29 / 04 / 2024

Hikmet Haspolatlı biyografi

Hikmet Haspolatlı biyografi

Şehrin Geleceği, Geleceğin Şehri Kentsel Dönüşüm zirvesi konuşmacılarından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolatlı kimdir? İşte Hikmet Haspolatlı'nın biyografisi...

Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Hakkı Hikmet Altan daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Hakkı Hikmet Altan'nın eğitim hayatı nasıldı?

Yüksek İnşaat Mühendisi Arif Hikmet Evgin vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Arif Hikmet Evgin hayatını kaybetti.

Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti!

Türk YTONG Sanayi A.Ş.'nin Kurucu Ortağı ve Divan Kurulu Üyesi Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti...

Bay Hikmet Travel Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Bay Hikmet Travel Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Sebuktekin tarafından kuruldu.

Hikmet Sami Türk'ten Kanal İstanbul açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Kanal İstanbul Projesini” gerçekleştirmek için adımlarını hızlı bir şekilde atacaklarını belirtti. Devlet, Milli Savunma ve Adalet eski Bakanı Prof. Dr. Hikmet Sami Türk, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Nazım Hikmet’in Bolu'da kaldığı han yıkılmaktan kurtuldu! Restore ediliyor!

Ünlü şair Nazım Hikmet’in, Bolu’da öğretmenlik yaparken kaldığı han yargı kararıyla yıkılmaktan kurtuldu. Şimdi otel ve müze yapılacak.

Hikmet Kiler vefat etti!

Kiler Holding Onursal Başkanı, Hikmet Kiler Vakfı'nın kurucusu hayırsever iş adamı Hacı Hikmet Kiler yaşamını yitirdi...

Nazım Hikmet’in Kadıköy’deki yaşadığı ev yıkılıyor!

Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Nazım Hikmet’in İstanbul Kadıköy’de yer alan yaşadığı ev deprem riski sebebiyle yıkılacak.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Çankaya'nın en yeni kültür ve sanat merkezi Nazım Hikmet açıldı. Yeni açılan merkezde 7 ayrı dalda eğitim verilecek. Dersler 24 Haziran'da başlıyor.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Oran Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

Hikmet Süleymanoğlu Yapı ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Hikmet Süleymanoğlu Yapı ve Mühendislik Anonim Şirketi Hükmet Süleymanoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Hikmet Kaya: 15 Temmuz unutulmamalı, unutturulmamalı!

Hİ-KA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Kaya, 15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gecenin ülke tarihi açısından yeni bir milat olduğunu belirterek, "Bu hain girişimin arkasında olan, içerde ve dışarıdaki tüm unsurları bir kere daha şiddetle lanetliyoruz" dedi.

Diyarbakır'daki Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Nazım Hikmet Caddesi'nde başlattığı asfalt çalışmasını olumsuz hava şartları nedeniyle gece saatlerinde de sürdürüyor.

Hikmet Haspolatlı biyografi Haberi

Hikmet Haspolatlı biyografi

Hikmet Haspolatlı kimdir? 


Hikmet Haspolatlı 1978 yılında Diyarbakır’da doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Yalova’da tamamladı. 


Şehir Plancısı, Kamu Yönetimi Uzmanı Hikmet Haspolatlı, 2000 yılında İstanbul Teknik Üniversitesinden Şehir ve Bölge Planlama Bölümünde lisans eğitimini, 2009 yılında Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü Kamu Yönetimi bölümünde yüksek lisansını tamamladı.


Hikmet Haspolatlı 2000-2006 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Şehir Planlama Müdürlüğünde, 2007-2011 yılları arasında Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürlüğü İmar Planlama Daire Başkanlığında görev yaptı,  


Haspolatlı, 2011 - 2013 yılları arasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı; Mekansal Planlama Genel Müdürlüğünde; Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanı, Kıyı Alanları Dairesi Başkanı, Özel Projeler ve Kentsel Tasarım Dairesi Başkanı ve Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Dönüşüm Alanları Daire Başkanı görevlerini...