15 / 05 / 2024

Hill International şirket merkezi nerede

Hill International şirket merkezi nerede

İnşaat Risklerinin Yönetilmesinde uluslararası lider olan Hill International bugün Global Genel Merkezini, Center City Philadelphia’ya taşıma işini tamamladığını duyurdu.

Sasa, Hollanda'da 1 milyon euro sermayeli şirket kurdu!

Sasa Polyester'den KAP'a yapılan açıklamada, şirketin Hollanda'da Sasa Trading BV adıyla yeni bir şirket kuracağı açıklandı. Şirket, Sasa International Financial Investments'a ait ve 1 milyon Euro sermayeye sahip.

Hill Kartal projesinde 60 ay sıfır faizle!

Hill Kartal’da ev almak artık daha da kolaylaştı. Projeden ev alacaklar, şirket bünyesinde yapılacak 60 ay sıfır faiz imkanından yararlanabilecek. Kampanya 1 ay boyunca geçerli olacak. Şirket tamamı peşin alımlarda ise yüzde 10+ yüzde 10 indirim uygulayacak

Pelikan Hill Ihlamur Evleri yüksek kalite anlayışıyla inşa ediliyor!

Kameroğlu İnşaat tarafından inşa edilen Pelican Hill 2. etabın devam projesinin 2014 yılı başında yeni bir anlayışla tasarlandığını ifade eden şirket yetkilileri, Ihlamur evlerinin yüksek kalite anlayışıyla inşa edildiğini belirtti.

Hill International, Kahire'deki The Gate'in proje yönetim ofisi seçildi!

İnşaat Risklerinin Yönetilmesinde uluslararası lider olan Hill International bugün, Kahire / Mısır’da bulunan çok amaçlı kullanım kompleksi “The Gate”in proje yönetimi hizmetlerini sağlamak üzere, Abraj Misr firmasıyla sözleşme imzaladı.

Hill International Şirket Merkezini Philadelphia’ya taşıdı!

İnşaat Risklerinin Yönetilmesinde uluslararası lider olan Hill International bugün Global Genel Merkezini, Center City Philadelphia’ya taşıma işini tamamladığını duyurdu.

ABD'li inşaat devi Hill International IMS Proje Yönetimi satın aldı!

ABD merkezli inşaat risk yönetimi şirketi Hill International'ın İstanbul merkezli IMS Proje Yönetimi AŞ'yi satın aldığı bildirildi..

Hıll International, IMS'yi bünyesine kattı!

Hill International, ana perakendecilere,kurumsal yatırımcılara ve uluslararası geliştiricilere yönetim ve danışmanlık hizmeti veren IMS Proje Yonetimi ve Danışmanlık şirketini bünyesine kattı.

Olmuksan İnternational şirket merkezi Ümraniye'ye taşındı!

Olmuksan İnternational Paper Ambalaj Saanyi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Olmuksan İnternational şirket merkezi Ümraniye'ye taşındı...

Alarko GYO şirket sözleşmesinde değişiklik yapmak için SPK'ya başvurdu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket ana sözleşmesinde değişiklik yapacak

Borova Yapı Endüstrisi, bağlantı kurulacak şirket yetkililerini açıkladı!

Borova Yapı Endüstrisi, bağlantı kurulacak şirket yetkililerinin Yaşar Altıparmak ve Müzeyyen Musaak olduğunu açıkladı

Airport Hill ve İş Merkezi'nde 315 bin TL'ye!

17 mağaza ve 9 adet deponun da yer aldığı Airport Hill ve İş Merkezi, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, spor ve sosyal tesisleri ile birlikte toplam 15 bin 500 metrekare kapalı inşaat alanına sahip

KYE-VİP İnşaat Captain Hill projesinde metrekaresi 3 bin 250 liraya!

Yüzde 50'si satılmış durumda olan Captin Hill Evleri projesinde ev teslimleri bu yılın sonunda gerçekleşecek. Projede evlerin metrekare birim fiyatı 2 bin 500 TL ila 3 bin 250 TL...

Akyapı, Emke ve Günyap Ortaklığı'nda Airport Hill'de 334 bin liraya!

92 konut ve 17 dükkandan meydana gelen Airport Hill Konut Projesi'nde hemen teslim durumda olan son 2 konut 303 bin lira ve 334 bin liraya satılıyor

Hill International şirket merkezi nerede Haberi

Hill International şirket merkezi nerede


İnşaat Risklerinin Yönetilmesinde uluslararası lider olan Hill International bugün Global Genel Merkezini, Center City Philadelphia’ya taşıma işini tamamladığını duyurdu. Hill'in yeni adresi; One Commerce Square, 2005 Market Street, 17. Kat, Philadelphia, Pensilvanya, Tel: (215) 309-7700.


Şirketin yeni merkez ofisi, Brandywine Realty Trust ile yapılan 12 yıllık kira kontratı uyarınca, yaklaşık 60.000 metrekarelik ofis alanı içeriyor. Yeni ofis alanı mimar ve iç tasarımcı olan L2Partridge tarafından tasarlandı ve INTECH Construction tarafından inşa edildi. Hill, taşınmayı gayrimenkul danışmanı Newmark Grubb Knight Frank’in desteği ile gerçekleştirdi.  


Hill’in Marlton, New Jersey’deki önceki ofisi kapatıldı. Şirket New Jersey’de bulunan, 10 Woodbridge Center Drive, Suite 430, Woodbridge, New Jersey 07095 adresinde yeni bir ofis açtı.  


Hill’in Başkanı ve İcra Kurulu Başkanı David L. Richter "Genel Merkezimizi...