29 / 04 / 2024

Hilton Atina satış

Hilton Atina satış

Yunanistan’da turizm alanındaki yatırımlarını sürdüren Doğuş Grubu, başkent Atina’daki Hilton Oteli'ni satın alıyor.

Hilton Grand Vacations, Bluegreen Vacations'ı borçları dahil 1,5 milyar dolara satın alıyor!

Amerikalı tatil mülkü işletmecisi Hilton Grand Vacations'ın Bluegreen Vacations'ı borçları dahil 1,5 milyar dolarlık bir anlaşmayla satın alacağı ifade edildi.

Bodrum Hilton Türkbükü Oteli'nin satışı nasıl yapıldı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un Bodrum'da bulunan Hilton Türkbükü'nü satın almıştı. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Serpil Yılmaz bugünkü köşe yazısında bu satışı kaleme aldı...

Ersoy Otelcilik, Bodrum Hilton Türkbükü’nü satın aldı!

Kültür ve Turizm Bakanı'nın sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un 2011'de hizmete açtığı Bodrum Hilton Türkbükü Oteli satın aldı.

Ferit Şahenk Atina’daki marinayı satıyor!

Yatırımlarını devretmeye başlayan Doğuş Grubu, Atina Flisvos’taki payını ortağı Lamda Develompent SA’ya sattı...

Aydın Doğan, Hilton İstanbul Bosphorus Oteli satıyor!

Hilton İstanbul Bosphorus Oteli'ni Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 255.5 milyon dolara satın alan iş insanı Aydın Doğan, 500 odalı oteli satışa çıkardı.

Elefterios Venizelos Havalimanı'nın yüzde 30'u satılacak!

Yunanistan'ın en büyük havalimanı olan ve 2001 yılında 2.1 milyar euroya maliyetle inşa edilen Atina'nın Elefterios Venizelos Uluslararası Havalimanı'nın yüzde 30'u satılacak.

Atina Havalimanı'nın yüzde 30'u satılıyor!

Yunanistan'ın en büyük havalimanı olan ve 2001'de 2.1 milyar Euro maliyetle inşa edilen Atina'nın Elefterios Venizelos Uluslararası Havalimanı'nın sahibi olan kamu - özel teşekkülü AIA'nın yüzde 30'u özelleştirilecek. Yunan Özelleştirme İdaresi TAIPED 30 Eylül'e kadar talep toplayacak.

FuzulEv’in 2019 satış vizyon ve strateji toplantısı yapıldı!

FuzulEv’in 2019 satış vizyon ve strateji toplantısı 1-4 Nisan tarihleri arasında Mersin Hilton Hotel’de "Birlikte Kazanacağız, Birlikte Büyüyeceğiz" sloganıyla gerçekleştirildi.

TURYAP'tan 619.7 milyon TL'ye satılık 100 gayrimenkul!

TURYAP, birçok inşaat şirketinin markalı konut projelerini 619 milyon 764 bin 296 TL'ye 13'üncü Gayrimenkul Fuarı'nda satışa sunacak. Fuar, 24 Mart 2019 günü Hilton Bosphorus Convention Center Etkinlik Salonu'nda düzenlenecek.

Türkler Yunanistan'da gayrimenkul satın alıp kiraya veriyor!

Yunanistan, ülkeye para girişini arttırmak için ‘Altın Vize’ uygulamasının kapsamını genişletiyor. 400 bin Euro’luk yatırım yapan bölgede oturma izni alabiliyor. Türkler özellikle Atina'da gayrimenkul satın alıp kiraya veriyor.

Turyap Franchise Atina temsilciliği ile emlak sektörü canlanacak!

TURYAP Franchise Satış Müdürü Sezer İkizoğlu: "Atina temsilciliğimizden sonra burada yaşayan Türklerden ve orada yaşayan Yunanlardan gelen ev alma talepleri emlak piyasasının da canlanması adına iyi bir gelişme oldu. İnanıyoruz ki önümüzdeki aylarda bu talepler iki katına çıkacak" dedi.

Doğuş Grubu Atina'daki Hilton Oteli'nin sahibi oldu!

Doğuş Grubu, Yunan ortağıyla birlikte 142 milyon euro karşılığında Hilton Otelinin yüzde 97,3`lük hissesinin sahibi oldu.

Ömer Bey'in haremi 24 milyon Euro'ya satıldı!

Osmanlı döneminde Atina’nın güneyindeki Karistos bölgesine vali atanan Ömer Bey’in haremine ev sahipliği yapan, zaman içinde Picasso’nun torunu tarafından satın alınan Petalioi adacığı 24 milyon euroya el değiştirdi

Hilton Atina satış Haberi

Hilton Atina satış


Yunanistan’da turizm alanındaki yatırımlarını sürdüren Doğuş Grubu, başkent Atina’daki Hilton Oteli'ni satın alıyor.


Alınan bilgiye göre, İon Otelcilik İşletmeleri’ne ait olan ancak, hisselerinin yüzde 97,3’ünü Yunan Alpha Bank’ın elinde bulundurduğu Hilton Oteli'nin satışıyla ilgili teklif mektuplarının açıldığı ve yapılan değerlendirme sonucunda en yüksek fiyatı veren Doğuş Grubu’na ait D-Marine İnvestments Holding B.V ve Yunan Costa Navarino Messinia Turizm İşletmeleri A.E’den (TEMES) oluşan konsorsiyumun tercih edildiği bildirildi.


Yunan medyasına yansıyan haberlerde, ihaleyi gerçekleştiren ilgili bankanın sonuç raporunun ardından satış işleminin tamamlanması için Alpha Bank ile yatırımcı konsorsiyum arasındaki özel görüşmelerin başlatıldığı bildirildi. 


AB, Yunanistan’a olan mali yardımı kapsamında ön koşul olarak Yunan bankalarının bankacılık faaliyetlerinin dışındaki tüm faaliyetlerini sonlandırmalarını istemişti.


Ferit Şahenk liderliğindeki Doğuş Grubu, daha önce başkent Atina'nın da içerisinde bulunduğu Attiki bölgesinde...