07 / 05 / 2024

Hidron Otomasyon Elektrik İnşaat

Hidron Otomasyon Elektrik İnşaat

Hidron Otomasyon Elektrik İnşaat Kimyasal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Bostan ve Yusuf Akmaz ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Kartal, Uğur Mumcu Mahallesi'nde kuruldu.

Karizma Elektrik Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karizma Elektrik Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ömer Algül tarafından kuruldu.

Endeks Otomasyon Makine Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Otomotiv Haf.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Endeks Otomasyon Makine Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Otomotiv Haf.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Taş tarafından kuruldu.

Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Rahmi Çakıroğlu tarafından kuruldu.

İnanlı Mühendislik İnşaat Taahhüt Elektrik Otomasyon Mekanik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnanlı Mühendislik İnşaat Taahhüt Elektrik Otomasyon Mekanik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlhan İnanlı tarafından kuruldu.

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Ay, Muhammet Balçın ve Yunus Emre Erol ortaklığında kuruldu.

Ck Çağdaş Endüstri Otomasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Çağdaş Endüstri Otomasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağdaş Kara tarafından kuruldu.

Eas Enerji Sistemleri Elektrik Taahhüt Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eas Enerji Sistemleri Elektrik Taahhüt Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erşan Adıman tarafından kuruldu.

Esba Mühendislik Elektrik Otomasyon Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esba Mühendislik Elektrik Otomasyon Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Başaran Çuhadar tarafından kuruldu. 

Tesla Pompa Otomasyon Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tesla Pompa Otomasyon Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Murat Berber tarafından Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Enka Otomasyon Kalıp İnşaat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Enka Otomasyon Kalıp İnşaat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi bugün açıldı. Şirketin sermaye bedeli ise 1 milyon 500 bin TL.

Yiğitmak Otomasyon Elektrik Vinç İnşaat Kiralama ve Satış Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğitmak Otomasyon Elektrik Vinç İnşaat Kiralama ve Satış Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Orkun Yiğit imzasıyla kuruldu.

Kit Enerji Elektrik Otomasyon Mühendislik İnşaat ve Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kit Enerji Elektrik Otomasyon Mühendislik İnşaat ve Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Hakkı İri tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Ümraniye, Namık Kemal Mahallesi'nde kuruldu.

Hidron Otomasyon Elektrik İnşaat Kimyasal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hidron Otomasyon Elektrik İnşaat Kimyasal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Bostan ve Yusuf Akmaz ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Kartal, Uğur Mumcu Mahallesi'nde kuruldu.

Hidron Otomasyon Elektrik İnşaat Haberi

Hidron Otomasyon Elektrik İnşaat

Hidron Otomasyon Elektrik İnşaat Kimyasal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Bostan ve Yusuf Akmaz ortaklığıyla 20  bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Kartal, Uğur Mumcu Mahallesi, Yunus Emre Caddesi'nde kuruldu. 


Hidron Otomasyon Elektrik İnşaat Kimyasal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Her türlü otomasyon sistemleri kurmak, kontrol ve denetimlerini yapmak 2-)  a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik...