06 / 05 / 2024

hilal konakları ev fiyatları

hilal konakları ev fiyatları

Hilal Konakları'ndan dinlenme alanları, kreş, sauna, fitness merkezi, Türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ile kapalı garaj yer alıyor. 505 konutluk bir proje olan Hilal Konakları'nda 21 farklı daire seçeneğinin yer alıyor

Sur Yapı Exen Konakları nerede? Yüzde 25 indirimle 3+1 ev sahibi olma fırsatı!

Sur Yapı Exen Konakları'nda 3+1'den 5+1'e kadar değişen konut tipleri yüzde 25 indirimle satışta. Peki Sur Yapı Exen Konakları nerede? Konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Milyonlarca ev sahibini ilgilendiriyor! Kirasını alamayan ev sahibi ne yapabilir? 

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kiraları kaleme aldı. Peki kirasını alamayan ev sahibi ne yapabilir? 

Ev sahipleri dikkat! Kiracınız bunu yapıyorsa...

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında kiracıların konut sitesi aidatlarını ödememesini yazdı. Peki kiracılar bunu yapıyorsa ev sahibi ne yapabilir? İşte detaylar...

Yeşil Vadi Konakları'nda 200 metrekare daire 5.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. İstanbul Anadolu 17. İcra Dairesi, Yeşil Vadi Konakları'ndaki 200 metrekarelik daireyi  5 milyon 680 bin TL'ye icradan satıyor. İşte ev alacakların merak ettiği satışa ilişkin tüm detaylar...

Aidat borcundan ev sahibi de sorumlu mudur?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında aidat borcunu  kaleme aldı. Peki aidat borcundan ev sahibi de sorumlu mudur?

Aidat borcunu ev sahibi mi kiracı mı öder?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında aidat borcunu yazdı. Peki aidat borcunu ev sahibi mi kiracı mı öder?

Ev sahibi yüksek kira nedeniyle tahliye isteyebilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında ev sahibinin yüksek kira için tahliye isteyip isteyemeyeceğini yazdı. Peki ev sahibi yüksek kira için tahliye isteyebilirmi?

Kapıcı tazminatını ev sahibi mi kiracı mı öder?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında kapıcı tazminatını kaleme aldı. Peki kapıcı tazminatını ev sahibi mi kiracı mı öder?

Burak Yılmaz, Bodrum'dan 2 milyon euroya ev alacak!

Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, kazandığıyla ev alıyor. Bodrum'un Demirbükü ilçesinde bulunan Gönülbükü Konakları’ndaki bir evi çok beğenen Yılmaz, ev sahibiyle anlaştı.

Ev satarken eşin rızası şart mı?

Takvim Gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında ev satışında eşin rızasının şart olup olmadığını kaleme aldı. İşte İmal'in o yazısı...

Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek Acarkent'te ev kiraladı!

Aynı dizide rol alan Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek'in Acarkent’te Acarkent’te ev kiraladı...

Validebağ Konakları'nda konak hayatı 180 ay vade ve 3. yılda ödeme fırsatıyla başlıyor!

Validebağ Konakları’nda 180 ay vade ve 3. yılda ödeme fırsatıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Gupse Özay ve Barış Arduç Beykoz Konakları'ndan ev aldı!

2014 yılında film setinde aşkları başlayan ünlü çift Gupse Özay - Barış Arduç çifti, yeni bir eve taşındı. İkili, artık Beykoz Konakları'nda oturacak...

hilal konakları ev fiyatları Haberi

hilal konakları ev fiyatları

Gül İnşaat ve Elit İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Hilal Konakları, Beylikdüzü-Beykent'te konumlandırılıyor. 7 katlı 14 blok halinde yükselen Hilal Konakları, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor.

2 oda 1 salon konutların alanları 135 metrekare ile 165 metrekare, 3 oda 1 salon konutların alanları 197 metrekare, 4 oda 1 salon konutların alanları ise 255 metrekare ile 275 metrekare arasında değişiyor. Hilal Konakları'nda konut fiyatları 280 bin lira ile 790 bin lira arasında farklılık gösteriyor.

Hilal Konakları'ndan dinlenme alanları, kreş, sauna, fitness merkezi, Türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ile kapalı garaj yer alıyor. 505 konutluk bir proje olan Hilal Konakları'nda 21 farklı daire seçeneğinin yer alıyor.

Ağırlıklı olarak 4+1 şeklinde hayat geçirilen Hilal Konakları, 30 dönüm arsa...