13 / 05 / 2024

Hero saloganı

Hero saloganı

Hindistan’ın dünyaca ünlü motosiklet markası Hero, Türkiye'de ilk defa motosikletlerde “5 yıl veya 50 bin kilometre garanti” dönemini başlattığını duyurdu. Avrupa’ya da satış yapacaklarının müjdesini vermek için İstanbul’a geldi.

Sunny Hero Pro Robot Süpürge kaç lira? 6 Şubat 2023 fiyat listesi...

4000 PA emiş gücüne sahip Sunny Hero Pro Robot Süpürge, evdeki tüm düşmanları içerisine hapseder! Peki, Sunny Hero Pro Robot Süpürge evi siler mi? Fiyatı ne kadar, özellikleri ne? işte detaylar...

Özipekçioğulları İnşaat Hırdavat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özipekçioğulları İnşaat Hırdavat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Cüheroğlu tarafından kuruldu.

Kaanlar55 İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaanlar55 İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Cüheroğlu tarafından kuruldu.

Hero Baby 3'üncü fabrikayı açıyor!

Global bebek maması üreticisi Hero, Ankara’da fabrika yatırımında bulunmak için çalışmalara başladı. Hero Baby Türkiye Genel Müdürü Ali Bozer, “İki ay sonra Almanya’dan yeni bir üretim hattını Türkiye’ye getiriyoruz. Türkiye’de 3’üncü fabrikamızı kurmuş olacağız” diye konuştu.

Hero İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hero İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Gharemani tarafından kuruldu.

Nevzat Aydın, gayrimenkul sektörüne adım attı!

Yemeksepeti’ni 589 milyon dolara Alman Delivery Hero’ya satan Nevzat Aydın, Kopernik Gayrimenkul adında şirket kurarak gayrimenkul sektörüne adım attı...

20 yıl vade kampanyası geçerli olan bankalar!

Emlak Konut GYO tarafından “Güçlü Türkiye için Birlik Vakti” saloganıyla başlatılacak olan konutta ikinci seferberlik kampanyası yarın başlıyor.

Hero, Türkiye’de fabrika kuracak!

Hindistan’ın dünyaca ünlü motosiklet markası Hero, Türkiye'de ilk defa motosikletlerde “5 yıl veya 50 bin kilometre garanti” dönemini başlattığını duyurdu. Avrupa’ya da satış yapacaklarının müjdesini vermek için İstanbul’a geldi.

Yemeksepeti, Bulgaristan ve Romanya’da yatırıma başladı!

Dünyanın en büyük online yemek siparişi sektörünün önde gelen şirketlerinden Delivery Hero’nun satın aldığı Yemeksepeti, Bulgaristan ve Romanya’da yatırıma başladı. Yemeksepeti’nin faaliyet gösterdiği ülke sayısı Türkiye dahil 10’a yükselmiş oldu.

Iro, Akasya AVM’de mağaza açacak!

Lüks perakendede yeni çağın en ünlü markaları arasında yer alan Fransız Iro, İstanbul’da mağaza açacak. Beymen işbirliğiyle Türkiye’ye gelen marka, ismini İngilizce ‘kahraman’ anlamına gelen ‘hero’ kelimesinden alıyor.

Ülker, Hero'daki hisselerini devretti!

Yıldız Holding, Hero Gıda'daki yüzde 50 hissesini şirketin diğer ortağı Hero AG'ye devretmek için anlaşma imzaladı. Hero AG bundan sonra Hero Gıda'nın tamamının sahibi olurken; Yıldız Holding de Ülker Bebe bisküvisi markasını devralacak...

Hero saloganı Haberi

Hero saloganı

Hindistan’ın dünyaca ünlü motosiklet markası Hero, Türkiye'de ilk defa motosikletlerde “5 yıl veya 50 bin kilometre garanti” dönemini başlattığını duyurdu. Şirketin Avrupa ve Ortadoğu Direktörü Pranchal Srıvastava, 5 yıl garanti ve Türkiye’de fabrika kurup buradan Avrupa’ya da satış yapacaklarının müjdesini vermek için İstanbul’a geldi.


Hintli direktör Pranchal Srıvastava’nın Hero Türkiye yetkilileri ile birlikte yaptığı açıklama, Wyndham Grand Levent Oteli’nde yapıldı. Hintli direktör, “5 yıl garanti” müjdesini verirken bu kuralı, Türk motosiklet pazarının bir devrimi olarak yorumladı ve satışları patlatacaklarını ileri sürdü. Srıvastava şöyle konuştu;


''Hero 2015 yılın sonunda global pazarlarda 55 milyon adetin üzerinde kullanıcıya ulaştı. Yıllık 7 milyon üretimimiz, Türkiye dâhil 29 ülkede satışımız var. Türkiye de kişi başına düşen motosiklet sayısı oldukça az. Ama Türkiye pazarının 2020 yılına kadar...