02 / 05 / 2024

HIGHLY COMMENDED HOTEL ARCHITECTURE - EUROPE

HIGHLY COMMENDED HOTEL ARCHITECTURE - EUROPE

Gökhan Avcoğlu, Bademlik Spa ve Termal Otel projesiyle, 2012 Uluslararası Otel Ödülleri (INTERNATIONAL HOTEL AWARDS) kapsamında “HIGHLY COMMENDED HOTEL ARCHITECTURE - EUROPE” ödülüne layık görüldü...

Vadistanbul uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu!

HERMES’ten 9 ödülle birden dönen Vadistanbul AVM, uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu. Vadistanbul, “Highly Commended” (Yüksek Derecede Tavsiye Edilir) ödülüne layık görüldü..

Sea Homes, Avrupa’nın en prestijli konut projeleri arasında!

Çeşme Paşalimanı’nda yer alan lüks rezidans projesi Sea Homes, “European Property Awards” yarışmasında kazandığı “Highly commended” ödülü ile en takdir edilen konut projeleri arasında yerini aldı.

Renda Helin Design, Londra'dan 2 ödülle döndü!

Renda Helin Design & Interiors, European Property Awards 2016-2017 kapsamında, 5 Star derecesiyle Türkiye ve Avrupa birinciliği ödülüne ve “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects’e Avrupa'dan ödül!

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan “Adres Yalıkavak” projesi European Property Awards” (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 2016-2017 kapsamında “Architecture Multiple Residence” (Çoklu Konut Mimarisi) dalında “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

Iglo Architects, Cityscape Awards 2016’da Övgüye Değer bulundu!

Iglo Architects tarafından İzmir Aliağa’da tasarlanan Anatolia Tiles Depo ve Yönetim Binası, Cityscape Awards 2016’da, “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde, yarışmanın uluslararası jürisi tarafından “Övgüye Değer” (Highly Commended) bulundu.

Piyalepaşa İstanbul'a karma kullanım ödülü!

Piyalepaşa İstanbul, International Property Awards tarafından Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Mimarisi kategorisinde 'Highly Commended Award' ödülüne layık görüldü.

DererOmay Mimarlık European Property Awards’ta ödüllendirildi!

DererOmay Mimarlık, "European Property Awards 2015-2016" kapsamında, "İç Mekan Ofis" dalında "Genel Energy Ofis" projesi ile "Highly Commended" ödülüne layık görüldü.

DererOmay Mimarlık'a, European Property Awards’tan ödül!

DererOmay Mimarlık, “European Property Awards 2015-2016” kapsamında, “İç Mekan Ofis” dalında “Genel Energy Ofis” projesi ile “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

Akplaza İş Merkezi European Property Awards'ta ödüllendirildi!

Akplaza İş Merkezi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri bölgesel ayağı olan Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde (European Property Awards) "Ofis Geliştirme – Türkiye" dalında "Yüksek Övgüye Değer" (Highly Commended) ödülünü kazandı.

Piyalepaşa İstanbul, Highly Commended Award ödülünü aldı!

Piyalepaşa İstanbul, International Property Awards tarafından Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Mimarisi kategorisinde ‘Highly Commended Award’ ödülüne layık görüldü.

Piyalepaşa İstanbul'a International Property Awards’dan ödül!

Piyalepaşa İstanbul, International Property Awards tarafından Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Mimarisi kategorisinde ‘Highly Commended Award’ ödülüne layık görüldü.

RSG İç Mimarlık European Property Awards'ta ödül aldı!

RSG İç Mimarlık, 14 Ekim'de Londra'da düzenlenen European Property Awards 2014'te Highly Commended ödülüne layık görüldü. RSG İç Mimarlık yarışmaya 'Kalekent Satış Ofisi' projesiyle katıldı..

RSG iç mimarlığa Londradan ödül!

RSG İç Mimarlık, Londra'da düzenlenen European Property Awards ( Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 2014'te birincilik için yarışan projeler arasına girerek, Kalekent Satış Ofisi projesi ile Highly Commended ödülüne layık görüldü.

HIGHLY COMMENDED HOTEL ARCHITECTURE - EUROPE Haberi

HIGHLY COMMENDED HOTEL ARCHITECTURE - EUROPE

 İmza attığı projelerle Türkiye’yi uluslararası arenada birçok kez temsil eden mimar Gökhan Avcoğlu, Londra’ da düzenlenen “ 2012 International Hotel Awards – 2012 Uluslar arası Otel Ödüllerinde Eskişehir’ de bulunan, dünyanın önde gelen inşaat şirketlerinden Polimeks İnşaat’ın yapımını üstlendiği, “Bademlik Termal Otel ve Spa” projesi ile "Highly commended Hotel Architecture - Europe" ödülüne layık görüldü.



Eskişehir, tarihin en eski uygarlıklarından Hititler’den başlayarak sırayla Frigler, Aleksandria, Roma, Bizans, Anadolu Selçuklular ve Osmanlı İmparatorluğu’nun himayesinde bulunmuştur. Bu öneminin altında yatan temel sebepler içinden geçen Porsuk Deresi ve yeraltı kaynaklarının (lületaşı, bor vs.) zenginliğidir. Ayrıca özellikle Odunpazarı bölgesi, bozulmamış tarihi dokusu ile önemli bir turizm potansiyele sahiptir. Bu potansiyel yeni yapılan ulaşım altyapıları...