25 / 08 / 2024

hilti depem çöcümleri

hilti depem çöcümleri

Birinci derece deprem ülkesi olan Türkiye’de, binaların depreme karşı güvenli olması hayati önem taşıyor. Bina sağlamlığının yanı sıra yapı elemanlarını sabitleyen dübellerin ve taşıyıcı sistemlerin sağlamlığı da önem arz ediyor.

Sürücüler aman dikkat! Yeni uygulama başladı cezası 3 bin TL!

Egzoz Elektronik Denetleme Sistemi (EGEDES), bir ilde daha hayata geçti. Sistem, egzoz gazı emisyon ölçümleri yaptırılmayan araçları plaklarından anında tespit edecek. Araçlarının ölçümlerini yaptırmayan sürücülere ise sistem üzerinden oluşturulan bir tutanakla 2 bin 815 lira ceza kesilebiliyor.

Kiralık evlerde uygulanan yasak kalıcı hale getirildi! Airbnb yasağın gerekçesini açıkladı

Küresel ölçekte kiralık konut çözümleri sunan Amerikan şirketi Airbnb pandemi döneminde aldığı kiralık evlerde parti yasağını kalıcı hale getirdi. Şirket, yaklaşık 2 yıl önce uygulanan geçici yasağın ardından evlerde parti yapma oranının yüzde 44 düştüğünü söylüyor.

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

Hilti’den depremlerin yıkıcı etkilerini azaltan teknolojiler!

İnovasyonu ve ileri teknolojisi ile inşaat sektörüne yüksek katma değerli ürünler sunan Hilti, yapı elemanlarını sabitleyen C2 sismik onayına sahip dübelleri ile meydana gelen depremin olası hasarlarını azaltıyor.

Art Han Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Han Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Atmaca tarafından kuruldu. 

Dijital reklamların konut alıcısı üzerindeki etkisi!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin ön de gelen markalı konut projelerinin geliştirilmesi, pazarlanması ve satışında rol alan Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, Gayrimenkul sektöründe uygulanan dijital reklamların konut alıcısı üzerindeki etkisini değerlendirdi...

Hilti ile inşaatta büyük fark yaratan küçük ayrıntılar!

Ar-Ge temelli kaliteli ürünleriyle inşaat sektörüne yüksek katma değer sağlayan Hilti, kırıcı deliciler, çivi çakma sitemleri, vidalama çözümleri, elmaslı delme-kesme sistemleri gibi pek çok inovatif ürününün yanı sıra sarf malzemelerinde de çok iddialı.

Arconıc Turkey Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi kuruldu!

Arconıc Turkey Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arconıc tarafından kuruldu.

Hilti'den evinin ustası babalara yeni ürün!

İnşaat el aletleri sektörünün önde gelen markası Hilti’nin yeni ürünü Hilti TE 3 Delici Kırıcı, küçük delim ve kırım işlerinde evinin ustası babaların en büyük yardımcısı olacak.

Bağcılar'daki kentsel dönüşüme durdurma kararı!

DANIŞTAY, Bağcılar meydanı ve çevresindeki 5 mahallenin bazı bölümleri için alınan ‘riskli alan kararı' ve imar planları için yürütmeyi durdurma kararı verdi. 22 hektarlık alanda, bir kaçı kamuya ait toplam 195 bina bulunuyor.

Hilti Lazermetre,1 mm hassasiyetinde ölçüm yapabiliyor!

Hilti, inşaat profesyonellerine sunduğu hem dış hem de iç mekan ölçümleri için ideal lazermetreleriyle dikkat çekiyor. Hilti Lazermetreler, Pulse Power teknolojisi sayesinde 1 mm hassasiyetinde ölçüm yapabiliyorlar.

Hilti güçlü kırma özelliği olan TE 3000 AVR makinasını geliştirdi!

Global inşaat endüstrisine ileri teknoloji çözümler sunan Hilti’nin bugüne kadar geliştirdiği en güçlü kırıcı makinesi olan TE 3000 AVR, saatte 6 tona kadar beton kırma potansiyeli ile dikkat çekiyor.

Hilti, 2013'te yüzde 34 büyüdü!

Beton donatısı okuma cihazından, kırıcı ve delicilere kadar inşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu pek çok malzemeyi üretmek amacıyla 35 bin nüfuslu Lihtenştayn Prensliği'nde doğan Hilti, 2013'te yüzde 34 büyüdü...

hilti depem çöcümleri Haberi

hilti depem çöcümleri

Birinci derece deprem ülkesi olan Türkiye’de, binaların depreme karşı güvenli olması hayati önem taşıyor. Bina sağlamlığının yanı sıra yapı elemanlarını sabitleyen dübellerin ve taşıyıcı sistemlerin sağlamlığı da önem arz ediyor. İnovasyonu ve ileri teknolojisi ile inşaat sektörüne yön veren Hilti, C2 sismik onaylı dübelleri ve 4 saate kadar alev, duman ve zehirli gazların yayılmasını önleyen pasif yangın durdurucu ürünleriyle yapılara güvenli bir ortam kazandırarak depremin olası hasarlarını önlemeye yardımcı oluyor. Binaların deprem dayanımını röntgen çeker gibi pratik bir şekilde ölçebilen Hilti Donatı Tarama Sistemi ise yapıların geleneksel yönteme göre 15 kat daha hızlı ve tahribatsız taranmasını sağlıyor.


Yüzölçümünün yüzde 92’si deprem kuşağında yer alan ülkemizde, binaların depreme karşı güvenli bir şekilde inşa edilmesi büyük önem taşıyor. Ancak bilinenin aksine bu...