15 / 05 / 2024

Highly Commended Apartment

Highly Commended Apartment

İnanlar İnşaat' ın projeleri Terrace Mix ve Asl'ı Bahçe, Europe Property Awards 2013' te ödül aldı. Europe Property Awards 2013 organizasyonu Euromoney dergisi tarafından düzenlendi...

İnşaat sektöründe 'Servisli daire' işi büyüyor!

The Global Service Apartment Industry Report 2022- GSAIR tarafından açıklanan verilere göre servisli daireler Türkiye’de de yaygınlaşmaya başladı.

Cathay Group’tan turizme yatırım!

Nivo İstanbul’da The Ascott, Nivo Ataköy’de de Retaj Group’la 5 yıldızlı Hotel Apartment konseptiyle hizmet verilmesi konusunda anlaşmaya varan Cathay Group, Juno Taksim Otel’le turizm sektörüne girdi. 

Vadistanbul uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu!

HERMES’ten 9 ödülle birden dönen Vadistanbul AVM, uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu. Vadistanbul, “Highly Commended” (Yüksek Derecede Tavsiye Edilir) ödülüne layık görüldü..

Sea Homes, Avrupa’nın en prestijli konut projeleri arasında!

Çeşme Paşalimanı’nda yer alan lüks rezidans projesi Sea Homes, “European Property Awards” yarışmasında kazandığı “Highly commended” ödülü ile en takdir edilen konut projeleri arasında yerini aldı.

Renda Helin Design, Londra'dan 2 ödülle döndü!

Renda Helin Design & Interiors, European Property Awards 2016-2017 kapsamında, 5 Star derecesiyle Türkiye ve Avrupa birinciliği ödülüne ve “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects’e Avrupa'dan ödül!

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan “Adres Yalıkavak” projesi European Property Awards” (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 2016-2017 kapsamında “Architecture Multiple Residence” (Çoklu Konut Mimarisi) dalında “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

'Service apartment' işini Ümraniye'ye taşıdı!

İnşaat sektöründe son dönemde otelrezidans hizmeti veren 'service apartment' sistemi giderek yaygınlaşmaya başladı.

Iglo Architects, Cityscape Awards 2016’da Övgüye Değer bulundu!

Iglo Architects tarafından İzmir Aliağa’da tasarlanan Anatolia Tiles Depo ve Yönetim Binası, Cityscape Awards 2016’da, “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde, yarışmanın uluslararası jürisi tarafından “Övgüye Değer” (Highly Commended) bulundu.

Piyalepaşa İstanbul'a karma kullanım ödülü!

Piyalepaşa İstanbul, International Property Awards tarafından Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Mimarisi kategorisinde 'Highly Commended Award' ödülüne layık görüldü.

DererOmay Mimarlık European Property Awards’ta ödüllendirildi!

DererOmay Mimarlık, "European Property Awards 2015-2016" kapsamında, "İç Mekan Ofis" dalında "Genel Energy Ofis" projesi ile "Highly Commended" ödülüne layık görüldü.

DererOmay Mimarlık'a, European Property Awards’tan ödül!

DererOmay Mimarlık, “European Property Awards 2015-2016” kapsamında, “İç Mekan Ofis” dalında “Genel Energy Ofis” projesi ile “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

Akplaza İş Merkezi European Property Awards'ta ödüllendirildi!

Akplaza İş Merkezi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri bölgesel ayağı olan Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde (European Property Awards) "Ofis Geliştirme – Türkiye" dalında "Yüksek Övgüye Değer" (Highly Commended) ödülünü kazandı.

Piyalepaşa İstanbul, Highly Commended Award ödülünü aldı!

Piyalepaşa İstanbul, International Property Awards tarafından Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Mimarisi kategorisinde ‘Highly Commended Award’ ödülüne layık görüldü.

Highly Commended Apartment Haberi

Highly Commended Apartment


İnanlar İnşaat, eğitim faaliyetleri de bulunan finans dünyasının en prestijli yayınlarından Euromoney dergisi tarafından düzenlenen “Euromoney's Real Estate Awards 2013”te iki projesiyle ödül aldı.


İnanlar İnşaat'ın Terrace Mix projesi Europe Property Awards tarafından "Best Mixed-use Development Turkey" dalında ödül alırken; Asl'ı Bahçe projesi ise Europe Property Awards tarafından "Highly Commended Apartment" dalında ödüle layık...