19 / 05 / 2024

hilti dünya markası

hilti dünya markası

“Üstün Performans ve Üstün Dayanıklılık” taahhüdüyle global inşaat el aletleri pazarının lider şirketleri arasında yer alan Hilti, dünyada ve Türkiye’de “jenerik marka” konumunda.

Türk demiri, inşaat demirinde dünya markası!

Atakaş Grup'un başkanı Recep Atakaş, inşaat sektörünün dünya genelinde durmasıyla birlikte özellikle yuvarlak inşaat demiri üreten firmaların büyük sıkıntı yaşadığını anlattı. Akataş, Türk demirinin inşaat demirinde dünyada bir marka haline geldiğini söyledi. 

Nef'in dünya markası olma hedefine adım adım!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, İnşaat ve Konut Konferansı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Timur, Nef Global ile gayrimenkulde bir dünya markası olma hedefine adım adım yaklaştıklarını anlattı.

Türkiye'nin şehir hastaneleri dünya markası oldu!

Kayseri Şehir Hastanesi ile birlikte 5 bin 115 yatak kapasiteli 4 ayrı şehir hastanesi Türkiye’yi sağlıkta marka olan dünya ülkeleri arasına girmesini sağladı. 

Üç dünya markası Türkiye’de yer bakıyor!

Üç dünya devi Türkiye’de yer bakıyor. JLL Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Ander, Uniqlo, New Yorker ve Selfridges markalarının Türkiye’de uygun yer baktığını söyledi.

Kapalıçarşı, İhya projesiyle dünya markası olacak!

Kapalıçarşı Yönetim Kurulu tarafından hayata geçirilecek "Kapalıçarşı'yı İhya Projesi" ile tarihi çarşının dünya markaları arasında ön sıralara taşınması ve dünyanın her yerinde isminin bilinir hale gelmesi hedefleniyor.

Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası!

4 milyar dolarlık Kuveyt Uluslararası Havalimanı’nın Yeni Terminali için kolları sıvayan Limak Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanvekili Sezai Bacaksız, “Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası haline dönüştü” yorumu yapıyor.

AVM ile değil yaşayan caddelerle dünya markası olunur!

Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başdanışmanı Bülent Hasılcıo: ''AVM ile değil yaşayan caddelerle dünya markası olunur'' diye konuştu.

Hilti Türkiye’den çalışanlarına liderlik yatırımı!

İnsan kaynağına azami derecede değer veren, inşaat sektörünün global jenerik markası Hilti, dünya genelinde 6 kıtada 120’den fazla ülkede faaliyet gösteren 22 bin çalışanına insan ve performans odaklı kariyer imkanı sunuyor..

Isvea İtalyan tarzı ile dünya trendlerine yön veriyor!

Banyo ürünlerinin lider markası ISVEA, dünyadaki prestijli projelerin de ilk tercihi. Ödüllü tasarımları ile Dubai Silicon Oasis’deki Techno Hub konut projelerinde bine yakın banyoyu dekore eden ISVEA, İtalyan tarzı ile dünya trendlerine yön veriyor.

Ons İncek Residence dünya sıralamasında bir Türk markası!

Türkiye'de ilk kez Akıllı Ev Sisteminin sesli komut sistemi ile çalışacağı ONS İncek Residence, Akıllıevimons hastagi ile twitter gündemine oturdu.Ons İncek Residence dünya sıralamasında bir Türk markası...

Varyap Elements markası ile Bodrum'dan dünyaya açılıyor!

Gayrimenkul sektöründe imza attığı prestijli projelerle dikkat çeken Varyap, Bodrum'da geliştirdiği yeni projesi Varyap Elements Yalıkavak ile ilk kez güney sahillerine açılıyor. Varyap, bir dünya markası olmayı hedefliyor.

Royal Halı, dünya markası olmak istiyor!

Naksan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Royal Halı, 30 ülkeye halı ve iplik ihraç ederken, yurt dışında 650’den fazla satış noktasında hizmet veriyor. Firma dünya markası olmayı hedefliyor...

Viko, Panasonic ile dünya liderliği hedefliyor!

Viko CEO'su Nusret Kayhan Aydın, "2013 sonunda şirketin cirosunun 328 milyon TL'ye çıktı, 2014 hedefimiz, bu rakamı 385 milyon TL'ye çıkarmak. Asıl amacımız ise şirketimizi dünya markası haline getirmek" diye konuştu...

hilti dünya markası Haberi

hilti dünya markası

“Üstün Performans ve Üstün Dayanıklılık” taahhüdüyle global inşaat el aletleri pazarının lider şirketleri arasında yer alan Hilti, dünyada ve Türkiye’de “jenerik marka” konumunda.


Hilti markasının,ürünün adının yerine geçerek jenerik özelliğini kazanması nedeniyle,iş sağlığı ve güvenliğine yönelik olarak, diğer markalardan kaynaklı kazalarda kullanılan el aletlerinin adı, medyada Hilti olarak geçiyor. Hilti markasıyla hiçbir ilgisi olmayan bu durum, markayı kamuoyunda haksız yere zor durumda bırakan yanlış anlamalara neden oluyor.


Kullanıcıların sağlık ve güvenliğini korumak için Ar-Ge’ye ciddi boyutta yatırımlar yaparak yeni teknolojiler ve patentli sistemler geliştiren Hilti’nin ürün gamı içinde;kırıcı-deliciler, akülü sistemler, direkt tespit sistemleri, dübel sistemleri, elmaslı delme-kesme sistemleri, barutlu ve gazlı çivi çakma sistemleri, kesme ve taşlama sistemleri ve lazerli ölçme sistemleri ile yapılarda yangın güvenliği amacıyla kullanılan pasif yangın durdurucu...