03 / 05 / 2024

Hilti tsarım

Hilti tsarım

İnşaat endüstrisinin global jenerik markası olan Hilti, 2014 yılında “ Endüstri ” dalında Red Dot Design Award 2014 ve iF Product Design Award 2014’te ödülleri topladı.

Türkiye’nin inşaat endüstrisindeki konumunu güçlendirecek stratejik adım!

İnşaat teknolojilerinde yaptığı inovasyonlar ile inşaat profesyonellerinin çözüm ortağı olan Hilti, 2023 yılında ileri teknoloji birçok ürünü ve dijital çözümü Türkiye’ye kazandırarak inşaat projelerinde yeniliklere öncülük etmeye devam ediyor. 

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

Vefik Alp: Galata Kulesi’nin ‘Hilti’li restorasyonu büyük suçtur!

Galata Kulesi’nin ‘Hilti’li restorasyonuyla ilgili açıklama yapan Yüksek Mühendis Mimar ve Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, çalışmaların büyük bir suç olduğunu söyledi.

Hilti Radyo-Şarj Cihazı ile şantiyelerden müzik sesleri yükselecek!

Hilti'den yeni bir ürün daha. Artık şantiyelerden müzik sesleri yükselecek. Hilti, yeni ürünü olan Radyo-Şarj Cihazı’nı sektör profesyonelleriyle buluşturuyor.

Hilti’den yapı güvenliğini artıran inovatif dübeller!

İnşaat sektörüne pek çok farklı kategoride çözüm sunan Hilti, RE 500v3 ve RE 100 Kimyasal Dübel ile HST3 ve HST2 Klipsli Dübel ürünleriyle yapı güvenliğine katkı sağlıyor.

Hilti inşaatta iş güvenliğine dikkat çekti!

İnşaat el aletlerinin jenerik markası Hilti, inşaatta iş güvenliğinin önemini vurguladı. Hilti’nin Türkiye ve Orta Asya Genel Müdürü Sebastian Barth, iş kazalarının nedenlerini anlattı.

Hilti'den C2 sismik onaylı dübeller!

Hilti, deprem ülkesi Türkiye için C2 sismik onayına sahip, yapı elemanlarını sabitleyen dübelleri geliştirdi. Depremin olası hasarlarını azaltmaya yardım sağlıyor.

İnşaat sektörünün global markası Hilti Red Dot’a 4 ödül!

Hilti Red Dot, Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen “Red Dot Ödülü: 2016 Ürün Tasarımı” töreninde dört ürünü ile ödül aldı. İnşaat ve el aletleri sektörünün önde gelen markalarından olan Hilti, Türkiye pazarında da büyük öneme sahip.

Hilti'ye Red Dot'tan 4 ödül!

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen “Red Dot Ödülü: 2016 Ürün Tasarımı” töreninde dört ürünü ile ödül aldı.

Hilti'den evinin ustası babalara yeni ürün!

İnşaat el aletleri sektörünün önde gelen markası Hilti’nin yeni ürünü Hilti TE 3 Delici Kırıcı, küçük delim ve kırım işlerinde evinin ustası babaların en büyük yardımcısı olacak.

Sebastian Barth, Hilti Türkiye'nin Genel Müdürü oldu!

İnşaat el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti bünyesinde 6 yıl boyunca farklı bölgelerde yönetici olarak görev yapan Sebastian Barth, 10 ülkenin bağlı olduğu bölgesel üs konumunda olan Hilti Türkiye’nin Yeni Genel Müdürü oldu.

Marmaris Kalesi’nin duvarları klima takılması için hilti ile delindi!

Yapımı milattan önce 2 binli yıllara dayanan Marmaris Kalesi’nin duvarları klima takılması için hilti ile delindi. Uzmanlar, müze olarak da hizmet veren tarihi yapıdaki çalışmalara tepki gösterdi

Hilti Lazermetre,1 mm hassasiyetinde ölçüm yapabiliyor!

Hilti, inşaat profesyonellerine sunduğu hem dış hem de iç mekan ölçümleri için ideal lazermetreleriyle dikkat çekiyor. Hilti Lazermetreler, Pulse Power teknolojisi sayesinde 1 mm hassasiyetinde ölçüm yapabiliyorlar.

Hilti tsarım Haberi

Hilti tsarım

Ürünlerini tasarlarken güvenliği ve kullanım kolaylığını en üst seviyede tutan inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti, 2014 yılında “Endüstri” dalında Red Dot Design Award 2014 ve iF Product Design Award 2014’te ödülleri topladı. Kırıcı Delici Ailesi ve Lazermetreleri ile “endüstri” dalında Uluslararası Jüri iF Product Design Gold ve Red Dot: Best of the Best ödüllerini alan Hilti, her yıl ortalama 30 ürün lansmanı yapıyor ve satışlarının yüzde 30’unu yeni ürünlerinden sağlıyor. Hilti, geliştirdiği teknolojiyi ve ürünlerindeki başarısını, dünya çapında her gün gerçekleştirdiği 200 bin müşteri ziyaretine borçlu.



Titreşimi yüzde 70 azaltan, tozun yüzde 99‘unu emen Hilti Kırıcı Deliciler


Ödüllü Hilti TE 70 / TE 70-D / TE 70-ATC Kırıcı-Delici Ailesi, AVR (Active Vibration Reduction /Aktif Titreşim Azaltma) özelliği ile titreşimi yüzde...