30 / 04 / 2024

hilti iF Product Design Award 2014

hilti iF Product Design Award 2014

ÜRÜNLERİNİ tasarlarken güvenliği ve kullanım kolaylığını en üst seviyede tutan inşaat endüstrisinin global jenerik markası 1 Hilti, 2014 yılında "Endüstri" dalında Red Dot Design Award 2014 ve iF Product Design Award 2014'te ödülleri topladı.

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

Bodrum’da kaçak yapılara geçiş yok! Kaçak yapılara beton veren firmalar ifşa edilecek!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, daha önce mühürlenmiş kaçak yapıları yerinde inceleyerek, tarım arazisi üzerinde gerçekleştirilen imara aykırı yapılaşmaya izin veremeyeceklerini söyledi. Başkan Aras, kaçak yapıya beton veren firmaları ifşa edeceğini belirtti.

Emekli promosyonunun yeni rakamı ifşa oldu! Duyan dondu kaldı!

Türkiye gündeminde sıcaklığını koruyan emekli promosyonunda yeni rakam iddiası ifşa oldu. Özel bankalar promosyon rakamlarını yükseltirken yarıştan geri kalan kamu bankaları için dikkat çeken bir iddia büyük yankı yarattı. Emekli promosyonu 15 bin TL'nin de üzerine çıkabilir...

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

İstanbul'da 200 yıl genelev olarak kullanılan binanın yıkımı esnasında tarihi bir keşif yapıldı

İstanbul'un Karaköy semtinde 200 yıl boyunca genelev olarak kullanıldıktan sonra kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımına başlanan binanın altından tarihi bir keşif yapıldı.

Kaşif Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaşif Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Burak Aşcı ve  Özgür Gülün tarafından kuruldu.

Hilti geleceğin dayanıklı binalarını bugünden inşa ediyor!

İnovasyonu ve ileri teknolojisi ile inşaat sektörüne yüksek katma değerli ürünler sunan Hilti, yapıların performansını artırmak ve iyileştirmek için çalışıyor.

K2 Keşif Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K2 Keşif Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nagihan Yıldız tarafından kuruldu.

Keşif İstanbul İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keşif İstanbul İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Bulut, Serdar Gürpınar, Serhan Çelebi ve Tolga Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Hilti’den depremlerin yıkıcı etkilerini azaltan teknolojiler!

İnovasyonu ve ileri teknolojisi ile inşaat sektörüne yüksek katma değerli ürünler sunan Hilti, yapı elemanlarını sabitleyen C2 sismik onayına sahip dübelleri ile meydana gelen depremin olası hasarlarını azaltıyor.

Galata Kulesi'ndeki 'hilti'li restorasyona soruşturma!

Galata Kulesi'nde hilti ile restorasyon yapıldığı görüntülerinin ortaya çıkmasından sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı...

Hilti Türkiye'den 'Galata Kulesi' açıklaması!

Dünyada ve Türkiye’de “jenerik marka” konumundan bulunan Hilti Türkiye, Galata Kulesi restorasyon çalışmalarıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Vefik Alp: Galata Kulesi’nin ‘Hilti’li restorasyonu büyük suçtur!

Galata Kulesi’nin ‘Hilti’li restorasyonuyla ilgili açıklama yapan Yüksek Mühendis Mimar ve Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, çalışmaların büyük bir suç olduğunu söyledi.

hilti iF Product Design Award 2014 Haberi

hilti iF Product Design Award 2014

ÜRÜNLERİNİ tasarlarken güvenliği ve kullanım kolaylığını en üst seviyede tutan inşaat endüstrisinin global jenerik markası 1 Hilti, 2014 yılında "Endüstri" dalında Red Dot Design Award 2014 ve iF Product Design Award 2014'te ödülleri topladı. 


Kinci Delici Ailesi ve Lazermetreleri ile "endüstri" dalında Uluslararası Jüri iF Product Design Gold ve Red Dot: Best of the Best ödüllerini alan Hilti, her yıl ortalama 30 ürün lansmanı yapıyor ve satışlarının yüzde 30'unu yeni ürünlerinden sağlıyor. Hilti, geliştirdiği teknolojiyi ve ürünlerindeki başarısını, dünya çapında her gün gerçekleştirdiği 200 bin müşteri ziyaretine...