06 / 07 / 2024

Hilti Corporation CEO Christoph Loos

Hilti Corporation CEO Christoph Loos

Hilti Corporation, inşaat endüstrisine ileri teknoloji çözümler sunmaya devam ediyor.  Hilti, 2017 mali yılı için belirlenen hedeflerin üzerinde bir performans kaydetti. 

Hilti’nin net geliri yüzde 10 arttı!

Hilti Corporation, inşaat endüstrisine ileri teknoloji çözümler sunmaya devam ediyor.  Hilti, 2017 mali yılı için belirlenen hedeflerin üzerinde bir performans kaydetti. 

Hilti’nin 4 yeni ürünü sektöre damga vuracak!

İnşaat sektöründe fark yaratan ürünleriyle dikkat çeken Hilti, 4-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirdiği ‘Pazarlama Dalgası’ etkinliği ile 4 yeni ürününü tanıttı.

3. Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği yarın başlıyor!

Hilti, 2016 yılında Hilti mağazalarında 4 kez düzenlenecek olan ‘Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği’nin üçüncüsünü 22-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştiriyor.

Hilti pazara 30 yeni ürün sunacak!

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, 2016 yılı başından bu yana sektörle buluşturduğu inovatif ürünleriyle adından söz ettiriyor.

Cenk Arson, Emaar Türkiye CEO’su oldu!

Dubaili gayrimenkul devi Emaar, uzun süreden bu yana Türkiye operasyonlarını emanet ettiği Ozan Balaban’ın sürpriz ayrılığı sonrasında yeni Türkiye CEO’sunu buldu.

Hilti, sarf malzemeleriyle çok iddialı!

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, inovatif ürünlerinin yanı sıra sarf malzemelerinde de çok iddialı.

İnşaat sektörünün global markası Hilti Red Dot’a 4 ödül!

Hilti Red Dot, Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen “Red Dot Ödülü: 2016 Ürün Tasarımı” töreninde dört ürünü ile ödül aldı. İnşaat ve el aletleri sektörünün önde gelen markalarından olan Hilti, Türkiye pazarında da büyük öneme sahip.

İsmail Bulut, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin CEO'su oldu!

Türkiye’de 51’i entegre, 17’si öğütme tesisi olmak üzere, toplam 68 kuruluşu temsil eden Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin Oğuz Tezmen’in kendi isteği ile ayrılması ile boşalan CEO koltuğuna 25.7.2016 tarihi itibarı ile İsmail Bulut oturdu.

Hilti'ye Red Dot'tan 4 ödül!

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen “Red Dot Ödülü: 2016 Ürün Tasarımı” töreninde dört ürünü ile ödül aldı.

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli CEO'su istifa etti!

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli ismi Emaar'da Bölge CEO'su olarak görev yapan Ozan Balaban, Ağaoğlu CEO'su Önder Halisdemir ve Soyak Holding CEO'luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel görevlerinden istifa etti.

Hilti'den evinin ustası babalara yeni ürün!

İnşaat el aletleri sektörünün önde gelen markası Hilti’nin yeni ürünü Hilti TE 3 Delici Kırıcı, küçük delim ve kırım işlerinde evinin ustası babaların en büyük yardımcısı olacak.

Hilti Çivi Çakma Makinası'na 2 ödül!

Betona ve çeliğe çivi çakabilen dünyanın ilk sadece batarya ile çalışan Hilti Çivi Çakma Makinası Red Dot 2016 ve iF Product Design 2016 ödüllerine layık görüldü.

Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği 11 Haziran'da!

Hilti, 2016 yılında Hilti Center’larda 4 kez düzenlenecek olan ‘Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği’nin ikincisini 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştiriyor.

Hilti Corporation CEO Christoph Loos Haberi

Hilti Corporation CEO Christoph Loos

Hilti Corporation’ın faaliyet karı yüzde 15, net geliri ise yüzde 10 yükselerek bir önceki yılın rakamlarına kıyasla önemli bir artış kaydetti. 

Hilti Corporation CEO’su Christoph Loos, büyümede markanın inovasyon ve küresel satış ağını güçlendirmek için yaptığı yatırımların büyük etkisi olduğunu ifade ederek, yapı sektörünün dijital dönüşüm sürecine dikkat çekti.  
Hilti Corporation CEO’su Christoph Loos, inşaat ve el aletleri sektörlerindeki güçlü gelişimin yanı sıra markanın son yıllarda inovasyon ve küresel satış ağını güçlendirmek için yaptığı yatırımların etkisiyle kayda değer bir büyüme kaydettiklerini açıkladı. İnşaat sektörünün dijital dönüşümü konusunda önemli gelişmeler yaşandığına dikkat çeken Christoph Loos, “Hilti olarak hali hazırda sunduğumuz çok sayıda dijital çözümle müşterilerimizin verimlilik düzeylerini arttırmalarına yardımcı oluyoruz. Dünyadaki dijital dönüşüm sürecine paralel olarak yatırımlarımıza devam ediyoruz. Gelecekte...