21 / 05 / 2024

hilti deprem teknolojileri

hilti deprem teknolojileri

İnovasyonu ve ileri teknolojisi ile inşaat sektörüne yüksek katma değerli ürünler sunan Hilti, yapıların performansını artırmak ve iyileştirmek için çalışıyor.

Hilti’den depremlerin yıkıcı etkilerini azaltan teknolojiler!

İnovasyonu ve ileri teknolojisi ile inşaat sektörüne yüksek katma değerli ürünler sunan Hilti, yapı elemanlarını sabitleyen C2 sismik onayına sahip dübelleri ile meydana gelen depremin olası hasarlarını azaltıyor.

7.4 büyüklüğünde deprem! Bu fay hattı kırılırsa 9 il yerle bir olacak! 

İnönü Üniversitesi İnşaat Teknolojileri Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlisi Vehbi Aluçlu 7.4 büyüklüğünde deprem için sinyal verdi ve etkilenecek 9 ili açıkladı.

Arama kurtarma çalışmaları için inşaat malzemeleri deprem bölgesine gönderiliyor!

Arama kurtarma ekiplerinin deprem bölgesinde kullanabilmesi için temin edilen 250 duvar kırıcı (hilti) ile 1 arazi aracı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) askeri kargo uçağı ile Adana'ya gönderildi.

Deprem Fatihi test edildi!

FSM Dogan Yapı Teknolojileri tarafından "Deprem Fatihi" projesi kapsamında üretilen deprem izolatörü test edildi.

Bilim, Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurulu 'deprem'i değerlendirdi!

Cumhurbaşkanlığı Bilim, Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurulu, "Deprem Teknolojileri ve Koordinasyonu" gündem odağında toplantı gerçekleştirdi. Kurulda, deprem öncesi ve sonrası araştırmaları destekleyen acil durum mekanizmalarının oluşturulması, altyapı paylaşımı ve araştırma sonuçlarının ortak

Hilti'den C2 sismik onaylı dübeller!

Hilti, deprem ülkesi Türkiye için C2 sismik onayına sahip, yapı elemanlarını sabitleyen dübelleri geliştirdi. Depremin olası hasarlarını azaltmaya yardım sağlıyor.

Hilti Türkiye basın toplantısı 12 Ağustos'ta!

Hilti Türkiye, Türkiye'de Deprem Gerçeği ve Yapı Güvenliği basın toplantısı 12 Ağustos Çarşamba günü 09.30-12.30 saatleri arasında Çırağan Oteli’nde gerçekleştirilecek.

Hilti, donatı tarama sistemi ile bina analizlerini yapacak!

Binaların röntgenini çeken Hilti, yapı elemanlarını güvenle sabitliyor ve yangına karşı önlem sunuyor Yüzölçümünün yüzde 92’si deprem kuşağında yer alan ülkemizde, binaların depreme karşı güvenli olması hayati önem taşıyor.

Hamit Demir: Deprem konusunda kararlı olmalıyız!

İnşaat sektörünün köklü markası Demir inşaat, projelerinde son teknolojileri kullanarak depremde tam güvenlik sağlıyor. Demir inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Deprem konusunda kararlı adımlar atmalıyız" dedi.

Hilti’den kentsel dönüşüme çare olacak inovasyon!

Ülkemizde, özellikle Marmara Bölgesi’nde gerçekleşen 17 Ağustos 1999 depremi ile çok sayıda can kaybı yaşandı. Tüm illerde binaların röntgenini çeken Hilti, İTÜ ve İSTKA’nın deprem projesinin de çözüm ortağı oldu.

Deprem ve dönüşüme çare üretiliyor!

Hilti Türkiye, İstanbul'daki mevcut yapıların olası bir depremde gösterecekleri performansı analiz etmek için İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) tarafından gerçekleştirilen Mevcut Yapılarda Deprem Performansının Saptanması Projesi'nin çözüm ortaklarından.

Hilti’den deprem ve kentsel dönüşüme çare olacak inovasyon!

Hilti’den deprem ve kentsel dönüşüme çare olacak inovasyon uygulaması geliyor. Tüm illerde binaların röntgenini çeken Hilti, İTÜ ve İSTKA’nın deprem projesinin de çözüm ortağı oldu.

İzmit'te Deprem Eğitim Akademisi kurulacak!

Marmara depreminde büyük yıkımların yaşandığı Kocaeli'de İzmit Belediyesi tarafından dünyanın en büyük Deprem Eğitim Akademisi ( DEA ) ve ilk kurtarma teknolojileri tekno kenti kurulacak.

Deprem yönetmeliği yenileniyor!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ulusal Deprem Stratejisi ve Eylem Planı (UDSEP) kapsamında, günün gelişen yapı teknolojileri ve sektörün ihtiyaçları doğrultusunda 2007 tarihli mevcut Deprem Yönetmeliği'ni yenileyecek...

hilti deprem teknolojileri Haberi

hilti deprem teknolojileri

Barınma, sağlık, endüstri, eğitim gibi ihtiyaçların giderildiği konutlar, işyerleri ve kamu binaları başta olmak üzere tüm yapıların kaliteli malzemelerle yapılması, deprem riski değerlendirildiğinde 21. yüzyılın en önemli gerçeğine dönüşüyor. Bu hassasiyetle çalışan Hilti, geliştirdiği inovatif ürünler sayesinde kayıpları en aza indirgemek üzere Ar-Ge’ye ciddi miktarda yatırım yaparak yeni teknolojilere ve patentli sistemlere imza atıyor. Binaların depreme dayanıklılığını test etmek için kullanılan donatı tarama cihazlarından sismik dübellere, deprem kuşaklarında konumlanan yapılara özel boru, kablo tavası ve hava kanalı destek sistemlerinden filiz ekim ekipmanlarına kadar geniş ürün portföyü ile depremin yıkıcı etkilerine karşı etkin rol oynadıklarını söyleyen Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan, binaların sağlamlığını maksimum düzeye çıkartarak vatandaşların güvenli yaşam alanlarına sahip olmalarını amaçladıklarını dile getirdi. İnşaat teknolojilerinin depreme karşı...