunu Soma'da açıyor. Çocuklara modern bir eğitim ve oyun ortamı sunacak olan anaokulu, 18 Eylül’de yapılacak açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak.

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği'nden Mecidiyeköy asansör kazası açıklaması!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği 06/09/2014 tarihinde Şişli-Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadyumu'nun yerine yapılan rezidans inşaatında asansörün zemine düşmesi sonucunda meydana gelen iş kazası ile ilgili açıklama yaptı...

Mimarlar Derneği 1927 Eylül 2014 Etkinlikleri!

Mimarlar Derneği 1927, yaz dönemini geride bırakarak yeni bir etkinlik dönemine başlıyor. Mimarlar Derneği 12 Eylül Cuma 19:30 Dönem Açılışı, Kokteyl ile başlıyor.

Hereke Çevre Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Altunok Haberi

Hereke Çevre Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Altunok

Hereke Çevre Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Altunok ve yöneticiler tarafından düzenlenen basın toplantısı ile Nuh Çimento Limanları’nın kaldırılması için açılan dava sonucu açıklandı. Çukurbağ Kültür Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Dernek Başkanı Altunok, “İnşaatı yasal olmayan yollarla 2003 yılında bitirilen Nuh Çimento limanları yüksek yargı kararıyla bir kez daha tartışmaya yer bırakmayacak şekilde iptal edilmişti” dedi.

SÜREÇ BİTMİŞTİ

Altunok, “Bayındırlık ve İskan Bakanlığı’nın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Kocaeli Valiliği'nin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin, Körfez Belediyesi'nin ve Nuh Çimentonun kendilerini yasaların üzerinde görmeleri hukuku tanımamaları mahkeme kararlarını takmamaları nedeniyle 13 yıl sonra bir kez daha Danıştay 14’ncü dairesinin 15.12.2015 gün 2014/561 esas 2015/10166 nolu kararı başta Herekeliler olmak üzere tüm Türk milletine hayırlı olsun. Artık yılan hikayesine dönen ve aklı başında...