02 / 05 / 2024

Hilti inşaat

Hilti inşaat

Kaba inşaat, ince işler, mekanik, enerji ve endüstri sektöründe çalışan profesyonellere yönelik ürün ve hizmetler sunan, inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti, İzmir'deki mağazasının yeni lokasyonunda açılış düzenledi

Türkiye’nin inşaat endüstrisindeki konumunu güçlendirecek stratejik adım!

İnşaat teknolojilerinde yaptığı inovasyonlar ile inşaat profesyonellerinin çözüm ortağı olan Hilti, 2023 yılında ileri teknoloji birçok ürünü ve dijital çözümü Türkiye’ye kazandırarak inşaat projelerinde yeniliklere öncülük etmeye devam ediyor. 

İnşaat sektöründe dijitalleşme verimlilik ve iş güvenliği sağlıyor! 

Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmetcan Tufan, inşaat sektöründe öne çıkan dijital trendler ve uygulamalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Hilti ON!Track uygulaması inşaat sektörüne kolaylık sağlıyor!

  İnşaat sektörüne yüksek katma değer sağlayan Hilti, inşaat profesyonellerinin en büyük sorunlarından biri olan ekipman yönetimi konusunda geliştirdiği ON!Track uygulamasıyla sektöre büyük bir kolaylık sunuyor. 

Hilti İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Hilti İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi 8 Ağustos 2017'de 9 milyon 542 bin TL sermaye ile açıldı.

Hilti İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Hilti İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi Başakşehir'de 9 milyon 542 bin TL sermaye ile 8 Ağustos 2017'de açıldı.

Hilti'den inşaatta inovatif ürünler!

Hilti, inşaat profesyonellerine ileri teknolojiyle donatılmış inovatif çözümler sunuyor. Hilti, inovatif ürünlerine yenilerini eklemeye devam ediyorHilti, inovatif ürünlerine yenilerini eklemeye devam ediyor

Hilti inşaatta iş güvenliğine dikkat çekti!

İnşaat el aletlerinin jenerik markası Hilti, inşaatta iş güvenliğinin önemini vurguladı. Hilti’nin Türkiye ve Orta Asya Genel Müdürü Sebastian Barth, iş kazalarının nedenlerini anlattı.

Hilti, inşaat sektörüne yönelik ürünleriyle fark yaratıyor!

İnşaat sektörüne yönelik geliştirdiği ürünlerle fark yaratan Hilti'nin Türkiye operasyonu Hilti Türkiye, pasif yangın durdurucular ve sabitleme sistemleri ürünleriyle 4. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi'ne katıldı.

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Hilti inşaat Haberi

Hilti inşaat

Açılış gününe özel olarak Hilti'nin kırıcı ve delici ürün grupları ile demo yapanlara bu ürün gruplarında yüzde 28 indirim uygulandı. Ayrıca her 1.000 TL'lik alışverişe çekiliş hakkı ile TV, iPad mini ve pek çok sürpriz hediye fırsatı sunuldu. 


Bazı ürünlerde kampanya 26 Haziran - 4 Temmuz arasında geçerli Kampanyalı fiyatlar bazı ürünler için 26 Haziran açılış gününe özel olurken, bazı ürünlerde ise 4 Temmuza kadar geçerli. Bu ürünler TE 4-A akülü darbeli delici, SID 22A akülü darbeli vidalama makinesi ve AG 125 A22 akülü taşlama makinesinin (3 pil, şarj cihazı ve çanta ile) yer aldığı set, 4.500 adet çivi ile 6 adet GC21 gaz tüpünden oluşan set, yeni PD-I ve PD-E lazermetre. 


3 katlı İzmir Hilti Center'da ürünleri denemek için demo...