05 / 05 / 2024

Hicabi Zengin kimdir

Hicabi Zengin kimdir

Besni'de okul taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren Hicabi Zengin tarafından Besni'ye bağlı Aşağı Söğütlü köyüne 4 derslikli ilkokul yapımı inşaat aşamasında devam ediyor.

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin en zengin onuncu ismi Filiz Şahenk'in serveti ne kadar? Filiz Şahenk Nereli?, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işkadını Filiz Şahenk, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin onuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Filiz Gıda'nın kurucusu  olan Filiz Şahenk kimdir, serveti ne kadar? 

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Abdurrahim Zengin Kimdir?

Abdurrahim Zengin kimdir? Abdurrahim Zengin’in mesleği nedir? Abdurrahim Zengin nereden mezundur? İşte detaylar!

İşadamı Hicabi Zengin, Besni'de ilkokul yaptırıyor!

Besni'de okul taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren Hicabi Zengin tarafından Besni'ye bağlı Aşağı Söğütlü köyüne 4 derslikli ilkokul yapımı inşaat aşamasında devam ediyor.

Kağan Gürsel kimdir?

Kağan Gürsel, 2016 yılı en zengin 100 Türk listesinde 64. sırada yer alıyor. Peki, Kağan Gürsel kimdir? Kağan Gürsel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kağan Gürsel..

Nuri Özaltın kimdir?

Nuri Özaltın, En zengin 100 Türk Listesi içerisinde yer alıyor. Peki, Nuri Özaltın kimdir? Nuri Özaltın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nuri Özaltın..

Müşfik Yamantürk kimdir?

Müşfik Yamantürk, Capital Dergisi’nin yaptığı “Türkiye’nin Gönlü Zengin İş İnsanları” araştırmasında en çok bağış yapan iş insanları arasında yer alıyor. Peki, Müşfik Hamdi Yamantürk kimdir?

Mustafa Latif Topbaş kimdir?

BİM Mağazalar Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Latif Topbaş kimdir? Mustafa Latif Topbaş bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mustafa Latif Topbaş, en zengin 100 Türk listesinde kaçıncı sırada yer alıyor?

Mustafa Zengin kimdir?

Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin kimdir? Prof. Dr. Mustafa Zengin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin'in biyografisi...

Mehmet Emin Karamehmet kimdir?

Forbes Dergisinin 2010 yılında açıkladığı Dünyanın en zenginleri sıralamasında 4 milyar dolar ile en zengin Türk iş adamı olan Mehmet Emin Karamehmet kimdir? İşte Mehmet Emin Karamehmet'in biyografisi...

Ali Keten kimdir?

Bugün Ferhat Keten'in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Keten İnşaat'ın kurucusu Ali Keten kimdir? Ali Keten inşaat sektörüne ne zaman girdi? Keten İnşaat projeleri nelerdir? İşte Keten İnşaat...

Hicabi Zengin kimdir Haberi

Hicabi Zengin kimdir

ADIYAMAN Besni İlçesi'nde hayırsever işadamı Hicabi Zengin, Aşağı Söğütlü Köyü'ne 4 derslikli ilkokul yaptırıyor.


Besni'de okul taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren Hicabi Zengin tarafından Besni'ye bağlı Aşağı Söğütlü köyüne 4 derslikli ilkokul yapımı inşaat aşamasında devam ediyor. Okul inşaatını inceleyen Besni Kaymakamı Çağlayan Kaya, hayırsever işadamını örnek davranışından dolayı kutladı. İnsanların kazançlarını eğitime yatırmasının önemli olduğunu ve örnek alınması gerektiğini vurgulayan Kaya şöyle dedi:


"Zengin insan yapabilir bunu ama bazı insanlarımızda vardır ki belki kıt kanaat kazanarak yapar bunları, onların hayrı belki diğerlerinden daha fazladır. Ben inanıyorum ki Hicabi ve Mithat Beyimizin bu güzel hayrı Allah katında da makbule geçecektir. Burada okuyan, vatana millete hayırlı olan her çocuğumuz için de kendilerinin hanesine sevap olarak yazılacaktır. Çünkü bir insan yetiştirmek her şeye bedeldir....