06 / 07 / 2024

Hiltinin net geliri

Hiltinin net geliri

Hilti Corporation, inşaat endüstrisine ileri teknoloji çözümler sunmaya devam ediyor.  Hilti, 2017 mali yılı için belirlenen hedeflerin üzerinde bir performans kaydetti. 

Bizim Toptan, yılın ilk çeyreğinde 4,5 milyar lira net satış geliri elde etti!

Bizim Toptan, 2023'ün ilk çeyreğinde, net satış gelirlerini bir önceki senenin aynı dönemiyle kıyaslandığında yüzde 91,5 artırarak, büyümesine devam etti. İşte ayrıntılar...

Fed'in net kârı geçtiğimiz sene geriledi!

Fed'in net geliri, yüksek faiz maliyetleri nedeniyle geçen yıl 49.1 milyar dolar düşerek 58.8 milyar dolara geriledi.

Facebook'un geliri yüzde 29 arttı!

Facebook'un geliri üçüncü çeyrekte yüzde 29 artışla 17,7 milyar dolara yükseldi, net karı da 6,1 milyar dolar oldu.

TOKİ hane halkı geliri nasıl hesaplanır 6 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ hane halkı geliri nasıl hesaplanır? Hane halkı geliri brüt maaş üzerinden mi, net maaş üzerinden mi yapılır? Gelir hesaplaması illere göre değişiyor mu? TOKİ, başvuru yapanların maaş hesaplamalarını nasıl yapıyor? İşte TOKİ hane halkı geliri nasıl hesaplanır 6 soruda tüm detaylarıyla...

Hilti’nin net geliri yüzde 10 arttı!

Hilti Corporation, inşaat endüstrisine ileri teknoloji çözümler sunmaya devam ediyor.  Hilti, 2017 mali yılı için belirlenen hedeflerin üzerinde bir performans kaydetti. 

Çimsa'nın 1 yıllık net satış geliri 1 milyar 170 milyon TL!

Çimento ve yapı malzemeleri üreticisi Çimsa, 2016 yılı finansal verilerini açıkladı. Çimsa'nın 12 aylık net satış geliri 1 Milyar 170 Milyon TL oldu.

Akçansa’nın 9 aylık satış geliri 1,071 milyon TL!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2015 yılının ilk 9 aylık döneminde 1,071 milyon TL satış geliri elde ettiğini açıkladı. Şirketin 2015’in 9 aylık dönem net karı ise 218,5 milyon TL oldu.

Akçansa’nın altı aylık satış geliri 710 milyon TL!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2015 yılının ilk 6 aylık döneminde 710 milyon TL satış geliri elde ettiğini açıkladı. Şirketin 2015’in ilk yarısındaki dönem net karı ise 147,4 milyon TL oldu.

Akfen GYO 30 Haziran itibariyle 14.1 milyon TL net kâr yaptı!

Akfen GYO, 30 Haziran 2014 itibarıyla 14.1 milyon TL net kâr açıkladı. Akfen GYO'nun ilk yarıdaki konsolide kira geliri, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 23 artışla 24.7 milyon TL oldu.

Akfen GYO'nun kira geliri yüzde 23 arttı!

Ekonomik şehir otelciliği alanında faaliyet gösteren Akfen GYO, 2014'ün ilkyarısında 14.1 milyon TL net kâr gerçekleştirdi. Şirketin konsolide kira geliri de bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 23 artışla 24.7 milyon TL'ye çıktı.

Akfen GYO'nun 1. yarı yılda net karı 14,1 milyon TL!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2014 yılının ilk yarısında 14,1 milyon TL net kar açıkladı. Akfen GYO'nun konsolide kira geliri bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 23 artışla 24,7 milyon liraya çıktı.

Kira geliri vergilendirilmesinde net yerine brüt tutarı baz alınacak!

Maliye’nin, hazırladığı yeni Gelir Vergisi taslağında kira vergilerinin istisnası için uygulayacağı 94 bin liralık gelirde ‘net’ yerine ‘brüt’ tutarı baz alacak. Uygulama kazanılmayan gelirler üzerinden vergi ödenmesine yol açacak...

Dairenin net kullanım alanı nasıl hesaplanır?

Dairelerin alan hesaplamalarında iki ayrı formül kullanılıyor. Bunlardan biri net kullanım alanını söylerken, diğeri brüt alan oluyor. Peki dairenin net kullanım alanı nasıl hesaplanır? İşte yanıtı...

Hiltinin net geliri Haberi

Hiltinin net geliri

Hilti Corporation’ın faaliyet karı yüzde 15, net geliri ise yüzde 10 yükselerek bir önceki yılın rakamlarına kıyasla önemli bir artış kaydetti. 

Hilti Corporation CEO’su Christoph Loos, büyümede markanın inovasyon ve küresel satış ağını güçlendirmek için yaptığı yatırımların büyük etkisi olduğunu ifade ederek, yapı sektörünün dijital dönüşüm sürecine dikkat çekti.  
Hilti Corporation CEO’su Christoph Loos, inşaat ve el aletleri sektörlerindeki güçlü gelişimin yanı sıra markanın son yıllarda inovasyon ve küresel satış ağını güçlendirmek için yaptığı yatırımların etkisiyle kayda değer bir büyüme kaydettiklerini açıkladı. İnşaat sektörünün dijital dönüşümü konusunda önemli gelişmeler yaşandığına dikkat çeken Christoph Loos, “Hilti olarak hali hazırda sunduğumuz çok sayıda dijital çözümle müşterilerimizin verimlilik düzeylerini arttırmalarına yardımcı oluyoruz. Dünyadaki dijital dönüşüm sürecine paralel olarak yatırımlarımıza devam ediyoruz. Gelecekte...