22 / 05 / 2024

HES taşdibi projesi halk toplantısı

HES taşdibi projesi halk toplantısı

Çayen Elektrik Üretim San. Tic. A.Ş tarafından; Rize ve Artvin'de Taşdibi HES projesi için 17 Şubat ve 18 Şubat 2015 günü saat 10:00'da halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Botanik Köy Taş Evler'de yeni etap başlıyor! Ayvalık'ta yeni proje!

Botanik Köy Taş Evler projesi Ayvalık'ta hayata geçiriliyor. Projede yeni etap Eylül'de başlıyor. İşte Botanik Köy Taş Evler projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ 250 adet konutla Kahramanmaraş’ta

Maddi durumu yeterli olmayan kişiler için ilk olarak 250 bin sonrasında ise 500 bin yeni konut haberini veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş’ta yeni projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

Antik Grup'tan İzmir'e 4 yeni proje!

İnşaat yatırımlarına devam eden Antik Grup, İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Antik Grup İnşaat İzmir yeni kent merkezinde 2 gökdelen projesi,  Yeşilyurt’ta konut projesi, Urla’da villa projesi hayata geçirecek.

Alya Onist’te teslimler başlıyor!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan projesi Alya Onist projesinde yaşam başlıyor.

Tokat'ta yatay mimari dönemi başlıyor! 

30 milyon lira bedelle Tokat’ta Meydan Projesi’ni hayata geçiren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, projelerinde yer alan yapıların yatay mimariye göre inşa edileceğini dile getirdi.

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Çekmeköy Taşdelen Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi projesi ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Zonguldak Limanı projesi için 13 iş yeri yıkılacak!

Zonguldak’ta Liman projesi içinde yer alan yıkılmasına karar verilen 13 iş yeri için çalışmalar sokağa çıkma kısıtlaması gününde de sürüyor.

Seyfebeli Modern Sanayi Siteleri projesi tanıtıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın sanayi sitelerini şehir dışına taşıma projesi kapsamında başvurusu gerçekleştirilen ve kabul edilen ilk proje olma özelliği taşıyan ’Seyfebeli Modern Sanayi Siteleri’nin projesinin tanıtımı gerçekleştirdi. 

TCDD'nin Menemen'de yapacağı taş ocağı projesi TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir'in Menemen ilçesinde TCDD tarafından yapılması planlanan taş ocağı ve diğer bazı tesisleri TBMM gündemine taşıdı..

Metro House Evleri'nde 330 bin TL'ye! Yeni proje!

Arizon Yapı İstanbul'un yükselen bölgesi Esenyurt'ta yeni projesi için hazırlıklara başladı. Yatırım için güzel bir fırsat olan bölgedeki Metro House Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor.

Taşdibi Yarımadası'nın sit statüleri değişti!

Antalya’nın gözde bölgeleri olan Alanya Kalesi, Kaş’ın Patara ve Fırnaz Koyu ile Demre’nin Taşdibi Yarımadası’nda sit sınırları yeniden çizildi.

Alanya Kalesi, Patara ve Fırnaz Koyu'nun sit statüleri yenilendi!

Türkiye’nin tarihi, doğal ve turistik güzellikleriyle bilinen Antalya’nın Alanya Kalesi, Kaş Patara ve Fırnaz Koyu ile Demre'nin Taşdibi Yarımadası'nın sit statüleri yenilendi.

Martı Projesi inşaat alanındaki eserlere kazıklı koruma!

Kabataş'ta Martı Projesi kapsamında inşaat alanı içinde kalan çeşme, türbe ve tarihi çınar ağacı kazıklı ada yöntemiyle yerleri değiştirilmeden korunacak.

HES taşdibi projesi halk toplantısı Haberi

HES taşdibi projesi halk toplantısı

Çayen Elektrik Üretim San. Tic. A.Ş tarafından; Rize ili, Fındıklı ilçesi ve Artvin ili, Arhavi ilçesi sınırlarında bulunan Abu ( Taşlı) Dere ve Abuvice Dere üzerinde Taşdibi HES projesinin yapılması planlanmaktadır.Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Halk Eğitim Merkezi-Rize

Toplantı Saati: 10:00

Toplantı Tarihi:17/02/2015

Proje Sahibi: Çayen Elektrik Üretim San. Tic. A.Ş



Toplantı Yeri: Bayraktar Kültür Merkezi-Artvin

Toplantı Saati: 10:00

Toplantı Tarihi:18/02/2015

Proje Sahibi: Çayen Elektrik Üretim San. Tic....