29 / 04 / 2024

Hikmet Haspolatlı hangi görevlerde bulundu

Hikmet Haspolatlı hangi görevlerde bulundu

Şehrin Geleceği, Geleceğin Şehri Kentsel Dönüşüm zirvesi konuşmacılarından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolatlı kimdir? İşte Hikmet Haspolatlı'nın biyografisi...

Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Hakkı Hikmet Altan daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Hakkı Hikmet Altan'nın eğitim hayatı nasıldı?

Bakanlık, Kütahya'da kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Kütahya Pazarlar'da hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama ve Altyapı Genel Müdürü Vedat Gürgen ve Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolatlı tarafından yerinde incelemelerde bulunuldu.

Hikmet Haspolatlı: Dönüşümün değer artışı vatandaşa kalacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, riskli yapıların dönüşümüyle ilgili olarak Garanti Mortgage'ın Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesini (İNDER)öncülüğünde başlatıyor.

Hikmet Şişecioğlu kimdir?

Ağrı Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu kimdir? Hikmet Şişecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hikmet Şişecioğlu ne zamandan beri, Ağrı Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Kentsel dönüşüm paneli Elazığ'ın sorunlarını çözecek!

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın ilk oturum başkanlığını yaptığı panele, Çevre Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolatlı ve birçok kişi katıldı.

Malatya Darende Çarşısı kentsel dönüşümle yenilenecek!

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçe merkezindeki çok sayıda işyerinin yenileneceğini söyledi. Hikmet Haspolatlı Darende'deki kentsel dönüşüm alanlarında incelemelerde bulundu.

Hikmet Haspolatlı kimdir?

Şehrin Geleceği, Geleceğin Şehri Kentsel Dönüşüm zirvesi konuşmacılarından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolatlı kimdir? İşte Hikmet Haspolatlı'nın biyografisi...

Hikmet Soysal kimdir?

Vizyon Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı olan M. Hikmet Soysal kimdir? M. Hikmet Soysal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte M. Hikmet Soysal'ın biyografisi...

Ortaklığın giderilmesi davası hangi mahkemede açılır?

Bir taşınmaz maldaki ortak mülkiyet ya da kullanım hakkının ortaklar arasında paylaşılması veya satılması suretiyle sona erdirilmesi için açılan ortaklığın giderilmesi davası hangi mahkemede açılır?

İSO 500'de ilk 100'e hangi şirketler girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın ''Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2013 yılı araştırması sonuçlarında ilk sırayı geçmiş yıllarda olduğu gibi yine TÜPRAŞ aldı. İSO 500'de ilk 100'e hangi şirketler girdi?

Kiracı hangi giderleri öder?

Apartmanın ihtiyaçları için kat maliklerinden belirli oranlarda aidatlar toplanıyor.Bu aidatlar apartmanın temizlik, bakım onarımı ve günlük hizmet işleri için harcanıyor. Peki kiracı aidat ödemek zorunda m? Kiracı hangi giderleri öder?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için hangi belgeler gerekli?

Kentsel dönüşümde anlaşma ile tahliye edilen uygulama alanındaki yapılar ile uygulama alanı dışındaki riskli yapıların maliklerine kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için hangi belgeler gerekli?

Hangi binalara DASK yapılmaz?

Zorunlu deprem sigortası olan DASK sigortası, meydana gelecek olası bir depremden sonra sağlıklı ve düzenli bir yaşama geçilme sürecinin daha hızlı olmasını amaçlıyor. Peki, hangi binalara DASK yapılmaz?

Hikmet Haspolatlı hangi görevlerde bulundu Haberi

Hikmet Haspolatlı hangi görevlerde bulundu

Hikmet Haspolatlı kimdir? 


Hikmet Haspolatlı 1978 yılında Diyarbakır’da doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Yalova’da tamamladı. 


Şehir Plancısı, Kamu Yönetimi Uzmanı Hikmet Haspolatlı, 2000 yılında İstanbul Teknik Üniversitesinden Şehir ve Bölge Planlama Bölümünde lisans eğitimini, 2009 yılında Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü Kamu Yönetimi bölümünde yüksek lisansını tamamladı.


Hikmet Haspolatlı 2000-2006 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Şehir Planlama Müdürlüğünde, 2007-2011 yılları arasında Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürlüğü İmar Planlama Daire Başkanlığında görev yaptı,  


Haspolatlı, 2011 - 2013 yılları arasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı; Mekansal Planlama Genel Müdürlüğünde; Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanı, Kıyı Alanları Dairesi Başkanı, Özel Projeler ve Kentsel Tasarım Dairesi Başkanı ve Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Dönüşüm Alanları Daire Başkanı görevlerini...