05 / 05 / 2024

Hilti sarf malzemeleri

Hilti sarf malzemeleri

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, inovatif ürünlerinin yanı sıra sarf malzemelerinde de çok iddialı.

Savory Tekstil İnşaat Kırtasiye Sarf Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savory Tekstil İnşaat Kırtasiye Sarf Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kalanbak tarafından kuruldu.

Artık süt bulmakta zorlanacağız! Süt krizi geliyor

Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru, artış gösteren yem, işçilik, enerji ve diğer sarf malzemeleri sonucunda USK’nın Temmuz ayı için yapmış olduğu hesaplamada 1 litre çiğ sütün üretim maliyetinin 7. 22’ye yükseldiğini anımsattı.

Solunum cihazı ihracatında ön izin şartı kaldırıldı!

Solunum cihazları ve bunların sarf malzemeleri, ihracı ön izne bağlı mallar listesinden çıkarılırken, etil alkol, kolonya, dezenfektan ve hidrojen peroksit ihracatında kayıt ve izin uygulamasına son verildi.

Hilti ile inşaatta büyük fark yaratan küçük ayrıntılar!

Ar-Ge temelli kaliteli ürünleriyle inşaat sektörüne yüksek katma değer sağlayan Hilti, kırıcı deliciler, çivi çakma sitemleri, vidalama çözümleri, elmaslı delme-kesme sistemleri gibi pek çok inovatif ürününün yanı sıra sarf malzemelerinde de çok iddialı.

Hilti İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Hilti İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi 8 Ağustos 2017'de 9 milyon 542 bin TL sermaye ile açıldı.

Hilti İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Hilti İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi Başakşehir'de 9 milyon 542 bin TL sermaye ile 8 Ağustos 2017'de açıldı.

Hilti, sarf malzemeleriyle çok iddialı!

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, inovatif ürünlerinin yanı sıra sarf malzemelerinde de çok iddialı.

Van'a medikal sarf malzemeleri üretmek üzere fabrika kuruluyor!

Kayserili Sera Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, medikal sarf malzemeleri üretmek üzere Van Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika kuracağı belirtildi. ı Necmettin Çok ile birlikte son durumu gözden geçirmek üzere bir araya gelindi

Ay Mimari Tasarım Yapı ve İnşaat Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ay Mimari Tasarım Yapı ve İnşaat Malzemeleri Anonim Şirketi, Yasin Şuşoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Şubat'ta Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi, 48. Sokak'ta kuruldu.

Emfa Orman Ürünleri İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emfa Orman Ürünleri İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Serkan Sarımehmetoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Demir Alp Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Metal ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Alp Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Metal ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Türkmen Soylu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta kuruldu.

ZKR İnşaat Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZKR İnşaat Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zikri Durmuş tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta Esenler, Fatih Caddesi, No:8/C'de kuruldu.

Yapı-İnşaat Malzemeleri-Teknolojileri Zirvesi kapsamında 500 Arap şirketi Çeşme'ye geliyor!

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği (TURAB) İzmir Şubesi, 28-30 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenleyeceği "Yapı-İnşaat Malzemeleri & Teknolojileri Zirvesi" kapsamında 500 Arap firmasını Çeşme'de Türk meslektaşlarıyla buluşturacak.

Hilti sarf malzemeleri Haberi

Hilti sarf malzemeleri

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, inovatif ürünlerinin yanı sıra sarf malzemelerinde de çok iddialı. Kırım ve delim uçları, aşındırıcılar, bıçaklar gibi sarf malzemeleri ile sektörde fark yaratan Hilti, ‘küçük şeyler büyük farklar yaratır’ diyerek kullanıcılarıyla buluşturduğu sarf malzemelerinin kalitesine dikkat çekiyor.



Ar-Ge temelli kaliteli ürünleriyle inşaat sektörüne yüksek katma değer sağlayan Hilti, sarf malzemeleri ile de öne çıkıyor. Delim ve kırım uçları, aşındırıcılar, bıçaklar, kesme taşları gibi sarf malzemelerini müdavimleriyle buluşturan ve Hilti makinalarında orijinal Hilti sarf malzemeleri kullanmanın performans artışı sağladığına dikkat çeken Hilti, ürünlerinin kalitesiyle sektörde fark yaratıyor.


Donatılı betonda delim için Hilti TE-CX ve TE-YX


Sert ve dayanıklı elmas kafa yapısı ve 4 kesim kenarı özellikleriyle yüksek hızlı performansı sayesinde piyasanın en fazla dübel deliği...