05 / 05 / 2024

Hilton Bomonti Otelde yangın

Hilton Bomonti Otelde yangın

Şişli'de bulunan Hilton Bomonti Otel'de yangın çıktı. Görgü tanıkları yangın yerine intikal eden itfaiye ekiplerinin hızla müdahale ettiğini ve yangının kontrol altına alınmaya başlandığını bildirdi.

100. INTERCEM Konferansı 24-26 Haziran'da İstanbul'da! 

Dünya çimento sektörünü bir araya getiren INTERCEM Konferansı yüzüncü kez 24-26 Haziran 2019 tarihlerinde İstanbul Hilton Bomonti Hotel'de gerçekleşecek.  

Gayrimenkul satışları gerçek değer üzerinden yapılabilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hilton Bomonti Hotel'de düzenlenen "Sign Of The City Awards Ödül Töreni"ne katıldı. Törende konuşan Kurum, gayrimenkul sektörüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

SotCA Jürisi, ödüllü projelerde kararını verdi!

Türkiye’nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projelerinin belirlendiği Sign of the City Awards (SotCA) yarışması 28 Kasım tarihinde  Hilton Bomonti’de gerçekleştirilecek...

8. İstanbul Finans Zirvesi 27-28 Eylül'de!

Bu sene 8. Kez düzenlenecek olan İstanbul Finans Zirvesi (IFS 2017) finansal teknolojiler ve risk yönetimini ele alacak. IFS’17, 27-28 Eylül tarihlerinde Hilton Bomonti Otel’de düzenlenecek.

Bomonti Hilton Oteli ve Kongre Merkezi 5 yıldızla en iyi otel mimarisi ödülü aldı!

Linea Tusavul Mimarlık “Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center” projesi The International Property Awards’dan Mimarlık dalında “5 star Best Hotel Architecture” ödülünü aldı.

Double Tree by Hilton Van açıldı!

Geçtiğimiz Cumartesi günü, Sağlık Bakanlığı’nın düzenlediği bir etkinlik için Double Tree by Hilton Van’ı ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu otelde gerçekleştirilen ön açılış etkinliğini de ziyaret etti.

Bayraklı Hilton Garden Inn açıldı!

Yapımına 2013'ün son çeyreğinde başlanan Hilton Garden Inn Hotel, önceki gün hizmete açıldı. Bayraklı'da hayata geçirilen otelde, toplam 197 oda, 3 toplantı salonu ve körfez manzaralı çatı katı restoran yer alıyor.

Hilton İstanbul Bomonti’nin çevreye duyarlılığı tescillendi!

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ‘Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi’ne layık görüldü.

Hilton İstanbul Bomonti ödül aldı!

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti’nin Down sendromlu gençler için yürüttüğü uzun soluklı çalışmalar, Hilton Worldwide tarafından anlamlı bir bağışla ödüllendirildi.

Şişli Queen Bomonti iletişim!

Şişli Queen Bomonti iletişim için 444 14 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön satış süreci devam eden proje Bomonti’de Anthill Residence ile Hilton Otel'in arasında hayata geçirilecek.

Sinpaş Queen Bomonti projesi!

Sinpaş Queen Bomonti projesi 15 dönümlük arazide yükselecek. Toplam 800 adet daireden oluşacak olan proje İstanbul Şişli Bomonti’de Anthill Residence ile Hilton Oteli arasında yükselecek.

Sinpaş Queen Bomonti'de ön satışlar başladı!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Bomonti’de Anthill ile Hilton Oteli arasında başlayacakları Bomonti projesinin isminin Sinpaş Queen Bomonti olarak belirlediklerini söyledi..

Sinpaş GYO'nun yeni rezidans projesi: Sinpaş Queen Bomonti

Sinpaş GYO, İstanbul Bomonti'de, Anthill ile Hilton Oteli arasında yeni bir rezidans projesine hazırlanıyor. Proje ile ilgili ayrıntıları Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer verdi.

Hilton Bomonti Otelde yangın Haberi

Hilton Bomonti Otelde yangın

Şişli'de bulunan Hilton Bomonti Otel'inin 13. katında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.Olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi.


Görgü tanıkları yangın yerine intikal eden itfaiye ekiplerinin hızla müdahale ettiğini ve yangının kontrol altına alınmaya başlandığını...