28 / 04 / 2024

HES Daire Başkan Yardımcısı

HES Daire Başkan Yardımcısı

Barajlar ve HES Daire Başkan Yardımcısı Semih Vural ve 20. Bölge Müdür Yardımcısı Osman Çiçekdağ beraberlerindeki teknik heyetle birlikte Adıyaman Koçali Barajı İnşaatında teknik incelemelerde bulundu.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

İBB Raylı Sistemler Daire Başkanı Alpkökin: İstanbul'da durdurulmuş bir metro hattı yok!

İBB Raylı Sistemler Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin İstanbul'daki raylı sistem projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Tayfun Kahraman, İBB Deprem Risk Yönetimi Daire Başkanı oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevine Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Kahraman'ı atadı...

Pelin Alpkökin İBB Raylı Sistemler Daire Başkanı oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Raylı Sistemler Daire Başkanlığına,  Japonca ve İngilizce bilen Doç. Dr Pelin Alpkökin’i atandı.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Gürkan Akgün İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yeni görevlendirmeler yapıldı. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na Gürkan Akgün getirildi.

TTK İnşaat Emlak Daire Başkanı Mustafa Küçük'e 5 yıl hapis cezası!

TTK İnşaat Emlak Daire Başkanı Mustafa Küçük'e TTK Karadon Müessese Müdürlüğü’nde 17 Mayıs 2010’da meydana gelen grizu faciasıyla ilgili dava sonucunda 5 yıl hapis cezası verildi.

Adıyaman Koçali Barajı inşaatı incelendi!

Barajlar ve HES Daire Başkan Yardımcısı Semih Vural ve 20. Bölge Müdür Yardımcısı Osman Çiçekdağ beraberlerindeki teknik heyetle birlikte Adıyaman Koçali Barajı İnşaatında teknik incelemelerde bulundu.

Kadir Albayrak Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı'ndan brifing aldı!

Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Sevim Avcı Yener tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a yapılan faaliyetler ve gelecek dönemde gerçekleştirilmesi planlanan projelerle ilgili brifing verildi.

Kadir Albayrak İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'ndan brifing aldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, belirli periyotlarda gerçekleştirdiği daire başkanlıkları ile brifing toplantılarına devam ediyor, Albayrak son olarak İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığından brifing aldı...

Başkan Neşet Tarhan'a rüşvet ev iddiası!

MEŞTİ Yönetim Kurulu Başkanı Halit Şimşek'in başlattığı "rüşvet ev" tartışması sürerken, Mezitli Belediye Başkanı CHP'li Neşet Tarhan'ın eşine aldığı o daire bulundu.

Toki Başkanı Turan'dan Fatma Toru'ya ziyaret!

Mehmet Ergün Turan, TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, TOKİ Uygulama Daire Başkanı Ömer Faruk Karabayır ve Uygulama Şube Müdürü Kazım Bayburt ile birlikte Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'yu ziyaret etti.

TOKİ'nin hangi daire başkanlıkları İstanbul'da?

TOKİ, toplam altı daire başkanlığını İstanbul'a taşıdı. Peki TOKİ'nin Ankara'dan İstanbul'a taşınan daire başkanlıkları hangileri? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın hangi yardımcıları İstanbullu oldu? İşte İstanbul'daki daire başkanlıkları...

HES Daire Başkan Yardımcısı Haberi

HES Daire Başkan Yardımcısı

Tarımsal sulama, enerji ve içmesuyu maksatlı Koçali Barajının gövdesi, ön yüzü beton kaplı kaya dolgu tipinde olup temelden yüksekliği 124 m talvegden yüksekliği 118 m’dir. 5.339.268 m3 gövde dolgu hacmine sahip barajda gövde sıyırma kazısı ve derivasyon tüneli inşaatı devam etmekte olup, dolusavak kazısı tamamlanmış ve beton imalatına başlandı.


Baraj tamamlandığında Adıyaman ilinde 187.707 dekar tarım arazisi sulanacak, 31.500.000 hm3/yıl içme suyu sağlanacak ve 98,7 GW/yıl enerji üretilecek.



Adıyaman...