02 / 05 / 2024

Hilti şubeleri

Hilti şubeleri

İleri teknolojiye sahip inovatif ürün ve hizmetleriyle inşaat el aletleri sektörüne yön veren Hilti, İstanbul’da Ümraniye Nato yolu ve Başakşehir’de iki yeni mağaza açtı.

Hilti, İzmir'deki yeni mağazasının açılışını yaptı!

Kaba inşaat, ince işler, mekanik, enerji ve endüstri sektöründe çalışan profesyonellere yönelik ürün ve hizmetler sunan, inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti, İzmir'deki mağazasının yeni lokasyonunda açılış düzenledi

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

Hilti geleceğin dayanıklı binalarını bugünden inşa ediyor!

İnovasyonu ve ileri teknolojisi ile inşaat sektörüne yüksek katma değerli ürünler sunan Hilti, yapıların performansını artırmak ve iyileştirmek için çalışıyor.

Hilti’den depremlerin yıkıcı etkilerini azaltan teknolojiler!

İnovasyonu ve ileri teknolojisi ile inşaat sektörüne yüksek katma değerli ürünler sunan Hilti, yapı elemanlarını sabitleyen C2 sismik onayına sahip dübelleri ile meydana gelen depremin olası hasarlarını azaltıyor.

Galata Kulesi'ndeki 'hilti'li restorasyona soruşturma!

Galata Kulesi'nde hilti ile restorasyon yapıldığı görüntülerinin ortaya çıkmasından sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı...

Hilti Türkiye'den 'Galata Kulesi' açıklaması!

Dünyada ve Türkiye’de “jenerik marka” konumundan bulunan Hilti Türkiye, Galata Kulesi restorasyon çalışmalarıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Vefik Alp: Galata Kulesi’nin ‘Hilti’li restorasyonu büyük suçtur!

Galata Kulesi’nin ‘Hilti’li restorasyonuyla ilgili açıklama yapan Yüksek Mühendis Mimar ve Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, çalışmaların büyük bir suç olduğunu söyledi.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Hilti’nin net geliri yüzde 10 arttı!

Hilti Corporation, inşaat endüstrisine ileri teknoloji çözümler sunmaya devam ediyor.  Hilti, 2017 mali yılı için belirlenen hedeflerin üzerinde bir performans kaydetti. 

Hilti ON!Track uygulaması inşaat sektörüne kolaylık sağlıyor!

  İnşaat sektörüne yüksek katma değer sağlayan Hilti, inşaat profesyonellerinin en büyük sorunlarından biri olan ekipman yönetimi konusunda geliştirdiği ON!Track uygulamasıyla sektöre büyük bir kolaylık sunuyor. 

Hilti Radyo-Şarj Cihazı ile şantiyelerden müzik sesleri yükselecek!

Hilti'den yeni bir ürün daha. Artık şantiyelerden müzik sesleri yükselecek. Hilti, yeni ürünü olan Radyo-Şarj Cihazı’nı sektör profesyonelleriyle buluşturuyor.

Lale Güven Emanetoğlu Hilti'nin insan kaynakları direktörü oldu!

Hilti’de yeni bir görev değişikliği gerçekleşti. Lale Güven Emanetoğlu, Hilti Türkiye ve Orta Asya’nın insan kaynakları direktörü oldu. 

Hilti ile inşaatta büyük fark yaratan küçük ayrıntılar!

Ar-Ge temelli kaliteli ürünleriyle inşaat sektörüne yüksek katma değer sağlayan Hilti, kırıcı deliciler, çivi çakma sitemleri, vidalama çözümleri, elmaslı delme-kesme sistemleri gibi pek çok inovatif ürününün yanı sıra sarf malzemelerinde de çok iddialı.

Hilti 2018’de 3 yeni açılış hedefliyor!

İleri teknolojiye sahip inovatif ürün ve hizmetleriyle inşaat el aletleri sektörüne yön veren Hilti, İstanbul’da Ümraniye Nato yolu ve Başakşehir’de iki yeni mağaza açtı.

Hilti şubeleri Haberi

Hilti şubeleri

Kaba inşaat, ince işler, mekanik, elektrik, enerji ve endüstri sektöründe çalışan profesyonellere yönelik ürün ve hizmetler sunan Hilti, Türkiye’deki mağazalarına yenilerini eklemeye devam ediyor. 4 Ağustos Cuma günü İstanbul Ümraniye Nato yolu ve Başakşehir’de iki yeni mağaza daha açan Hilti, açılışa özel uyguladığı sürpriz indirimler ve hediyelerle ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü.


Hilti’nin dijital anlamda donanımlı olarak tasarlanan yeni mağazaları ile birlikte Türkiye’deki mağaza sayısını 13’e çıkardığını belirten Hilti Türkiye ve Orta Asya Pazarlama Direktörü Talat Özkan, 2018 yılında üç yeni mağaza daha açmayı planladıklarını açıkladı. Son yıllarda mağaza sayısını hızla artıran Hilti Türkiye’nin mağazalardaki çalışan sayısının da son iki yılda iki katına ulaştığını ifade eden Talat Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü;


“Şu anda merkez ofisimiz ve 5 büyük ilde konumlanan bölge müdürlüklerimizin...