26 / 05 / 2024

hilti jenerik marka

hilti jenerik marka

“Üstün Performans ve Üstün Dayanıklılık” taahhüdüyle global inşaat el aletleri pazarının lider şirketleri arasında yer alan Hilti, dünyada ve Türkiye’de “jenerik marka” konumunda.

Hilti Türkiye'den 'Galata Kulesi' açıklaması!

Dünyada ve Türkiye’de “jenerik marka” konumundan bulunan Hilti Türkiye, Galata Kulesi restorasyon çalışmalarıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Hilti inşaatta iş güvenliğine dikkat çekti!

İnşaat el aletlerinin jenerik markası Hilti, inşaatta iş güvenliğinin önemini vurguladı. Hilti’nin Türkiye ve Orta Asya Genel Müdürü Sebastian Barth, iş kazalarının nedenlerini anlattı.

Hilti 2017’de 4 mağaza açacak!

Global inşaat endüstrisinin jenerik markası Hilti, Samsun ve Bursa’daki ilk mağazalarını açarken, yenilediği İstanbul Maltepe’deki mağazasının kapasitesini de üç kat artırdı. Hilti, 2017’de dört yeni mağaza daha açarak 15 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Hilti pazara 30 yeni ürün sunacak!

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, 2016 yılı başından bu yana sektörle buluşturduğu inovatif ürünleriyle adından söz ettiriyor.

Hilti, sarf malzemeleriyle çok iddialı!

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, inovatif ürünlerinin yanı sıra sarf malzemelerinde de çok iddialı.

Hilti'ye Red Dot'tan 4 ödül!

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen “Red Dot Ödülü: 2016 Ürün Tasarımı” töreninde dört ürünü ile ödül aldı.

Hilti Türkiye mağaza sayısını ikiye katlıyor!

Global inşaat endüstrisinin jenerik markası Hilti, 10 ülkenin bağlı olduğu bölgesel üs Türkiye’deki mağaza sayısını 2016 yılında ikiye katlamaya hazırlanıyor. Üç yeni mağaza açan Hilti Türkiye, “Hilti Center" mağazalarının sayısını dokuza çıkardı.

Hilti'den iş sağlığı ve güvenliği inovasyonu!

İnşaat el aletlerinin jenerik markası Hilti, İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası’nda en çok iş kazası yaşanan sektörler arasında yer alan inşaatta iş güvenliğinin önemine dikkat çekti.

Sebastian Barth, Hilti Türkiye'nin Genel Müdürü oldu!

İnşaat el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti bünyesinde 6 yıl boyunca farklı bölgelerde yönetici olarak görev yapan Sebastian Barth, 10 ülkenin bağlı olduğu bölgesel üs konumunda olan Hilti Türkiye’nin Yeni Genel Müdürü oldu.

Hilti, dünyada jenerik marka konumunda!

Hilti markasının, ürünün adının yerine geçerek jenerik özelliğini kazanması nedeniyle, iş sağlığı ve güvenliğine yönelik olarak, diğer markalardan kaynaklı kazalarda kullanılan el aletlerinin adı, medyada Hilti olarak geçebilmektedir.

Hilti’nin yeni ürünü Türkiye pazarında!

Global inşaat endüstrisine ileri teknoloji çözümler ile yüksek katma değer sağlayan jenerik marka Hilti’nin yeni ürünlerinden Hilti DX 2 Barutlu Çivi Çakma Tabancası artık Türkiye pazarında.

Dilara Tahiroğlu, Hilti Türkiye’nin Stratejik Pazarlama Müdürü oldu!

Kariyerine satış, pazarlama ve yönetim danışmanlığı alanlarında yön veren ve uzmanlaşan Dilara Tahiroğlu, inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti Türkiye’nin Stratejik Pazarlama Müdürlüğü görevine getirildi.

Hilti dünyada jenerik marka konumunda!

“Üstün Performans ve Üstün Dayanıklılık” taahhüdüyle global inşaat el aletleri pazarının lider şirketleri arasında yer alan Hilti, dünyada ve Türkiye’de “jenerik marka” konumunda.

hilti jenerik marka Haberi

hilti jenerik marka

“Üstün Performans ve Üstün Dayanıklılık” taahhüdüyle global inşaat el aletleri pazarının lider şirketleri arasında yer alan Hilti, dünyada ve Türkiye’de “jenerik marka” konumunda.


Hilti markasının,ürünün adının yerine geçerek jenerik özelliğini kazanması nedeniyle,iş sağlığı ve güvenliğine yönelik olarak, diğer markalardan kaynaklı kazalarda kullanılan el aletlerinin adı, medyada Hilti olarak geçiyor. Hilti markasıyla hiçbir ilgisi olmayan bu durum, markayı kamuoyunda haksız yere zor durumda bırakan yanlış anlamalara neden oluyor.


Kullanıcıların sağlık ve güvenliğini korumak için Ar-Ge’ye ciddi boyutta yatırımlar yaparak yeni teknolojiler ve patentli sistemler geliştiren Hilti’nin ürün gamı içinde;kırıcı-deliciler, akülü sistemler, direkt tespit sistemleri, dübel sistemleri, elmaslı delme-kesme sistemleri, barutlu ve gazlı çivi çakma sistemleri, kesme ve taşlama sistemleri ve lazerli ölçme sistemleri ile yapılarda yangın güvenliği amacıyla kullanılan pasif yangın durdurucu...