17 / 05 / 2024

Hermes Hotel marmaris

Hermes Hotel marmaris

Marmaris 2. İcra Dairesi, Armatalan bölgesinde bulunan Hermes Hotel'i icradan satışa çıkardı. Söz konusu otel için satış bedeli 7 milyon 940 bin TL olarak belirlendi. 

Marmaris Hermes Hotel 7.9 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Marmaris 2. İcra Dairesi, Armatalan bölgesinde bulunan Hermes Hotel'i icradan satışa çıkardı. Söz konusu otel için satış bedeli 7 milyon 940 bin TL olarak belirlendi. 

Küçükyalı Elite World Asia Hotel açıldı!

İstanbul, Van ve Marmaris’teki 6 oteliyle 16 yıldır turizm sektöründe faaliyetlerini sürdüren Elite World Hotels, İstanbul Küçükyalı’da Elite World Asia Hotel’i 6 Eylül tarihinde hizmete açtı.

Hotel Aqua, En iyi First Choice oteli seçildi!

Muğla’nın turistlik ilçesi Marmaris’te 1992 yılından beri faaliyet gösteren Hotel Aqua, sağlamış olduğu yüksek misafir memnuniyeti sebebi ile TUI-First Choice tarafından 2015 yılının 4 yıldızlı otel kategorisinde “En iyi First Choice” oteli seçildi.

Marmaris Turistik ve Hotel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaris Turistik ve Hotel İşletmeciliği Anonim Şirketi 9 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Okan Ünal Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Hotel Aqua'ya TripAdvisor Travellers Choice 2014 ödülü!

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya'nın en önemli seyahat yorum sitesi Trip Advisor'un kullanıcılarının oylarıyla Travellers' Choice 2014 Ödülü'nün sahibi oldu.

Hotel Aqua TripAdvisor Travellers Choice ödülünü aldı!

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya'nın en önemli seyahat yorum sitesi TripAdvisor'un kullanıcılarının oyları sayesinde Travellers' Choice 2014 Ödülü'nün sahibi oldu.

Marmaris Hotel Aqua'ya Travellers Choice 2014 ödülü!

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya’ nın en önemli seyahat yorum sitesi TripAdvisor’un kullanıcılarının oylarıyla Travellers’ Choice 2014 Ödülü’nün sahibi oldu...

Dilek Holding, Levent ve Marmaris'te otel yapacak!

Sheraton Çeşme Hotel ile öne çıkan Dilek Holding, İstanbul'da turizme biri Beyoğlu Pera'da, diğeri Şişli'de olmak üzere 350 milyon dolarlık iki otelle giriş yaptı. Marmaris'teki resort oteli için de 100 milyon dolarlık yatırım yapıyor

Loryma Boutique Hotel yeni konsepti ile kapılarını açıyor!

Marmaris Bozburun'da inşa edilen Loryma Boutique Hotel yeni konsepti ile kapılarını açıyor...

Faros Group Marmaris'te yeni otel açtı!

Genç ve dinamik otel restoran zinciri Faros Group’un, Marmaris’teki Grand Hotel Faros ve Faros Beach Pub’dan sonraki yatırımı olan Yunus Otel geçtiğimiz hafta ilk misafirlerini kabul etmeye başladı.

Marmaris Malmüdürlüğü'nden tekne imali için 49 yıllığına taşınmaz!

Marmaris Malmüdürlüğü, Bozburun Tepedibi mevkiindeki iki taşınmazının 49 yıllığına üst kullanım hakların ihaleye çıkardığını açıkladı. Tşınmazlar, 14 bin 412 ve 11 bin 648 metrekare yüzölçümünde

Marmaris Malmüdürlüğü 'nden iki tekne imalat alanı!

Marmaris Malmüdürlüğü, Bozburun Tepedibi mevkiindeki iki taşınmazının 49 yıllığına üst kullanım hakların ihaleye çıkardığını açıkladı. Taşınmazlar, imar planlarında tekne imal ve çekek alanı olarak işaretli

BW The President Hotel ile BW Citadel Hotel ödül aldı!

BW The President Hotel ile grubun diğer oteli BW Citadel Hotel, önceki gün, uluslararası Best Western (BW International) zinciri tarafından verilen ‘Global Kalite Ödülü ' plaketlerini aldı...

Hermes Hotel marmaris Haberi

Hermes Hotel marmaris

Marmaris 2. İcra Dairesi, Armatalan bölgesinde bulunan Hermes Hotel'i icradan 7 milyon 940 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 23 Aralık 2020 günü gerçekleşecek. 

T.C. MARMARİS 2. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Muğla İl, Marmaris İlçe, 2599 Parsel, ARMUTALAN Mahalle/Köy, BAKACAK Mevkii, OTEL niteliğindeki Taşınmaz, Armutalan Merkez Mahallesi, İsmet İnönü Caddesi, 409. Sokak, No:2, Hermes Hotel, Marmaris/ Muğla adresinde bulunmaktadır. 2599 parsel, kuzey batı cepheden 409. Sokak cepheli, güney doğu cepheden İnönü Caddesi cepheli konumda olup, üzerinde bir bodrum, zemin, 1. kat, 2. kat ve 3. kat ile toplam 5 katlı bir otel yapısı, otel havuz ve teras alanı, havuz kaydırak yeri, çocuk parkı ile diğer bahçe peyzaj...