30 / 04 / 2024

Hilmi Işıkören inşaatta marka olmak

Hilmi Işıkören inşaatta marka olmak

İnşaat firmasının verdiği sözler çok hayatidir ve hukuki sorumluluk bir yana büyük bir vicdani sorumluluk gerektirir çünkü ortada somut pek bir şey yoktur sadece 'vaatler' vardır...

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

Aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayan kadın müteahhit inşaatta ustalığa başladı!

Türkiye genelinde inşaat sektöründe yaşanan usta sıkıntısı, işverenleri zor durumda bırakıyor. Sakarya'da kadın müteahhit aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayınca kendisi inşaatta ustalığa başladı. 

TÜİK: İnşaat sektörlerinde çalışan işçi sayısı yüzde 12,8 arttı!

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, inşaat, sanayi ve ticaret-hizmet sektörlerinde çalışan sayısı bir önceki aya göre eylülde değişmedi. Ancak inşaatta çalışan işçi sayısı geçen seneye göre yüzde 12,8 arttı.

İnşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaatta iş güvenliği, çalışan her insan için önemlidir. İş güvenliğini bu çalışma alanında sağlamak için bazı kurallara uyulur. Peki inşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır ve uyulması gereken kurallar nelerdir? İşte inşaatta iş güvenliğini sağlamak için önemli bilgiler...

Emlak sektörü nereye gidiyor? 

Hilmi Işıkören kaleme aldığı yazıda "Emlak piyasası nereye gidiyor?" sorusunu konu aldı. Bu soru günümüzde emlak profesyonelleri tarafından en çok aranan sorulardan birisi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma eğitimi 23 Aralık'ta!

Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek, ‘Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma’ eğitimini 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Sakarya'da kışladaki inşaatta göçük! 2 işçi toprak altında kaldı!

Sakarya Adapazarı'nda yer alan askeri kışladaki bir inşaatta yaşanan göçük sebebiyle 2 işçi toprak altında kaldı.

Ankara'da inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara'da Yeni Sanayi Bölgesi'nde yer alan bir inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi...

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Antalya'da inşaatta beton kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Antalya'da bir inşaatta beton kalıbının çökmesi sonucunda 4 işçi yaralandı. Yaralı işçiler, sağlık ekiplerince Atatürk Devlet Hastanesi ile Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Haiti ve Türkiye'nin inşaatta iş birliği potansiyeli yüksek!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haiti Cumhurbaşkanı Jovenel Moise ile telefonla konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haiti ve Türkiye'nin inşaatta iş birliği potansiyelinin yüksek olduğunu söyledi.

Kadıköy'de inşaatta iskele çöktü!

Kadıköy Caddebostan Mahallesi İskele Sokak'taki bir inşaatta iskele çöktü...

Hilmi Işıkören inşaatta marka olmak Haberi

Hilmi Işıkören inşaatta marka olmak

Gayrimenkul sektöründeki irili ufaklı inşaat firmalarının her biri aslında insanlara vaat ettikleriyle büyük sorumluluklar üstlenmiş şirketlerdir. Ülkemizde en büyük ve en önemli yatırım kararı bir inşaat şirketinin vaat ettikleriyle tanıtımını yaptığı yeni gayrimenkul projesinden bir kişinin konut satın almaya kalkışmasıdır diyebiliriz sanırım. İnşaat firmasının verdiği sözler çok hayatidir ve hukuki sorumluluk bir yana büyük bir vicdani sorumluluk gerektirir çünkü ortada somut pek bir şey yoktur sadece 'vaatler' vardır. 


Tutulan sözler, yerine getirilen vaatler inşaat firmasının kendini güvende hissetmesini sağlar, müşteriler ondan alışveriş etmekten memnun olur, çalışanlar mutlu olurlar. Böyle inşaat firmaları para kazanır, güzel işlere imza atarlar ve isimlerini markalaştırma yolunda büyük bir avantaj sağlarlar. Yeni işleri daha kolay alır, satışta daha az zorluk çeker, çalışanlarının yükselen performanslarıyla büyümeye devam...