03 / 05 / 2024

Hilti iş sağlığı ve güvenliği

Hilti iş sağlığı ve güvenliği

İnşaat el aletlerinin jenerik markası Hilti, İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası’nda en çok iş kazası yaşanan sektörler arasında yer alan inşaatta iş güvenliğinin önemine dikkat çekti.

Arama kurtarma çalışmaları için inşaat malzemeleri deprem bölgesine gönderiliyor!

Arama kurtarma ekiplerinin deprem bölgesinde kullanabilmesi için temin edilen 250 duvar kırıcı (hilti) ile 1 arazi aracı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) askeri kargo uçağı ile Adana'ya gönderildi.

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

Hilti geleceğin dayanıklı binalarını bugünden inşa ediyor!

İnovasyonu ve ileri teknolojisi ile inşaat sektörüne yüksek katma değerli ürünler sunan Hilti, yapıların performansını artırmak ve iyileştirmek için çalışıyor.

Hilti’nin net geliri yüzde 10 arttı!

Hilti Corporation, inşaat endüstrisine ileri teknoloji çözümler sunmaya devam ediyor.  Hilti, 2017 mali yılı için belirlenen hedeflerin üzerinde bir performans kaydetti. 

Hilti ON!Track uygulaması inşaat sektörüne kolaylık sağlıyor!

  İnşaat sektörüne yüksek katma değer sağlayan Hilti, inşaat profesyonellerinin en büyük sorunlarından biri olan ekipman yönetimi konusunda geliştirdiği ON!Track uygulamasıyla sektöre büyük bir kolaylık sunuyor. 

Lale Güven Emanetoğlu Hilti'nin insan kaynakları direktörü oldu!

Hilti’de yeni bir görev değişikliği gerçekleşti. Lale Güven Emanetoğlu, Hilti Türkiye ve Orta Asya’nın insan kaynakları direktörü oldu. 

Hilti inşaatta iş güvenliğine dikkat çekti!

İnşaat el aletlerinin jenerik markası Hilti, inşaatta iş güvenliğinin önemini vurguladı. Hilti’nin Türkiye ve Orta Asya Genel Müdürü Sebastian Barth, iş kazalarının nedenlerini anlattı.

Hilti'den C2 sismik onaylı dübeller!

Hilti, deprem ülkesi Türkiye için C2 sismik onayına sahip, yapı elemanlarını sabitleyen dübelleri geliştirdi. Depremin olası hasarlarını azaltmaya yardım sağlıyor.

Hilti 2017’de 4 mağaza açacak!

Global inşaat endüstrisinin jenerik markası Hilti, Samsun ve Bursa’daki ilk mağazalarını açarken, yenilediği İstanbul Maltepe’deki mağazasının kapasitesini de üç kat artırdı. Hilti, 2017’de dört yeni mağaza daha açarak 15 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Hilti’nin 4 yeni ürünü sektöre damga vuracak!

İnşaat sektöründe fark yaratan ürünleriyle dikkat çeken Hilti, 4-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirdiği ‘Pazarlama Dalgası’ etkinliği ile 4 yeni ürününü tanıttı.

Hilti’nin 4 yeni ürünü sektöre damga vuracak!

İnşaat sektöründe fark yaratan ürünleriyle dikkat çeken Hilti, 4-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirdiği ‘Pazarlama Dalgası’ etkinliği ile 4 yeni ürününü tanıttı.

3. Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği yarın başlıyor!

Hilti, 2016 yılında Hilti mağazalarında 4 kez düzenlenecek olan ‘Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği’nin üçüncüsünü 22-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştiriyor.

Hilti'den evinin ustası babalara yeni ürün!

İnşaat el aletleri sektörünün önde gelen markası Hilti’nin yeni ürünü Hilti TE 3 Delici Kırıcı, küçük delim ve kırım işlerinde evinin ustası babaların en büyük yardımcısı olacak.

Hilti iş sağlığı ve güvenliği Haberi

Hilti iş sağlığı ve güvenliği

İnşaat el aletlerinin jenerik markası Hilti, İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası’nda en çok iş kazası yaşanan sektörler arasında yer alan inşaatta iş güvenliğinin önemine dikkat çekti. Kullanılan el aletlerinin iş sağlığı ve güvenliği açısından ileri teknolojik şartlara uyumlu, ergonomik ve güvenli olması gerektiğini belirten Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Banu Çetinkol, çalışanların kendi inisiyatiflerine bırakılmaksızın ürünlerin kaynağında önlem prensiplerine uygun olmasının önemini vurguladı.


Dünyada iş kazalarında 3’üncü sırada olan Türkiye’de, kaza ve kayıplar ağırlıklı olarak inşaat sektöründe gerçekleşiyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın verilerine göre; Türkiye’de bir yılda gerçekleşen tüm iş kazalarının yüzde 10’u, sürekli iş göremezliklerin yüzde 25’i ve ölümlü iş kazalarının yüzde 34’ü inşaat işlerinde gerçekleşiyor. İnşaat sektöründeki kazaların yüzde 30’u ise el aletlerinin kullanımı sırasında ortaya çıkıyor. Bu...