23 / 07 / 2024

hilti lazermetre Pulse Power

hilti lazermetre Pulse Power

Hilti, inşaat profesyonellerine sunduğu hem dış hem de iç mekan ölçümleri için ideal lazermetreleriyle dikkat çekiyor. Hilti Lazermetreler, Pulse Power teknolojisi sayesinde 1 mm hassasiyetinde ölçüm yapabiliyorlar.

İnşaat sektöründe yeni dönem: Yapılar artık akıllı metodojiler ile güçlendirilecek!

İnşaat teknolojilerinin öncü temsilcilerinden Hilti, özellikle de güçlendirme çalışmalarında öne çıkan ürün gamıyla Türkiye’deki projelere çözüm ortaklığı yapıyor. Hilti mühendislik ekibi ise yapı sistemlerinin depremlerde nasıl davrandığını analiz etmek için kapsamlı sismik araştırmalar gerçekleşti

Türkiye’nin inşaat endüstrisindeki konumunu güçlendirecek stratejik adım!

İnşaat teknolojilerinde yaptığı inovasyonlar ile inşaat profesyonellerinin çözüm ortağı olan Hilti, 2023 yılında ileri teknoloji birçok ürünü ve dijital çözümü Türkiye’ye kazandırarak inşaat projelerinde yeniliklere öncülük etmeye devam ediyor. 

Este Pulse Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Este Pulse Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şimşek tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe dijitalleşme verimlilik ve iş güvenliği sağlıyor! 

Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmetcan Tufan, inşaat sektöründe öne çıkan dijital trendler ve uygulamalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Arama kurtarma çalışmaları için inşaat malzemeleri deprem bölgesine gönderiliyor!

Arama kurtarma ekiplerinin deprem bölgesinde kullanabilmesi için temin edilen 250 duvar kırıcı (hilti) ile 1 arazi aracı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) askeri kargo uçağı ile Adana'ya gönderildi.

17 Ağustos yaklaşırken… İşte depremin yıkıcı etkilerini azaltan teknolojiler

Geliştirilen inşaat teknolojilerinin depreme karşı dayanıklı şekilde yapılaşmasında büyük önem taşıdığının belirten Hilti Türkiye Genel Müdürü Banu Deniz Çetinkol, 17 Ağustos Marmara Depremi'nin yıl dönümü haftasında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Jıngjıng Lı ve The Pulse Of Fate Immıgration L.L.C. ortaklığında kuruldu.

Pulse Mühendislik Makine İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Pulse Mühendislik Makine İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akgün tarafından kuruldu.

Kripto paralar ve blok zincir yatırımcıların ilgi odağı!

Kripto paralar ve blok zincir yatırımcıların ilgi odağı oldu. KPMG’nin hazırladığı ‘Pulse of Fintech’ raporuna göre,

Hilti geleceğin dayanıklı binalarını bugünden inşa ediyor!

İnovasyonu ve ileri teknolojisi ile inşaat sektörüne yüksek katma değerli ürünler sunan Hilti, yapıların performansını artırmak ve iyileştirmek için çalışıyor.

Hilti’den depremlerin yıkıcı etkilerini azaltan teknolojiler!

İnovasyonu ve ileri teknolojisi ile inşaat sektörüne yüksek katma değerli ürünler sunan Hilti, yapı elemanlarını sabitleyen C2 sismik onayına sahip dübelleri ile meydana gelen depremin olası hasarlarını azaltıyor.

Kaçak kat çıkılan Pir Mehmed Çeşmesi’nde restorasyon tamamlandı!

Üzerine kaçak kat çıkılan, kitabesi ve su yalağı çalınan, büyük bir kısmı hilti ve balyoz darbeleriyle yıkımı gerçekleşen İstanbul Karaköy’de bulunan Pir Mehmed Çeşmesi’nde başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

hilti lazermetre Pulse Power Haberi

hilti lazermetre Pulse Power

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, tasarım ödüllü lazermetre ürünleriyle her türlü ölçüme kolaylık getiriyor. Lazermetreleriyle hem dış hem de iç mekan ölçümlerine olanak sağlayan Hilti, ölçümlerde pratiklik ve güvenilir bir performans sunuyor. PD-E ve PD-I ürünlerinde Pulse Power teknolojisi kullanan Hilti, bu ürünleri sayesinde 1 mm hassasiyetinde ölçüm yapmayı mümkün kılıyor.


Açık alanda 200 metreye kadar ölçüm

Dış mekan ölçümleri için mükemmel bir çözüm sunan Hilti PD-E Lazermetre, 360 derece açı sensörü, dış ortam modu ve optik dürbünüyle pratik bir çalışma vadediyor. Grafik ekran ve ikonlar sayesinde ölçüm fonksiyonlarına kolay ulaşım sağlayan Hilti PD-E Lazermetre, otomatik kulakçık tanıma ve kısayol ikonlarıyla kullanım kolaylığı sunuyor. Suya ve toza dayanıklı olan Hilti PD-E Lazermetre, LED ışıkları sayesinde referans noktasını...