28 / 04 / 2024

Hilal Çetin

Hilal Çetin

Mekanarch Mimarlık İnşaat ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hilal Çetin ve Serap Canoğlu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Kadıköy, Eğitim Mahallesi, Ünal Sokak'ta kuruldu.

Hilal Kaplan'dan Ayasofya tepkisi!

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan bugünkü yazısında "AK Parti sıkışmış, Ayasofya kartını açmış" diyorlar. Bilakis, "sıkışmış" bir hükümet, Ayasofya'yı açmayı aklının ucundan dahi geçiremezdi" ifadelerine yer verdi.

Sinan Çetin’in Büyükada’daki villasında yıkım kararı!

Büyükada Meşrutiyet Mahallesi’nde bin 278 metrekarelik denize sıfır parsel üzerinde yer alan bitişik nizam iki tripleks villadan birinin sahibi olan yönetmen Sinan Çetin’in rıhtıma yaptırdığı setin usulsüz olduğu öğrenildi ve set için yıkım kararı alındı...

Ali Çetin Şener koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in manevi oğlu olarak gördüğü; Nazmiye Demirel'in kardeşi Ali Çetin Şener'in koronavirüs sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenildi...

Sinan Çetin salgını fırsata çevirdi, Büyükada'ya duvar ördü!

Büyükada’da bulunan villasında usulsüz şekilde tadilat yaptırdığı iddia edilen Sinan Çetin, şimdi de evinin bitişiğinde bulunan yolu duvar ördürüp kapattığı öne sürüldü.

Çetin Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Çetin Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Masum Çetin ve Şerif Çetin ortaklığında kuruldu.

Çetin Oktay Kaldırım: Elazığ'a yapılacak 20 bin konutla yapı stoku yenilenecek!

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yapılacak 20 bin konutla yapı stokunun yenileneceğini, dayanıklı binalar yapılacağını belirtti...

Çetin Barajı Avrupa’nın en büyüğü olacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Dicle Nehri üzerinde inşaatına devam edilen Çetin Barajı’nın tamamlandığında Avrupa’nın en büyük barajı olacağını açıkladı.

Hilal Akgün Tekstil İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Hilal Akgün Tekstil İnşaat Gıda ve Unlu Mamülleri Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Akgün tarafından kuruldu.

Hilal Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Uygun tarafından kuruldu. 

Betül Erçetin Turizm Otelcilik İnşaat Yedek Parça Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betül Erçetin Turizm Otelcilik İnşaat Yedek Parça Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Betül  Erçetin tarafından kuruldu. 

Soner Çetin'den Çukurova'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Adana'nın Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediyeevleri Mahallesi’nde ziyarette bulundu. Çetin, , mahallede yapılacak kentsel dönüşüm projesini tanıttı.

Çetin Osman Budak yabancılara taşınmaz satışını TBMM'ye taşıdı!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, yabancılara taşınmaz satışına ilişkin iddiaları Meclis gündemine taşıdı...

Sancaktepe Hilal Mahallesi'ne tapu müjdesi!

Sancaktepe Belediyesi Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile yapılan çalışmalar kapsamında, Hilal Mahallesi sakinleri tapularına kavuştu.

Hilal Çetin Haberi

Hilal Çetin

Mekanarch Mimarlık İnşaat ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hilal Çetin ve Serap Canoğlu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Kadıköy, Eğitim Mahallesi, Ünal Sokak'ta kuruldu. 


Mekanarch Mimarlık İnşaat ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak.Şirket her türlü mimarlık hizmetlerini vermek. 2-Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. 3-Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. 4-Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. 5-Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve...