19 / 05 / 2024

Hilti’nin net geliri yüzde 10 arttı!

Hilti’nin net geliri yüzde 10 arttı!

Hilti Corporation, inşaat endüstrisine ileri teknoloji çözümler sunmaya devam ediyor.  Hilti, 2017 mali yılı için belirlenen hedeflerin üzerinde bir performans kaydetti. 



Hilti Corporation’ın faaliyet karı yüzde 15, net geliri ise yüzde 10 yükselerek bir önceki yılın rakamlarına kıyasla önemli bir artış kaydetti. 

Hilti Corporation CEO’su Christoph Loos, büyümede markanın inovasyon ve küresel satış ağını güçlendirmek için yaptığı yatırımların büyük etkisi olduğunu ifade ederek, yapı sektörünün dijital dönüşüm sürecine dikkat çekti.  
Hilti Corporation CEO’su Christoph Loos, inşaat ve el aletleri sektörlerindeki güçlü gelişimin yanı sıra markanın son yıllarda inovasyon ve küresel satış ağını güçlendirmek için yaptığı yatırımların etkisiyle kayda değer bir büyüme kaydettiklerini açıkladı. İnşaat sektörünün dijital dönüşümü konusunda önemli gelişmeler yaşandığına dikkat çeken Christoph Loos, “Hilti olarak hali hazırda sunduğumuz çok sayıda dijital çözümle müşterilerimizin verimlilik düzeylerini arttırmalarına yardımcı oluyoruz. Dünyadaki dijital dönüşüm sürecine paralel olarak yatırımlarımıza devam ediyoruz. Gelecekte de bu alanda aktif bir rol üstlenmeyi hedefliyoruz” dedi.
 


Geri Dön