15 / 05 / 2024

Hill International taşındı

Hill International taşındı

İnşaat Risklerinin Yönetilmesinde uluslararası lider olan Hill International bugün Global Genel Merkezini, Center City Philadelphia’ya taşıma işini tamamladığını duyurdu.

Kylie Jenner, Hidden Hill'teki 6 milyon dolarlık evine taşındı!

ABD'nin en popüler yıldızlarından 18 yaşındaki Kylie Jenner, 6 milyon dolara satın aldığı yeni evine taşındı. Jenner'ın 5 yatak odalı ve havuzlu malikanesi ablası Kim kardashian ve Kanye West'in 20 milyon dolar değerindeki evine oldukça yakın.

Adana Adli Tıp Şube Müdürlüğü ana hizmet binasına taşındı!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Adana Grup Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Adli Tıp Şube Müdürlüğü, daha hızlı ve etkili hizmet verilmesi amacıyla ana hizmet binasına taşındı.

Bursa projeleri MIPIM'le uluslararası arenaya taşındı!

89 ülkeden 4 bin 800 yatırımcı ve 25 bin civarında ziyaretçiye evsahipliği yapan MIPIM Fuarı'nda, hem Bursa'nın önemli projeleri uluslararası arenaya taşındı hem de yatırama uygun bir şehir olduğu dünyanın önemli yatırımcılarına gösterildi.

Beylikdüzü İnnovia 2'deki aidat krizi mahkemeye taşındı!

Beylikdüzü'nün en büyük sitelerinden İnnovia 2'deki aidat krizi büyüyor! Site yönetiminin yaptığı yüksek zam ve toplu para talebi sonrası konu mahkemeye taşındı. Bilirkişi heyeti çarpıcı tespitlerde bulundu.

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı!

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı. Hadımköy’deki evinden taşındığını açıklayan şarkıcı Akalın, esprili bir dille “Arkadaşlar oradan taşındım. Köyden indim şehre vallahi” dedi.

Eskişehir Odunpazarı kentsel dönüşüm ofisi taşındı!

Odunpazarı Belediyesi tarafından Küçük Sanayi Sitesinde esnaflık yapan vatandaşı bilgilendirmek amacıyla oluşturulan "Kentsel Dönüşüm Ofisi" yeni yerine taşındı.

Mesa Çamlıca Evleri'nin terk alanları meclise taşındı!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi Bağlar Yolu Caddesi'nde bulunan 42 bin 500 m2 alana inşa edilen Çamlıca Mesa Evleri ile ilgili tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı.

Gecekondu kültürü TOKİ Konutları'na taşındı!

Gecekondudan TOKİ sitelerine taşınan ailelerin sosyal ve kültürel durumlarını araştıran Prof. Dr. Tahire Erman, sonuçları kitap haline getirdi. Erman’ın tespitlerine göre gecekonduda erişte kesme gibi kapı önü etkinlikleri siteye taşındı.

Eskişehir Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı yeni binasına taşındı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Nikâh Salonu, Haller Gençlik Merkezi'ne taşındıktan sonra bina, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığının idare binasına dönüştürüldü. 8 mahalleyi kapsayan Riskli Alan Projesi maketi burada Eskişehirlilere gösterilecek.

Aslı Enver, Murat Boz'un Yeniköy’deki villasına taşındı!

Ünlü popçu Murat Boz ile sürpriz bir aşka imza atan Aslı Enver sevgilisinin Yeniköy’deki villasına taşındı. Murat sevgilisi taşınmadan önce evinde yaklaşık 50 bin TL’lik tadilat yaptırdığı öğrenildi.

Konya Ereğli Kapalı Ceza Evi taşındı mı?

Ereğli Kapalı Ceza Evi Toros Mahallesi ’nde yapımı tamamlanan Yeni Ereğli Ceza İnfaz Kurumu ’na taşındı. 6 Şubat tarihi itibariyle taşınma işlemi tamamlanan ceza evi bölge ceza evi olarak faaliyet gösterecek.

Burcu Güneş Nişantaşı'na taşındı!

Burcu Güneş, önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. Gazetecilerle sohbet eden şarkıcı, Nişantaşı'na taşındığını söyledi. Güneş, "Bu aralar taşınma işleriyle uğraşıyorum. Şimdi modacıma gidiyorum. Onunla bir randevum var" dedi.

Rod Stewart, İngiltere'deki 4,5 milyon sterlinlik evine taşındı!

Rod Stewart'ın doğu İngiltere'deki evinin tadilatı, iki yıl sonunda bitti. İngiliz şarkıcı, eşi Penny Lancaster'le 4,5 milyon sterlinlik (yaklaşık 18 milyon 800 bin TL) evine taşındı.

Hill International taşındı Haberi

Hill International taşındı


İnşaat Risklerinin Yönetilmesinde uluslararası lider olan Hill International bugün Global Genel Merkezini, Center City Philadelphia’ya taşıma işini tamamladığını duyurdu. Hill'in yeni adresi; One Commerce Square, 2005 Market Street, 17. Kat, Philadelphia, Pensilvanya, Tel: (215) 309-7700.


Şirketin yeni merkez ofisi, Brandywine Realty Trust ile yapılan 12 yıllık kira kontratı uyarınca, yaklaşık 60.000 metrekarelik ofis alanı içeriyor. Yeni ofis alanı mimar ve iç tasarımcı olan L2Partridge tarafından tasarlandı ve INTECH Construction tarafından inşa edildi. Hill, taşınmayı gayrimenkul danışmanı Newmark Grubb Knight Frank’in desteği ile gerçekleştirdi.  


Hill’in Marlton, New Jersey’deki önceki ofisi kapatıldı. Şirket New Jersey’de bulunan, 10 Woodbridge Center Drive, Suite 430, Woodbridge, New Jersey 07095 adresinde yeni bir ofis açtı.  


Hill’in Başkanı ve İcra Kurulu Başkanı David L. Richter "Genel Merkezimizi...