02 / 05 / 2024

hile

hile

Artan akaryakıt fiyatlarıyla birlikte bir gerçek ortaya çıktı. Artık benzin alırken iki defa düşünmek gerekiyor. Akaryakıta hile karıştı. İşte detaylar...

‘Para kazanmak için bu kadarı da yapılmaz’ dedirten hile! Vatandaşa sucuk diye ot yedirmişler!

İstanbul’un 39 ilçesinden satıştaki sucuk örneklerini toplayarak laboratuvar ortamında inceleyen gıda denetçileri, inanılması güç gerçeği ortaya çıkardı. Hayvansal hücre bulunmayan  ve sadece ot ile üretilmiş sucuklar olduğu tespiti şoke etti.

SGK harekete geçti! Aylıkları kesip ödemeleri geri alıyor! İşte detaylar!

Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK), vatandaşların başvurduğu hile yöntemine karşı önlemini aldı. İşte detaylar!

İkinci el araç almak isteyenler dikkat! Tek tek duyuruldu

İkinci el araba almak isteyen milyonlarca vatandaşa uyarı yapıldı. Kaza geçmişi olan otomobilleri değerinden daha yüksek fiyata satmak adına sıklıkla başvurulan hile ve yalanlara açıklık getiren TÜSED Başkanı Ahmet Nedim Erdem, dikkat çeken uyarılarda bulundu.

Benzin alırken bunlara çok dikkat edin! Şeytanın bile aklına gelmeyecek hileler ortaya çıktı

Artan akaryakıt fiyatlarıyla birlikte bir gerçek ortaya çıktı. Artık benzin alırken iki defa düşünmek gerekiyor. Akaryakıta hile karıştı. İşte detaylar...

Akaryakıt istasyonlarındaki gizli hileler deşifre edildi! Aracınıza yakıt alırken buna dikkat edin

Türkiye'de akaryakıt fiyatlarında yaşanan fiyat artışları yüzünden bazı benzin istasyonlarında gizli düzenek ve hile yapılmak suretiyle yasa dışı işlemler yapıldığı ortaya çıktı. İşlemler nedeniyle araç sahipleri mağdur olurken kamu da zarara uğratıldı.

Ünlü para uzmanından kripto para uyarısı! 25 tanesinden 5 tanesi güvenli sakın emanet etmeyin

Alman ekonomist Michael Gassner, kripto para piyasasıyla ilgili kritik uyarılar yaptı. İslami kripto paraların başarı hikayesi ortaya koyamadığına dikkat çeken Gasner, 25 adet kripto paradan sadece 5 tanesinin ayakta kaldığına işaret etti. Hile ve usülsüzlükleri ifşa etti.

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişinde ikinci hile tartışması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın Tuzla Aydınlık Evler projesi kura çekiminde dün hile tartışmalarını gündeme getiren görüntülerden sonra yeni bir görüntü daha ortaya çıktı. Hile konusu tekrar gündeme geldi.

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişinde 'hile' tartışması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın hayata geçirdiği Tuzla Aydınlık Evler projesinin kura çekilinde hile tartışması yaşandı.

DÇT Demir Çelik'in iflasında hile iddiası! 

Avrupa'nın en büyük fabrikalarından biri olan DÇT Demir Çelik A.Ş şu anda iflas masasında. Tasfiye sürecinin devam ettiği fabrika için hazırlanan raporda ‘Hileli iflas' suçu işlendiği bilgileri yer aldı. 

Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın miras davasında sular durulmuyor!

Fahrettin Aslan'a imzalattırılan ve 3 çocuğunun mirastan feragat ettiği sözleşmede, kardeşi Mehmet Aslan'ın usulsüzlük yaptığını ileri süren Sacit Aslan, savcılığa başvurdu. Aslan, kendisine ait olan payı, kardeşinin hile ile himayesine geçirdiğini belirtti...

Dr. Fraud, mal varlığı mağduriyetlerini gideriyor!

Dr. Fraud, hile, yolsuzluk, usulsüzlük gibi mal varlığına yönelik mağduriyetler alanında, suistimal inceleme ve hukuk destek hizmetleri veriyor.

AOÇ arazilerine ilişkin Sayıştay raporu yok!

Sayıştay Başkanlığından, AOÇ arazilerinin kamu kuruluşlarına uzun vadeli kiralandığına, bu durumun da kanuna karşı hile olduğuna ilişkin tespit içeren bir rapor bulunmadığı bildirildi.

Hile nedeniyle tapu iptali davası nerede açılır?

Tapu satış işlemlerinde hile yapılmış olması durumunda, tapunun iptali için dava açılabiliyor. Peki, hile nedeniyle tapu iptali davası nerede açılır?

hile Haberi

hile

Artan enflasyon ve ekonomik kriz ile birlikte hiç kuşkusuz ki vatandaşı en çok zorlayan konulardan biri ise akaryakıt. Öyle ki yılbaşından itibaren orantılı ve sık bir şekilde artık gösteren akaryakıt fiyatları sebebiyle aktif olarak kullanılan araç sayısı azaldı.

Tabi vatandaş ile birlikte aynı şekilde benzin istasyonları da bu durumdan fazlasıyla etkilendi.

Tüm bunlardan sonra ise ortaya şok edici bir bilgi çıktı. Akaryakıt Özel Ekibi’nin ortaya çıkarmasıyla yasa dışı hileler şaşırttı.

Belirli istasyonlar, yakıt pompalarında istendiğinde kaçak, istendiğindeyse yasak yakıt doldurulmasını elde eden bir sistem kurdu. Tüm bunların yanında on üç akaryakıt şirketi bünyesindeki otuz üç bayi ile söz konusu firmalarla bağlantılı yirmi üç akaryakıt bayisinin de hileler yaptığı ortaya çıktı.

UZAKTAN KUMANDA İŞLİYOR

Açıklamalara göre; yakıt pompalarında kaçak/yasal akaryakıt verilmesini sağlayan düzenek, gizli anahtar veya kumandalı...