21 / 05 / 2024

HES yenileme ve rehabilitasyon projesi

HES yenileme ve rehabilitasyon projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Arıt Çayı üzerinde Kayadibi Regülatörü ve HES Yenileme ve Rehabilitasyon Projesi planlan­maktadır.

Merkez Bankası'ndan bankalara KKM talimatı: Oranı tutturamayan komisyon öder!

Merkez Bankası bankalara Kur korumalı mevduat (KKM) talimatı geçti. Buna göre KKM yenileme ve TL ye geçiş oranını tutturamayan bankalar komisyon ödemek zorunda kalacak.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinde son dakika değişikliği! Ticari ünite sayısı 238'e düşürüldü!

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi Koruma, Yenileme ve Yaşatma projesi kapsamında, revizyona gidildiğini belirterek, 285 adet olan ticari ünite sayısı 238 adet olacak şekilde değiştiğini bildirdi.

2022 ehliyet yenileme ücreti nereye yatırılır? Ehliyet yenileme ücreti ne kadar?

Ehliyet yenileme ve ehliyet yenileme ücretine dair bazı detaylar araştırılıyor. İşte 2022 ehliyet yenilemeye dair araştırılanlar!

Anayasa Mahkemesi'nden emsal kentsel dönüşüm kararı!

6306 sayılı Kentsel Dönüşüm yasası kapsamında, 3'te 2 çoğunlukla verilen yenileme ve yıkım kararı, Anayasa Mahkemesi'nden geçemedi. Yüksek Mahkeme tarafından Bağdat Caddesi'ndeki projede azınlık olan iki hissedarın, hak ettiklerinin verilmediği iddiasıyla bulunduğu bireysel başvuruda haklı gördü.

HES kodu ve maske kalkıyor!

Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulundu. HES kodu ve maske kalkıyor mu? İşte detaylar...

Konya Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ramazan Bayramı namazını Konya'daki tarihi Kapu Camisi'nde kıldı. Kurum, Konya'da devam eden Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi ve Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi ile ilgili konuştu.

Konya'da 6 bin 950 konut inşa ediliyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Konya'da Mevla  Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi kapsamındaki temel atma töreninde yaptığı konuşmada Konya'nın 14 ilçesinde 6 bin 950 konut inşa edildiğini açıkladı. 

Konya Mevlana'da 19 bin 750 metrekarelik alan dönüşüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi kapsamında 19 bin 750 metrekarelik bir alanda dönüşüm yapıldığını belirtti.

Murat Kurum: Saraçoğlu Projesi yenileme ve koruma projesidir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Saraçoğlu Yenileme Projesi, tek bir ağacın bile kesilmeyeceği, Ankara'ya yemyeşil bir yaşam alanı kazandıracak bir koruma, yenileme ve yaşatma projesidir." şeklinde konuştu.

Kentsel dönüşüm 3 grupta kategorize edilecek!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ‘17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 21. yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı. Küçükoğlu, ''Kentsel dönüşümü hızlandırmalı, binaları yenileme ve güçlendirme çözümünü bu süreçte iyi değerlendirmeliyiz” dedi.

Abdi İpekçi Caddesi'ndeki yenileme çalışmalarının ilk etabı 20 Haziran'da bitiyor!

İstanbul’un en gözde caddelerinden birisi olan Abdi İpekçi’nin geçtiğimiz Nisan'da başlayan yenileme ve düzenleme çalışmaları, hız kesmeden sürüyor. 

Nişantaşı’nın ünlü alışveriş caddesi koronavirüs sonrasına hazırlanıyor!

Yerli ve yabancı lüks markaların gözdesi olan İstanbul Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde yenileme ve dönüşüm çalışmaları başladı. Yapılacak meydan düzenlemesiyle alanın kültür-sanat etkinlikleri için yeni bir adres olması planlanıyor.

MKE Ankaragücü'nün tesisi yenileniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi'nce MKE Ankaragücü'nün Tandoğan'da bulunan tesisinde yenileme ve onarım çalışmaları başladı.

HES yenileme ve rehabilitasyon projesi Haberi

HES yenileme ve rehabilitasyon projesi


T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI’NDAN DUYURU

İvme Grup Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş tarafından; Bartın İli, Merkez İlçesi, Kayadibikavlak Köyü, Arıt Çayı üzerinde Kayadibi Regülatörü ve HES Yenileme ve Rehabilitasyon Projesi planlan­maktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliği’nin 9. Maddesi gereğince aşâğıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve öne­rilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.


Toplantı Yeri:Osman’ın Yeri Düğün Salonu

Toplantı Yerinin Adresi:Kayadibiçavuş Köyü/Merkez/Bartın

Toplantı Tarihi:18.07.2013

Toplantı Saati:11:00


Proje Sahibi:İvme Grup Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş. 

Tel : (0 312) 395 70 00 Faks : (0 312) 395 70 05


ÇED Raporunu Hazırlayan Kuruluş:Ekonorm Çevre İ.S.G Ölçüm Hiz. Müh. Taah. San. Tic. Ltd. Şti.

 Tel : 0(312) 466 10 90 Faks : 0(312) 466 10...