19 / 05 / 2024

Hibeye esas proje tutarlarının yeniden belirlenmesi

Hibeye esas proje tutarlarının yeniden belirlenmesi

Kooperatif hibe desteği kapsamında yer alan esaslara göre nitelikli personel istihdamında yıllık bir personel için 30.000 TL’yi, iki personel için toplam 60.000 TL’yi geçemiyor...

Proje finansmanı nedir?

Proje finansmanı, özel projelerde önemli bir görevi üstlenen profesyonellerin yönettiği bir süreçtir. Bu süreçte, projenin finansal işlemleri geleceğe yönelik esas alınır. Bu noktada proje finansmanı nedir, ne anlama gelir ve teknikleri nelerdir soruları önem kazanıyor.

LKT Esas Zemin Mühendislik İnşaat Taahhüt Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LKT Esas Zemin Mühendislik İnşaat Taahhüt Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İdris Daşcı tarafından kuruldu.

İhlas Gayrimenkul'ün esas sermayesi 336 bin TL'ye çıkarıldı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin esas sermayesinin 140 milyon TL'den 336 bin TL'ye çıkarılması işlemi Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı...

Peker GYO ile Peker Proje'nin birleşme işlemi tescillendi!

Peker GYO ile Peker Proje'nin 30 Eylül 2018 tarihli mali tablolar esas alınarak tüm aktif ve pasifleriyle birlikte kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemi Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edildi...

İhlas Gayrimenkul'ün esas sözleşmesinin 6. maddesi değişti!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket esas sözleşmesinin ilanı hakkında açıklama yaptı. 

Kayaşehir TOKİ kura çekilişi 2018 sonuçları esas liste!

Kayaşehir TOKİ kura çekilişi 2018 sonuçları esas liste açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak. Proje kapsamında 605 adet daire bulunuyor.

Türker Proje'nin esas sözleşme değişikliği tescillendi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin sermayesinin 6. madde değişikliği tescillendi ve bugün Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde yayımlandı...

Türker Proje Gayrimenkul'ün esas sözleşme değişikliği tescillendi!

Türker Proje Gayrimenkul'ün Esas Sözleşmesi'nin "ŞİRKETİN SERMAYESİ" başlıklı 6. Maddesi'nin tadili bugün İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescillendi.

Türker Proje'nin esas sözleşme değişikliği kabul edildi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin esas sözleşmesine ilişkin yapılan değişiklik genel kurulda onaylandı..

İhlas Gayrimenkul'ün esas sözleşme değişikliğine onay!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 6.maddesinin değişikliği onaylandı.

İhlas Gayrimenkul'ün esas sözleşme değişikliği onaylandı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin esas sözleşmesinin 6. maddesinde yapılan değişiklik onaylandı...

İhlas Gayrimenkul'ün esas sözleşme değişikliği tescillendi!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. esas sözleşmesindeki 6'ncı maddeyi değiştirdi. Yapılan bu değişiklik tescillendi...

Türker Proje esas sözleşme tadili için başvuru yaptı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş., esas sözleşme tadili için iznini almak üzere T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bugün başvuru yaptı.

Hibeye esas proje tutarlarının yeniden belirlenmesi Haberi

Hibeye esas proje tutarlarının yeniden belirlenmesi

Kooperatif hibe desteği kapsamı!

Kooperatif ve üst kuruluşlarının üretim ve istihdama katkısı olacak yatırım projelerinin desteklenmesine, faaliyetlerinde etkinlik ve verimliliğin sağlanmasına, teknoloji ve yeni üretim tekniklerinden yararlanmalarına katkıda bulunulmasına, bireysel tasarrufların uygun kooperatif girişimcilik modelleri ile ekonomiye kazandırılmasına ilişkin usul ve esasları düzenleyen Kooperatifçilik Proje Destek Yönetmeliği hükümlerine göre hibe desteği kapsamı şu şekilde açıklanıyor:


Hibe Desteği Kapsamı ve Tutarı

Desteklenecek kooperatif projelerin konuları

Program kapsamında desteklenecek kooperatiflerin üretim ve istihdama katkısı olacak projelerine ilişkin olarak;


a) Kooperatiflerin faaliyet konularına göre makine ve/veya ekipman ile ilgili mal alımlarına,


b) Ortaklarının en az % 90’ını kadınların oluşturduğu kooperatiflerin işletecekleri yaşlı ve engelli bakım merkezleri ile çocuk kulüpleri, kreş ve gündüz bakımevlerinin demirbaş eşya niteliğindeki yatırım malı alımlarına,


c) Kooperatiflerin ürettikleri ürünlerin tanıtımı ve pazarlanmasına ilişkin sergi ve...